باسلام
از بابت اشتباه در تایپ پوزش و از تذکر جناب حمید خان ممنونم
بله مقاومت 16 -820 اهم درست است
در رابطه با مقاومت سیم پیچ اشتباه یک بار به خاطر تایپ باعجله ویک بار به خاطر اندازه گیری اشتباه (محاسبه اهم سیم پیچ با اهم کابل رابط) ولی چیزی که در فیلم دیدید با سیم پیچ 6.1 اهمی و 1 اهم مقاومت کابل رابط بود دوست نوجوانمان دستگاهش را برد تا بر روی ماشین رباط خودش ببندد
متاسفانه دستگاه را ندارم ولی به خاطر شما دوستان امروز قطعات آن را تهیه و میسازم تا با هم روی این مدار کارکنیم و من دیگر اسمی از دوست نوجوانمان نبرم تا بعضی از دوستان دچار آلرژی نشوند ولازم است بگویم که من به هیچ عنوان قصد اهانت به کسی را ندارم چون هر فرد شخصیتی داردوشخصیت اندازه ای و هر اندازه از شخصیت قابل احترام است
دررابطه با عدم ثبات پرو گرمر اجازه بدهید مدار را به همان گونه ای که گذاشتید به صورت تست برد بسازم که قابلیت انجام تعقیرات اسان باشد
( شاید هم من نویز بد بودن مدار را گرفته ام حرف شما منطقی است اجازه بدهید بعد از تست مدار در حوض آلتراسونیک جواب را میدهم)
سپس مرحله به مرحله نویز اندازه گیری و نسبت به رفع آن اقدام کنیم فقط آیا شما اندازه گیری ظرفیت خازنی و پسماند مغناطیسی در سیم پیچ x بدون توجه به راندمان را انجام داده اید در صورت انجام میتوانم از اطلاعات شما استفاده کنم
نسبت به ولتاژ منفی اگر دوست خوبم چند صفحه قبل را برسی کنید متوجه خواهید شد که در مورد 7660 چقدر مشکل وجود دارد که چند نمونه را عرض میکنم
1-عدم ثبات در ولتاز خروجی به دلیل بای پس رگلاتور داخلی 2-نویز بالا 3-نتوانستن بالا بردن ولتاژ تا 14.4 ولت و چند مورد دیگر
البته من با نظر شما در حالت استفاده دستگاه به حالت کنونی با ولتاژ مربوطه موافق هستم تا ثیر خواستی ندارد جز حجیم شدن باطری و مشکل شارژ ولی در صورت تقویت مدار به شما اطمینان میدهم این ای سی توانایی پاسخگویی به مدار را ندارد حداقل با lt1054 کار کنید
در مورد ماسفت اجازه بدهید مدار را بسازم چون مدار را در اختیار ندارم در غیر این صورت اضهار نظر علمی خواهد بود و علامه برای بحث در این ضمینه زیاد و حوصله برای جواب گویی کم جازه بدهید روی موارد عملی بحث کنیم (مطلوب اکثر دوستان)
در مورد آپ امپ باید بگویم که در این آپ امپ 3 فاکتور برای تقویت در این مدار با توجه به نوع استفاده از خروجی مورد بحث میباشد
1-کم کردن مقاومت داخلی آپ امپ
2-افزایش توان جریانی مدار آپ امپ
3-اافزایش استانه استارتر آپ امپ
خواهشن دلایل فوق را در اینترنت رویت کنید(بحث موازی کردن نیمه هادیها) هر کدام 2 صفحه توضیح میخواهد
دوست ما ایسی رو از زیر زمین امجد قطعات نظامی با قیمت 2200 تومان خریده (طبق گفته خودش )
و پسوند در ای سی های نشان دهنده اطلاعات داخلی میباشد که اگر اشتباه نکنم در مدل g مقاومت داخلی 40 مگا اهم و در مدل بدون پسوند 70 مگا اهم میباشد (پایه 2و3 با 4)که در این صورت بله دوبل کردن در حالت استفاده از مدل gباعث داغ شدن و کم شدن بهره خروجی میباشد
درمورد دوبل کردن لطفا سری به
http://www.ije.ir/abstract/%7BVolume:26 ... 3%7D/=1378 بزنید
تعقییر مقاومت 21با تعغیرات گفته شده انجام شود در حالت معمولی نیاز نیست
حمید خان در رابطه با میکرو اگر فرصتی شد حتما کاری انجام خواهم داد که ذهنیت خود را برای همفکری با دیگر دوستان می گویم
1-انتقال مبدل آنالوگ به دیجیتال به at32 با چهار ورودی و استفاده از یک مقسم 4 کاناله در خروجی آپ امپ برای تفکیک بهتر
دوستان فقط در حد نظر میباشد باید کار شود اگر من تنبل بازی در اوردم با پروتویس کار کنید یا اجازه بدهید اساتید محترم نظر علمی خود را بدهند
در اولین فرصت مدار و فایل هگز مبدل را میگذارم
حالابرای رفع خستگی دوستان آندروید دار دستگاه تصویری okm برای آندروید البته دمو است (قابلیت ذخیره و دستی کردن موج را ندارد
25 متر مکعب کار میکند (از اون حرفا ستا ولی میگه کار میکنه )
من تست گرفتم حرفایی برای گفتن داره چاه و دالان رو خیلی خوب نشون میده