نویسنده |
پیغام |
micro
کاربر حرفه ای
|
سلام به دوستان آقا حمید من قراره تا چند روز اینده مداری رو که مشاهده میکنید با تمامی اطلاعتش به دستم برسه که اصلا کم و کسری نداره لطفا بگید این مدار چه دستگاهیه چون من تا بحال ندیدمش فقط میدونم که خیلی مدار باحالیه و میتونه مشکل خیلی ها رو در این انجمن حل کنه.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
سه شنبه 8 مرداد1392 - 9:35am |
|
|
mo.sanaiy
|
امیدوارم یه فلزیاب بدرد بخور باشه
|
سه شنبه 8 مرداد1392 - 12:24pm |
|
|
Ringo
|
دم شما گرم
|
سه شنبه 8 مرداد1392 - 12:37pm |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
به نظرم مداره ساده ایه چون از ماسفت 9640 استفاده میکنه ومثله بقیست LF358 هم داره
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
سه شنبه 8 مرداد1392 - 1:20pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
میکرو جان چیزی که در تصویر میبینیم یک مدار با فیبر چند تکه و در واقع چند طبقه هست که نمیشه ازش چیز خاصی فهمید! شما اگر کارایی مدار ساخته شده رو با چشم دیدی و قبولش داری توضیح بده کاراییش در چه حدی هست و اگر میتونی ازش فیلم تهیه کن. اگر ارزششو داشته باشه حتی اگر شماتیکش هم مشخص نباشه میشه با کمی صرف وقت کل مدارش رو دراورد.
|
سه شنبه 8 مرداد1392 - 7:06pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
با سلام اقا حمید من از کارکرد دستگاه چیزی ندیدم ولی انشالله تا چند روز اینده اطلاعات کاملتری ازش بدستم میاد مثلا شماتیک و پی سی بی اون در انجمن قرار میدم تا بتونیم به یک نتیجه خوب برسیم هدف من از قرار دادن این مدارات فقط کمک به دوستان تو انجمنه و غیر از این هیچ هدف دیگه ای ندارم چون واقعا انجمن خوبی داریم و همه دوستان قابل احترام هستن یا حق
|
سه شنبه 8 مرداد1392 - 7:58pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
دوستان این هم یک عکس دیگه از مدار.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 8 مرداد1392 - 8:15pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
micro نوشته است: با سلام اقا حمید من از کارکرد دستگاه چیزی ندیدم ولی انشالله تا چند روز اینده اطلاعات کاملتری ازش بدستم میاد مثلا شماتیک و پی سی بی اون در انجمن قرار میدم تا بتونیم به یک نتیجه خوب برسیم هدف من از قرار دادن این مدارات فقط کمک به دوستان تو انجمنه و غیر از این هیچ هدف دیگه ای ندارم چون واقعا انجمن خوبی داریم و همه دوستان قابل احترام هستن یا حق برادر Micro از اينكه حسن نظر خوبي نسبت به اين انجمن و بالاخص كاربران محترم داريد از شما بزرگوار كمال تشكر رو دارم و اميدوارم كمكهاي امثال شما برادر عزيزم باعث راه گشايي در زندگي خيلي از دوستان و هموطنانمون باشه و ديگران از اين كارهاي خوب ياد بگيرن
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 8 مرداد1392 - 9:00pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
اه چقذه طلا اینهمه طلا یجا ندیده بودم
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
سه شنبه 8 مرداد1392 - 10:11pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خب با این ال سی دی کلاس کار مدار مشخص شد! ولی نباید فریب ال سی دی و این طلاهای الکی رو خورد! میکرو جان شما اگر خود مدار رو در اختیار داری خب یک تست مشخص ازش بگیر. اگر هم مشخصاتش توی نت پیدا میشه لطف کن آدرس بده ببینیم چیه. در ضمن از الان بگم ساخت این مدار کار هر کسی نیست و هزینش هم قطعا بیشتر از همه مدارات موجود در انجمن هست!
|
سه شنبه 8 مرداد1392 - 11:41pm |
|
|
|