نویسنده |
پیغام |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
اى بابا مگه چى گفتم حالا جوش اوردی من خودم هنوزم تو هنگم که چطور با دقت تشخيص ميدى به کارت هم ايمان دارم پس زود رنج نباش شمس عزيز
خدايا مددی کن
|
دوشنبه 17 اسفند1393 - 1:31am |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
غضنفر نوشته است: اى بابا مگه چى گفتم حالا جوش اوردی من خودم هنوزم تو هنگم که چطور با دقت تشخيص ميدى به کارت هم ايمان دارم پس زود رنج نباش شمس عزيز در نگاه کسانی که پرواز را نمیفهمند هر چه قدر اوج بگیرید کوچکتر خواهید شد!
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
|
دوشنبه 17 اسفند1393 - 1:38am |
|
|
kinglrl
|
Shams_60 نوشته است: غضنفر نوشته است: اى بابا مگه چى گفتم حالا جوش اوردی من خودم هنوزم تو هنگم که چطور با دقت تشخيص ميدى به کارت هم ايمان دارم پس زود رنج نباش شمس عزيز در نگاه کسانی که پرواز را نمیفهمند هر چه قدر اوج بگیرید کوچکتر خواهید شد!لایک داره
|
دوشنبه 17 اسفند1393 - 1:42am |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
بابت اينم ممنون ﺩﺭ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﭘﺮﻭﺍﺯ ﺭﺍ ﻧﻤﯿﻔﻬﻤﻨﺪ ﻫﺮ ﭼﻪ ﻗﺪﺭ ﺍﻭﺝ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﮐﻮﭼﮑﺘﺮ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﺷﺪ
خدايا مددی کن
|
دوشنبه 17 اسفند1393 - 1:44am |
|
|
رضا شاه
کاربر فعال
|
Shams_60 نوشته است: رضا شاه نوشته است: با درود خدمت استاد شمس اگه ممکنه درباره (قزل اغول)هم برام یه تفسیر انجام بدهید . با تشکر فراوان سلام دوست گرامی, تو قزل آغول شاید دره زیاد باشه ولی 2 تا دره کنار هم هستند و امتدادشون از شمال به جنوبه یعنی دقیقآ بطرف قبله و در میان این 2 تا دره قبرستان و چشمه و راه فرعی وجود داره,اگه میشناسی ادامه بدم؟ با درود استاد من بچه اون منطقه نیستم ولی دوستان خواستند این اسم رو تفسیر کنید صحبتهای شما رو منتقل کردم و ایشون تایید کردند اگه ممکنه ادامه بدین با سپاس فراوان
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 8:53am |
|
|
shayanii
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 مهر1393 - 9:16am پست: 378 محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
|
Shams_60 نوشته است: غضنفر نوشته است: اى بابا مگه چى گفتم حالا جوش اوردی من خودم هنوزم تو هنگم که چطور با دقت تشخيص ميدى به کارت هم ايمان دارم پس زود رنج نباش شمس عزيز در نگاه کسانی که پرواز را نمیفهمند هر چه قدر اوج بگیرید کوچکتر خواهید شد! درودبرشما جناب شمس عزیز لطف و کمکی که به دوستان میکنید نشان دهنده بزرگی شماست کسی که بزرگ باشه باید دلی بزرگ و بخشنده هم داشته باشه. حالا جناب غضنفر هم یه چیزی گفتن! لطف کنید ادامه سوالات دوستانو پاسخ بدید (( نباید بخاطر یکی از چندین گذشت )) یاحق
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 9:33am |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
همتون مثل هم هستيد يا زياد مطمئن حرف ميزنيد که آدم برای رفع شک و شبهه نميتونه حتى يه سوال از شما بپرسه ،يا اونقدر بد و بی اطلاع حرف ميزنيد که جاى انتقاد نميزاريد اون از دايى آرشم که به خاطر حرف بد چند تا احمق ديگه سايت نمياد يا اگه مياد دست و پا شگسته مياد اينم از من که سوالم رو از آقای شمس پرسيدم به همراه معذرت خواهی که متهم شدم به انساني که نفهمه واقعا دمتون گرم اون آقايى که لايک ميده و يا ميگه حالا يه چيزى گفت يه خورده بد به قاضی نريد خوب نبود اينجوری به موضوع نگاه ميکرديد که قصدم از اون سوال فقط حس کنجکاوی بود و جناب شمس هم اگه لزومی نبود جواب بده ميگفت اجازه ندارم بگم پس ميشه نتيجه گرفت توى ايران عزمون هرکسی بخواد از چرايی و چگونگی امری مطلع بشه ميشه
ﺩﺭ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﭘﺮﻭﺍﺯ ﺭﺍ ﻧﻤﯿﻔﻬﻤﻨﺪ ﻫﺮ ﭼﻪ ﻗﺪﺭ ﺍﻭﺝ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﮐﻮﭼﮑﺘﺮ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﺷﺪ آقا اصلا ما کوته فکرو نفهم دستت همتون رو ميبوسم
خدايا مددی کن
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 11:52am |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
شما اوج بگيريد
خدايا مددی کن
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 12:02pm |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
غضنفر نوشته است: همتون مثل هم هستيد يا زياد مطمئن حرف ميزنيد که آدم برای رفع شک و شبهه نميتونه حتى يه سوال از شما بپرسه ،يا اونقدر بد و بی اطلاع حرف ميزنيد که جاى انتقاد نميزاريد اون از دايى آرشم که به خاطر حرف بد چند تا احمق ديگه سايت نمياد يا اگه مياد دست و پا شگسته مياد اينم از من که سوالم رو از آقای شمس پرسيدم به همراه معذرت خواهی که متهم شدم به انساني که نفهمه واقعا دمتون گرم اون آقايى که لايک ميده و يا ميگه حالا يه چيزى گفت يه خورده بد به قاضی نريد خوب نبود اينجوری به موضوع نگاه ميکرديد که قصدم از اون سوال فقط حس کنجکاوی بود و جناب شمس هم اگه لزومی نبود جواب بده ميگفت اجازه ندارم بگم پس ميشه نتيجه گرفت توى ايران عزمون هرکسی بخواد از چرايی و چگونگی امری مطلع بشه ميشه
ﺩﺭ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﭘﺮﻭﺍﺯ ﺭﺍ ﻧﻤﯿﻔﻬﻤﻨﺪ ﻫﺮ ﭼﻪ ﻗﺪﺭ ﺍﻭﺝ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﮐﻮﭼﮑﺘﺮ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﺷﺪ آقا اصلا ما کوته فکرو نفهم دستت همتون رو ميبوسم بردار حرفتون کاملا متین هست. من حرفی ندارم. کاشکی یاد بگیریم حتی اگه قراره به کسی پاسخ ندیم یا به قول عامیانه دک کنیم این کارو خیلی مودبانه تر انجام بدیم . اقای شمس عزیز کاش شما هم اندکی دوستانه جواب غنضنفر رو میدادید . از نوع پاسختون برداشت غرور میشه. این سایت هر چیش هم ایراد داشته باشه بزرگترین قوتش کمک بی منت به دیگر دوستانه و هر کسی چیزی بلد باشه در طبق اخلاص میزاره.
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 12:03pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
amir92 نوشته است: غضنفر نوشته است: همتون مثل هم هستيد يا زياد مطمئن حرف ميزنيد که آدم برای رفع شک و شبهه نميتونه حتى يه سوال از شما بپرسه ،يا اونقدر بد و بی اطلاع حرف ميزنيد که جاى انتقاد نميزاريد اون از دايى آرشم که به خاطر حرف بد چند تا احمق ديگه سايت نمياد يا اگه مياد دست و پا شگسته مياد اينم از من که سوالم رو از آقای شمس پرسيدم به همراه معذرت خواهی که متهم شدم به انساني که نفهمه واقعا دمتون گرم اون آقايى که لايک ميده و يا ميگه حالا يه چيزى گفت يه خورده بد به قاضی نريد خوب نبود اينجوری به موضوع نگاه ميکرديد که قصدم از اون سوال فقط حس کنجکاوی بود و جناب شمس هم اگه لزومی نبود جواب بده ميگفت اجازه ندارم بگم پس ميشه نتيجه گرفت توى ايران عزمون هرکسی بخواد از چرايی و چگونگی امری مطلع بشه ميشه
ﺩﺭ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﭘﺮﻭﺍﺯ ﺭﺍ ﻧﻤﯿﻔﻬﻤﻨﺪ ﻫﺮ ﭼﻪ ﻗﺪﺭ ﺍﻭﺝ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﮐﻮﭼﮑﺘﺮ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﺷﺪ آقا اصلا ما کوته فکرو نفهم دستت همتون رو ميبوسم بردار حرفتون کاملا متین هست. من حرفی ندارم. کاشکی یاد بگیریم حتی اگه قراره به کسی پاسخ ندیم یا به قول عامیانه دک کنیم این کارو خیلی مودبانه تر انجام بدیم . اقای شمس عزیز کاش شما هم اندکی دوستانه جواب غنضنفر رو میدادید . از نوع پاسختون برداشت غرور میشه. این سایت هر چیش هم ایراد داشته باشه بزرگترین قوتش کمک بی منت به دیگر دوستانه و هر کسی چیزی بلد باشه در طبق اخلاص میزاره. [/quote برادر عزیز اگه بنده شخص خودخواه و با غروری بودم که این علم رو کسی به بنده یاد نمیداد,و کسی هم که بی دلیل و بی منطق صحبت میکنه مطمعن باش که جواب هر عملی با عکسل العملی همراه خواهد بود!!!
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 12:25pm |
|
|
|