انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 10:01am

پاسخ به موضوع  [ 512 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 ... 52  بعدی
 قرعه کشی ردیاب (هدیه رایگان) 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

با درود
از اقا مجتبی عزیز استاد جاوید و سعید و کاوشگر عزیز و همه دوستان تشکر می کنم اصلا فکرش رو نمی کردم برنده بشم خدای بزرک را شاکرم که لطفش را مانند همیشه شامل حال من کرد امیدوارم لایق این لطف الهی باشم :YMPRAY: @};-

آخرین بار توسط رضا شاه در دوشنبه 25 اسفند1393 - 9:42am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 25 اسفند1393 - 8:54am
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

انشالله مبارک این عزیزان باشه. قطعا انتخاب بجا و شایبسته ای بوده .ازعزیزان برگزار کننده هم کمال تشکر و تقدیر رو داریم.

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

دوشنبه 25 اسفند1393 - 9:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
جاوید نوشته است:
درود بر شما
قرعه کشی انجام شد از بین حدود 40 نفر شرکت کننده که متشکل از دو گروه فعال و عادی بودند و داور وسط که استادیارsaeeed60h بودند و زحمت قرعه کشی بر عهده ایشون افتاد که از بین این شرکت کنندگان قرعه به نام این کاربران افتاد
رضا شاه و aliabas

مبارکشون باشه

درودبر همه دوستان @};-
پیشاپیش فرارسیدن عید نوروز رابه همه شما بزرگان عزیزم آقاحمید آقامجتبی و
مدیران . استادان و همه کاربران عزیز تبریک میگم و برای همه شما آرزوی موفقیت میکنم @};- @};- @};-

جناب رضا شاه و جناب aliabas انشاالله که مبارکتون باشه @};-
استاد جاوید عزیز شماهم خسته نباشید @};-

دست آقامجتبی عزیزهم درد نکنه برای این کارخیرشون
اميدوارم درسال جدید بتونن هزاران ردیاب بفروش برسانند @};-

دوشنبه 25 اسفند1393 - 9:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

غضنفر نوشته است:
حاضرم شرط ببندم که من اصلا تو قرعه کشی نبودم در هر صورت چند هفته دلم رو صابون زدم که عيد نوروز با 35 و فلزجو برم کاوش اما افسوس ...
مبارکشون باشه

ارش خان شما تو قرعه کشی بودید .من تو انتخاب اسامی دخالت نداشتم .قرعه ها رو هم یه بچه هشت ساله انتخاب کرد .

دوشنبه 25 اسفند1393 - 10:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
saeeed60h نوشته است:
غضنفر نوشته است:
حاضرم شرط ببندم که من اصلا تو قرعه کشی نبودم در هر صورت چند هفته دلم رو صابون زدم که عيد نوروز با 35 و فلزجو برم کاوش اما افسوس ...
مبارکشون باشه

ارش خان شما تو قرعه کشی بودید .من تو انتخاب اسامی دخالت نداشتم .قرعه ها رو هم یه بچه هشت ساله انتخاب کرد .

"غضنفر "آرش نیست
محسن هست
نقطه سر خط .

دوشنبه 25 اسفند1393 - 10:17am
مدیر کل
مدیر کل

بنده هم به نوبه خودم به این دو عزیز تبریک میگم. ایشالا که مبارکشون باشه و بتونن با این دستگاه موفقیتهایی کسب کنن و در عین حال در پیشبرد مسیر اپراتوری ردیاب هم نکاتی به مسائل موجود اضافه بشه.
از جاوید عزیز هم تشکر میکنم. بهرحال انجام چنین قرعه کشی زیاد هم راحت نبود و با توجه به امید و ارزوها و توقعات بعضی دوستان که طی چند روز اخیر شاهد بودیم ؛ عملا مسئولیت ایشون کمی سنگین هم شد! ولی خیال من از این حیث راحته که روال کار ایشون به دور از مسائل حاشیه ای و احیانا پارتی بازی بوده و یک قرعه کشی واقعی بین نفرات ذیصلاح انجام شده. طبیعتا انتخاب 2 نفر از بین 40 نفر شانس 5 درصدی برای برنده شدن هر نفر ایجاد میکرد که خیلی شانس بالایی نبود. لذا امیدوارم سایر دوستان هم ناراحت نباشن. ایشالا در موقعیتهای دیگری شانس سراغ اونها هم بیاد!

دوشنبه 25 اسفند1393 - 10:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه ايران سراي من است
جاوید نوشته است:
غضنفر نوشته است:
مبارکشون باشه

درود بر شما
شرط نبند ضرر میکنی شما شماره 32 از لیست بودید هم سعید هم کاوشگر این لیست را دارند مطمعن باش این قرعه کشی سالم بوده و رفیق بازی یا سفارشی یا اجباری در این قرعه کشی نبوده پس حیالت راحت باشه

جاوید جان خسته نباشی. لطف کنید اسامی رو بزارید بدنیم کیا تو قرعه کشی بودن.

دوشنبه 25 اسفند1393 - 11:06am

مبارکشون باشه

دوشنبه 25 اسفند1393 - 11:13am
استاد
استاد

amir92 نوشته است:
جاوید نوشته است:
غضنفر نوشته است:
مبارکشون باشه

درود بر شما
شرط نبند ضرر میکنی شما شماره 32 از لیست بودید هم سعید هم کاوشگر این لیست را دارند مطمعن باش این قرعه کشی سالم بوده و رفیق بازی یا سفارشی یا اجباری در این قرعه کشی نبوده پس حیالت راحت باشه

جاوید جان خسته نباشی. لطف کنید اسامی رو بزارید بدنیم کیا تو قرعه کشی بودن.

درود بر شما
کسانی که تقریبا ردیاب خارجی دستشون هست و یا اینهایی که چند نام کاربری داشتند با مشورت با استادها و مدیران در لیست قرعه قرار نگرفتند
درود بر شما
این کل اسامی هست
1. shayanii
2. aliabas
3.amir6777
4.senator
5. dabaa
6. 124nbo
7. mir
8. salamattala
9. farokn.p
10. arehilo
11. sinzdah
12. sajad1372
13.reza68
14.vanko
15.ahmad
16.parsi
17.mhak
18.hitman-666
19.pouya83
20.ramin-rahmati
21. soor
22. benz
23. ali-rz
24 . shams-60
25. kobani
26. amir92
27.soles star
persian.550bc. 28
mnbrcxzaqwsx.29
30. رضا شاه
31.مرستالین
32. غضنفر
33. بینا
34.رهنما
35. رنجر
36. اشکان
37. جیمبو
38. ارشام
39. سید جواد
40.mahmood51

دوشنبه 25 اسفند1393 - 11:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
رضا شاه نوشته است:
با درود
از اقا مجتبی عزیز استاد جاوید و سعید و کاوشگر عزیز و همه دوستان تشکر می کنم اصلا فکرش رو نمی کردم برنده بشم خدای بزرک را شاکرم که لطفش را مانند همیشه شامل حال من کرد امیدوارم لایق این لطف الهی باشم :YMPRAY: @};-

تبریک دوست من مبارکت باشه :-BD

شنیدن کی بود مانند دیدن

دوشنبه 25 اسفند1393 - 12:01pm
YIM
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 512 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 ... 52  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 40 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure