انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 6:59am

پاسخ به موضوع  [ 512 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 ... 52  بعدی
 قرعه کشی ردیاب (هدیه رایگان) 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

من هم به نوبه ی خودم تبریک میگم انشالا دینشونو به انجمن ادا میکنند،بابت زحمات جاوید و سعید دو استاد بزرگوار تشکر و قدر دانی میکنم ،انشالا کسانی که ردیاب انجمن و ندارن اقا مجتبی با تخفیف ویژه بتونند در خرید کردن ردیاب به همه کمک کنند

دوشنبه 25 اسفند1393 - 12:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان مبارک باشه

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

دوشنبه 25 اسفند1393 - 12:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خدایا این خوشی رو ازشون نگیر ........... آمین
مبارکه دوستان .....

...جواب ابلهان خاموشیست....

دوشنبه 25 اسفند1393 - 12:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

:ymparty: :ymparty: :ymparty: ای ولله. مبارکتون باشه دوستان. انشاء الله باهاش صاااااااااااااااااااااااااااف بزنید به قلب یه مال بزرگ وتپل مپل. مارو هم دعا کنید.

دوشنبه 25 اسفند1393 - 2:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
aliabas هنوز خبردار نشده؟!

دوشنبه 25 اسفند1393 - 3:00pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با درود
از دوستان عزیز اقا حمید بزرگوار اقا رامین- اقای شایانی -اقای احمد -اقای کیهان جم -اقای سلامت طلا -اقای دلتا فورس -اقای معراج -اقای محمود عزیز صمیمانه سپاسگزارم ارزو می کنم در سال جدید همه شما به موفقیت بزرگ دست پیدا کنید . @};- @};- @};-
در ضمن اگه کسانی به قرعه کشی استاد جاوید شک دارند من حاظرم از این شانسم بگزرم تا استاد جاوید هر کاری که صلاح بدانند انجام دهند.

دوشنبه 25 اسفند1393 - 4:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رضا شاه نوشته است:
با درود
از دوستان عزیز اقا حمید بزرگوار اقا رامین- اقای شایانی -اقای احمد -اقای کیهان جم -اقای سلامت طلا -اقای دلتا فورس -اقای معراج -اقای محمود عزیز صمیمانه سپاسگزارم ارزو می کنم در سال جدید همه شما به موفقیت بزرگ دست پیدا کنید . @};- @};- @};-
در ضمن اگه کسانی به قرعه کشی استاد جاوید شک دارند من حاظرم از این شانسم بگزرم تا استاد جاوید هر کاری که صلاح بدانند انجام دهند.

إ مگه بچه بازيه خوب قرعه به نام شما شده ديگه برو حالشو ببر داداش انشاالله به يه بار خوب بزنى فردين بازى رو بزار کنار

خدايا مددی کن

دوشنبه 25 اسفند1393 - 4:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه ايران سراي من است
رضا شاه نوشته است:
با درود

سابقه و حسن اخلاق آقا جاوید بیشتر از اونیه که کسی بخواد به کارش شک کنه. دوست عزیز شما هم مبارکتون باشه. ان شا الله این وسیله خیر بشه برات و بتونی با پول بار بزرگی که در میاری چندین ردیاب بخری و مجانی بین بچه ها قسمت کنی @};- . فقط کاش قبل از قرعه کشی اسامی نامزدها اعلام میشد و بعد قرعه کشی میشد تا حداقل معلوم باشه چه کسانی تو قرعه کشی هستن. به هر حال این که گذشت. ان شا اله تو قرعه کشی های بعدی تعداد هدیه ها بیشتر بشه \M/

دوشنبه 25 اسفند1393 - 4:29pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام
دوستان عزیر بنده هم تبریک میگم
گوارای وجود @};- @};-

اغلب مردم به نیت فهمیدن گوش نمی دهند , آنها گوش میدهند که جواب دهند.

دوشنبه 25 اسفند1393 - 5:23pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
بنده هم به اين دو بزرگوار تبريك ميگم و اميدوارم در جهت پيشبرد اهداف رديابي و كاهش خطا و ... تلاش كنن.
همگي موفق باشين

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 25 اسفند1393 - 11:13pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 512 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 ... 52  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 20 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure