نویسنده |
پیغام |
salamat tala
کاربر فعال
|
من هم به نوبه ی خودم تبریک میگم انشالا دینشونو به انجمن ادا میکنند،بابت زحمات جاوید و سعید دو استاد بزرگوار تشکر و قدر دانی میکنم ،انشالا کسانی که ردیاب انجمن و ندارن اقا مجتبی با تخفیف ویژه بتونند در خرید کردن ردیاب به همه کمک کنند
|
دوشنبه 25 اسفند1393 - 12:11pm |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
دوستان مبارک باشه
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
دوشنبه 25 اسفند1393 - 12:33pm |
|
|
معراج
کاربر حرفه ای
|
خدایا این خوشی رو ازشون نگیر ........... آمین مبارکه دوستان .....
...جواب ابلهان خاموشیست....
|
دوشنبه 25 اسفند1393 - 12:38pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
ای ولله. مبارکتون باشه دوستان. انشاء الله باهاش صاااااااااااااااااااااااااااف بزنید به قلب یه مال بزرگ وتپل مپل. مارو هم دعا کنید.
|
دوشنبه 25 اسفند1393 - 2:31pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
aliabas هنوز خبردار نشده؟!
|
دوشنبه 25 اسفند1393 - 3:00pm |
|
|
رضا شاه
کاربر فعال
|
با درود از دوستان عزیز اقا حمید بزرگوار اقا رامین- اقای شایانی -اقای احمد -اقای کیهان جم -اقای سلامت طلا -اقای دلتا فورس -اقای معراج -اقای محمود عزیز صمیمانه سپاسگزارم ارزو می کنم در سال جدید همه شما به موفقیت بزرگ دست پیدا کنید . در ضمن اگه کسانی به قرعه کشی استاد جاوید شک دارند من حاظرم از این شانسم بگزرم تا استاد جاوید هر کاری که صلاح بدانند انجام دهند.
|
دوشنبه 25 اسفند1393 - 4:15pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
رضا شاه نوشته است: با درود از دوستان عزیز اقا حمید بزرگوار اقا رامین- اقای شایانی -اقای احمد -اقای کیهان جم -اقای سلامت طلا -اقای دلتا فورس -اقای معراج -اقای محمود عزیز صمیمانه سپاسگزارم ارزو می کنم در سال جدید همه شما به موفقیت بزرگ دست پیدا کنید . در ضمن اگه کسانی به قرعه کشی استاد جاوید شک دارند من حاظرم از این شانسم بگزرم تا استاد جاوید هر کاری که صلاح بدانند انجام دهند. إ مگه بچه بازيه خوب قرعه به نام شما شده ديگه برو حالشو ببر داداش انشاالله به يه بار خوب بزنى فردين بازى رو بزار کنار
خدايا مددی کن
|
دوشنبه 25 اسفند1393 - 4:27pm |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
رضا شاه نوشته است: با درود از دوستان عزیز اقا حمید بزرگوار اقا رامین- اقای شایانی -اقای احمد -اقای کیهان جم -اقای سلامت طلا -اقای دلتا فورس -اقای معراج -اقای محمود عزیز صمیمانه سپاسگزارم ارزو می کنم در سال جدید همه شما به موفقیت بزرگ دست پیدا کنید . در ضمن اگه کسانی به قرعه کشی استاد جاوید شک دارند من حاظرم از این شانسم بگزرم تا استاد جاوید هر کاری که صلاح بدانند انجام دهند. سابقه و حسن اخلاق آقا جاوید بیشتر از اونیه که کسی بخواد به کارش شک کنه. دوست عزیز شما هم مبارکتون باشه. ان شا الله این وسیله خیر بشه برات و بتونی با پول بار بزرگی که در میاری چندین ردیاب بخری و مجانی بین بچه ها قسمت کنی . فقط کاش قبل از قرعه کشی اسامی نامزدها اعلام میشد و بعد قرعه کشی میشد تا حداقل معلوم باشه چه کسانی تو قرعه کشی هستن. به هر حال این که گذشت. ان شا اله تو قرعه کشی های بعدی تعداد هدیه ها بیشتر بشه
|
دوشنبه 25 اسفند1393 - 4:29pm |
|
|
kobani
کاربر فعال
|
سلام دوستان عزیر بنده هم تبریک میگم گوارای وجود
اغلب مردم به نیت فهمیدن گوش نمی دهند , آنها گوش میدهند که جواب دهند.
|
دوشنبه 25 اسفند1393 - 5:23pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان بنده هم به اين دو بزرگوار تبريك ميگم و اميدوارم در جهت پيشبرد اهداف رديابي و كاهش خطا و ... تلاش كنن. همگي موفق باشين
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 25 اسفند1393 - 11:13pm |
|
|
|