نویسنده |
پیغام |
rohollahmohamady
کاربر حرفه ای
|
سلام جناب شمس خداروشکر که به بهبودی لازم دست پیدا کردید و انشاالله که دردوبلاهای روزگار در سال جدید گریبانگیر شما و دوستان عزیز نباشه و همیشه درصحت و سلامت کامل به سر ببرید
باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟
|
جمعه 29 اسفند1393 - 7:09pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
rohollahmohamady نوشته است: سلام جناب شمس خداروشکر که به بهبودی لازم دست پیدا کردید و انشاالله که دردوبلاهای روزگار در سال جدید گریبانگیر شما و دوستان عزیز نباشه و همیشه درصحت و سلامت کامل به سر ببرید درود بر شما دوست عزیز, ممنون از لطف بیکرانتون,شرمنده کردید بنده رو انشاا.. روزی برسه تا لطف شما رو جبران کنم. به امید موفقیت زیر سایه خدا در سال جدید
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
|
جمعه 29 اسفند1393 - 7:16pm |
|
|
shayanii
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 مهر1393 - 9:16am پست: 378 محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
|
Shams_60 نوشته است: نقل قول: دوستان عزیز به گفته های چندنفرازدوستان و برادر جناب شمس ایشون تصادف کردن بجای دعا کردن برای سلامتی ایشون دارید کم لطفی میکنید اصلا جناب شمس نباشه اما یک مسلمان که هست ؟ همه ما سالهاست چندین جا داریم ازبودن جنس 100درصد مطمئنیم اما تا به امروز موفق نشدیم نمیتونیم نقطه دقیقشو پیداکنیم حالا ایشون با دوسوال جواب محل شماروپیدا کردنوحفاری کردن وجنسشم درآوردن؟ آرزوی سلامتی برای همه شما وجناب شمس دارم. موفق و پيروز باشید سلام دوست عزیز و گرامی,شایانی, ممنون از لطفی که نسبت به حال بنده دارید,امیدوارم که در هر کجای کشورمان هستید تنی سلامت و سالی پر برکت پیش رو داشته باشید. واقعآ از شما تشکر و قدر دانی میکنم که در نبودم از بنده دفاع کردید! با شما در ارتباط خواهم بود! سلام وعرض ادب جناب شمس عزیز اختیار دارید جناب شمس عزیز شما بزرگ وعزیز ماهستید واقعآ خیلی خوشحالم از سلامتی و بازگشت دوباره شمابزرگوار به انجمن اميدوارم که حالتون خوب باشه و ازخدای بزرگ خواهان سلامتی كامل شماهستم انشاالله از دردوبلای ناگهانی بدور باشید درخدمت شما هستم.
|
جمعه 29 اسفند1393 - 8:25pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
shayanii نوشته است: Shams_60 نوشته است: نقل قول: دوستان عزیز به گفته های چندنفرازدوستان و برادر جناب شمس ایشون تصادف کردن بجای دعا کردن برای سلامتی ایشون دارید کم لطفی میکنید اصلا جناب شمس نباشه اما یک مسلمان که هست ؟ همه ما سالهاست چندین جا داریم ازبودن جنس 100درصد مطمئنیم اما تا به امروز موفق نشدیم نمیتونیم نقطه دقیقشو پیداکنیم حالا ایشون با دوسوال جواب محل شماروپیدا کردنوحفاری کردن وجنسشم درآوردن؟ آرزوی سلامتی برای همه شما وجناب شمس دارم. موفق و پيروز باشید سلام دوست عزیز و گرامی,شایانی, ممنون از لطفی که نسبت به حال بنده دارید,امیدوارم که در هر کجای کشورمان هستید تنی سلامت و سالی پر برکت پیش رو داشته باشید. واقعآ از شما تشکر و قدر دانی میکنم که در نبودم از بنده دفاع کردید! با شما در ارتباط خواهم بود! سلام وعرض ادب جناب شمس عزیز اختیار دارید جناب شمس عزیز شما بزرگ وعزیز ماهستید واقعآ خیلی خوشحالم از سلامتی و بازگشت دوباره شمابزرگوار به انجمن اميدوارم که حالتون خوب باشه و ازخدای بزرگ خواهان سلامتی كامل شماهستم انشاالله از دردوبلای ناگهانی بدور باشید درخدمت شما هستم. درود بر شما شایانی عزیز, برا بنده مایه افتخاره که در خدمت دوستانی مثل شما باشم
|
جمعه 29 اسفند1393 - 8:47pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
الحمدالله که جناب شمس بهبود پیدا کردند. آرزوی سلامتی برای تمامی کاربران دارم .
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
شنبه 29 اسفند1393 - 12:20am |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
hoshyar191 نوشته است: الحمدالله که جناب شمس بهبود پیدا کردند. آرزوی سلامتی برای تمامی کاربران دارم . ممنونم دوست عزیز هوشیار جان
|
شنبه 29 اسفند1393 - 12:39am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
آقا مهران خوش امدی , خوشحال شدم حالتان خوب شده . انشاالله بهتر بشین.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
شنبه 29 اسفند1393 - 12:50am |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
سلام آی گارداش الحمد لله حالون جورنیب؟ بتر داریخدیم
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
آخرین بار توسط alirezaii21 در شنبه 29 اسفند1393 - 12:59am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
شنبه 29 اسفند1393 - 12:53am |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
jafar نوشته است: آقا مهران خوش امدی , خوشحال شدم حالتان خوب شده . انشاالله بهتر بشین. سلام جعفر جان ,ممنون از لطفت
|
شنبه 29 اسفند1393 - 12:56am |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
alirezaii21 نوشته است: سلام آی گارداش الحمد لله حالون جورنیب سلام منیم عزیز قارداشیما, ساغ اول,سیزین سایه نیزده!
|
شنبه 29 اسفند1393 - 12:58am |
|
|
|