asaad نوشته است:
نه بابا لورنز زد وان هم با لوپ 50 سانتش 3 مترو نمیزنه،در ضمن تفکیک پالسی تا یک متر دقیق هست و اونم آهنی یا غیر آهنی و بیشترین برد و سنس رو برای آهن دارن نه فلزات با ارزش،ولی GTI 2500 با لوپ 12.5 اینچش میتونه تا نزدیک 1.5 متر با تفکیک طلا و نقره هم مشخص کنه،حالا ان شالله سعی میکنم عملا با هاش کار کنم و یک مقایسه ای بذارم.
کار مهم و مفیدی میکنی داداش دستت درد نکنه. بابا لورنز هم بزرگ نکنین همین چنس دستساز با لوپ 60 فلز جدید رو تا 2/60_70 سنس کرده پس امکان پذیره.
و البته بگم اونجوری نیست برادر من Atx برای طلا بهینه شده و توی فیلم و تبلیغاتش میبینی که تیکه های کوچیک طلا باهاش پیدا میکنن
و البته با طلایابهایی مثل gpx5000 مینلب مقایسه میشه
3تا لوپ داره یکیش DD هستش که برای سکه یابی عالی و تا 1/5متر برای فلز جدید جوابگو هست. حذف آهن داره! لوپ بزرگ برای کاوش در عمق! این مزایا برای این قیمت به صرفه هستش. فقط میخوام مطمئن شم 2/5 تا 2/70 رو میزنه برا فلز جدید یا نه. طبق گفته دوستان در این تاپیک فلز 50 سانتی رو در 2/30 زده. حالا اگه بگیم 2/5 بزنه برای فلز جدید، پس فلز قدیمی رو در 3میزنه چون پالسیه نه vlf!
در کل من میخوام کسیکه این فلزیاب رو داره خودش بهم بگه چطوره آیا راضیه یا نه؟ صادقانه.
در کل منتظر کمک شما دوست عزیز هستم asaad عزیز.