حمید نوشته است:
ممنون ناصر جان. بنده همین شماتیک منظورم بود که دارم روش کار میکنم!
من سنسور رو با این شماتیک شبیه سازی کردم به هیچ عنوان کار نمیکنه. اصلا تطابقی با اطلاعات دیتاشیت خود سنسور نداره. بنظر میاد شماتیک ایرادی داشته باشه. اما بفرض درست بودن هم ظرفیت سیم پیچ ها باید عدد دقیقی باشه و اینجوری قابل ساخت نیست. اگر هم من در شبیه سازی مشکل رو پیدا کنم باز دوستان اینجوری نمیتونن بسازن چون ساختش نیاز به اسیلوسکوپ داره و درست کردن دقیق سیم پیچ ها و تنظیم کردن دقیقشون کار بسیار مشکلی هست. ممکنه به عنوان یک جور سنسور کار بکنه اما اصلا مطابق مشخصات سنسور اصلی در نمیاد.
با عرض سلام خدمت مهندس حميد
خسته نباشين اميدوارم در ساخت سنسور موفق باشين اگه كار كرد خبر بدين تا من هم دست بكار شم هدف من از شركت در اين جور انجمن ها كسب تجربه واستفاده از تجربيات شما اساتيد محترم هست راستش ميخوام اگه بتونم در آينده شركتي دست وپا كنم كه در زمينه مدارات فلز ياب وخيلي زمينه هاي ديگر الكترونيكي حرفي واسه گفتن داشته باشه
راستش من خيلي خودمو اينور واونور زدم تا روي مداراتي كار كنم كه ارزش ساخت داشته باشند حتي به طراحي هم فكر كرده ام فكر ميكنم در چنين شرايطي بهترين راه اينه كه روي فلزياب لو پدار سيستم پالسي با قابليت اسكن زمين مثل همون مدار شركت سينا فارس كار كنيم و نحوه كار دقيقش رو بدست بياريم يعني هم از لحاظ شماتيك وهم از لحاظ سورس برنامه . شماتيكش كه مشخصه و آيسيهاش همه مشخصند فقط نحوه ذخيره اطلا عات دتكت شده وارسال اون به نرم افزار كه براي نرم افزار تعريف شده باشه يعني ذخيره در حافظه وارسال آن به pc كه قابل load از طريق نرم افزار3d i ويژواليزر باشه اگه اينچنين مداري سراغ دارين حتما آپلود كنين تا روش كار كنيم