حمید نوشته است:
اگر دستساز خوب جواب نمیده به این علت هست که 99 درصد اون دستهایی که مدار مربوطه رو میسازن مهارت کافی ندارن!
از طرف دیگه واقعیت اینه که بخصوص در سالهای اخیر قطعات با کیفیت در بازار ما بسیار کمیاب شده و بحث کیفیت قطعه دیگه از طرح یک مدار کاملا جداست! وگرنه شما تصور میکنین شرکتهای بزرگ دنیا تک تک طرحههاشون رو از روز اول با دستگاههای مکانیزه میسازن؟! اگر علم و فن کافی وجود داشته باشه دستساز نه تنها کارایی خوبی داره بلکه میتونه به مراتب از یک دستگاه کارخانه ساز هم بهتر باشه! چون هیچ سیستم اتوماتیک و کارخانه ای نمیتونه با هوش و دقت و ظرافت کار یک انسان متخصص رقابت کنه. به همین جهت هست که بطور مثال اتومبیلهای دستساز قیمت و ارزش خیلی بیشتری دارن. بهرحال در کشور ما که کیفیت مفهوم چندانی نداره و هر کسی هم بفکر پر کردن جیب خودشه طبیعتا این چیزها کاملا عادیه. شما هم هر وقت یاد گرفتین محصولات مضحک برخی کارخانه جات داخلی رو به چند برابر قیمت واقعی نخرین ؛ وضع ممکلت عوض میشه! ولی وقتی تشریف میبرین در خیابان و مثلا این ماشینهای بی کیفیت داخلی رو مشاهده میکنین که چطور مردم ساده و بی اطلاع بابتش پول میدن و سوارش میشن و تازه جونشون رو هم در اختیار این ارابه های مرگ میذارن ؛ تازه متوجه میشین فرهنگ خرید یعنی چی! واقعیت اینه ببخشید تا خر نباشه خر سواری هم نیست و اگر خریدار جنس بی کیفیت رو نخره ؛ تولید کننده هم ناچار به ارائه محصول بهتری هست!
بهرحال این مدار هم در نوع خودش مدار خیلی خوبی بود که ما انتخاب کردیم ولی چند مشکل اساسی هم داشت که بخشی از اون رو تونستیم حل کنیم و بخشی هم قابل حل نبود. با این حال در نوع خودش مدار جالب و قابل احترامی بود. واقعیت اینه که اگر بنده طرح بسیار کاملتری رو ارائه نمیکردم هنوز هم از نظر من چنس برای ساخت ارزش زیادی داشت.
درود بر شما آقا حمید عزیز حق مطلب رو ادا کردی برادر سپاس بیکران دارم
اما دوست عزیز آقای 2840644 اینهمه کاربر که انواع اقسام سیستمهای شرکتی اعم از ردیاب، نقطه زن، حفره زن، مگنتیک ، gpr وووو دارند در این سایت حضور دارند و فعالیت هم کموبیش میکنند ما هم یکی از اونها
مگه بایستی فقط دستساز داشته باشی که اینجا فعالیت کنی برادر ؟!
اون دلایلی که مهندس حمید عرض کرد مورد تایید بنده هم هست.
ولی یک چیزی و اضافه کنم که مداراتی که در نت هست قدیمی و استفاده شده و جوابگوی دفینه یابی نیست و اینه که در دسترس عموم هستش، به عنوان مثال شما مدار و اطلاعات ساخت gpx5000 رو در دسترس عموم میبینی؟ مسلما نه.. توضیح اضافه نباشه.
در حال حاضر مدار قابل ساخت که بشه باهاش نتیجه گرفت فقط مدار آقا حمید هستش اونم نه با این قطعات و لوازم داخل! این مدار چون ایده و محصول خوده مهندس حمیده استثناء هستش و اینکه نشر داده اطلاعات ساختش رو واقعا من در عجبم به لحاظ اینکه کسی همچین کاری در این زمانه نمیکنه و این نشان از بزرگواری و سخاوت ایشان داره. پاینده باشید.