نویسنده |
پیغام |
رضایی فر
کاربر فعال
|
سلام دوست عزیز.این کتابهایی رو که برای فروش لینکش رو گذاشتی دوسال پیش بصورت رایگان توو یه انجمن دیگه دانلود کردم! شما اگه میخوای فروشت بره بالا کتابهایی رو بفروش که بصورت رایگان منتشر نشده باشه. تمام کتابهای فرید باقری رو بزار بخریم.
|
دوشنبه 25 خرداد1394 - 10:16pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
این نوع کتابها همش دروغه ! معمولا توسط یه ادم شیاد نوشته میشه .برای کسب در امد و سود جویی که چند وقت پیش هم طرف زندان بود .دوستان وقت خود رو روی این طور کتابها نذارید جز علافی چیزی نداره .به خدا ! اگه دوست دارید من براتون کتاب بنویسم از این هم قشنگ تر اخه مردمان ما چقدر ساده هستند متاسفانه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 2 تیر1394 - 4:31pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
پیرو فرمایشات اقای اسدف باید بگم دوستان خوبم من این حرفی رو که دارم میزنم از زبان یه باستانشناسه که عمری تو حفاری بوده میخوام اینو بگم تو نت و نمیدونم این و اونو فلانی پی داف داره هو کتاب فرید باقری هستو و از این جور کتابها فقط شایعست و پول مردم رو سر کیسه کردنه دوستان خیال خودتون رو راحت کنم وقت خودتونو سر این جور مسائل هدر ندید کتابهای اصلی اصلا در ایران وجود نداره همه رو بردن با خودشون اصل کتابهای رمز گشایی نتیجه حفاری و پژوهشایی بوده که باستان شناسانی مثل ژاگ دمورگان و سایر دکترها و باستانشناسایی که عمری رو حفاری کردن در ایران و اثارهای نفیسی رو با خودشون به یغما بردن همه رو با خودشون به اروپا بردن این کتابها اونهایی نیست که ما دنبالشیم.داستان بگونه ای دیگرست.شما اگه دقت کنید اگه خودتونو هم بکشید شب و روز تو نت در مورد رمز گشایی مقبره ها یا رمز گشایی قبرهای گبری و سایر اثارها رو اصلا نمیتونید جوابی بگیرید چون اصلا وجود نداره جز تبلیغات عده ای سودجو که با این ترفند دارن مبالغ هنگفتی رو از مردم ساده و بدبختی که به زور همون مبالغو رو جور میکنن دریافت میبکنن که اصلاربطی به دفینه یابی و رمز گشایی در ایران نداره پس هواستون جمع باشه.رمز گشایی در ادیان گذشته همیشه به یه نحو نبوده دوره ایین و تدفین با دوره و ایین تدفین در یه منطقه و شهر دیگه با هم فرق داره پس اینقدر گول تبلیغاتو نخورین و واسه هر چیزی پول بی زبونو تو شکم این گرگ صفتا نندازین.یا حق
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
سه شنبه 2 تیر1394 - 5:12pm |
|
|
salamon545
کاربر فعال
|
سلام دوستان از ابتدا تا انتها که نگاه کنید مدام یکسری کتاب تکراری هست که آپلود میشن که البته مفید هم هستند.. اما انگار دیگه هیچ چیز دیگه ایی وجود نداره! لذا از دوستان و مخصوصآ اساتید در این رشته خواهش میکنم که اگر مطالب جدیدی در غالب کتاب یا جزوه و حتی تجربیات شخصی دارن در این صفحه قرار بدن تا همه بتونن استفاده کنن...باشد که خدا توفیق دهدمرسی
|
سه شنبه 2 تیر1394 - 5:35pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
سلام دوستان کتاب باستان شناسی میدانی (اصول سیستماتیک در کاووش) نوشته خانم نسرین طایفه قهرمانی این کتاب که عرض کردم تنها کتابیه که به درد کار ما میخوره و منبع رسمی و درستی هست بقیه کتابها معمولا نوشته کسانی هست که دنبال یه پولی از چاپ بودن و یا منبع موثقی ندارن.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 2 تیر1394 - 6:33pm |
|
|
موستاین
کاربر حرفه ای
|
سلام میتونی این کتاب رو واسه دانلود بزاری
|
سه شنبه 2 تیر1394 - 9:03pm |
|
|
m.aliyavary
کاربر فعال
|
سلام... یعنی من که داشتم کتاب چشم طلایی رو که تازه داشتم میخوندم دیگه نخونمش؟؟؟بدرد نمیخوره ایا؟؟؟ تشکر
|
پنج شنبه 10 تیر1394 - 1:04am |
|
|
دفینه
کاربر فعال
|
m.aliyavary نوشته است: سلام... یعنی من که داشتم کتاب چشم طلایی رو که تازه داشتم میخوندم دیگه نخونمش؟؟؟بدرد نمیخوره ایا؟؟؟ تشکر تو میتونی نگرد.نیست.گشتم.نبود
|
جمعه 12 تیر1394 - 11:37am |
|
|
m.aliyavary
کاربر فعال
|
نقل قول: تو میتونی نگرد.نیست.گشتم.نبود بابا چرا اینقد میپیچونی مسئله رو؟؟؟ خب یکم توضیح بده ببینیم از چه قراره...
|
جمعه 12 تیر1394 - 11:44am |
|
|
alihosini
|
این کتاب باستانشناسی میدانی را کسی نداره بزاره
|
دوشنبه 28 تیر1394 - 3:28am |
|
|
|