دوست عزیز اینکه چرا اینجا سوت و کور شده احتمالا علتش رو هم دوست میدونه و هم دشمن!!!
فقط این رو عرض کنم که شما اگر واقعا مبتدی باشین میتونین وقت بذارین و از تاپیک اپراتوری ردیاب 22 شروع کنین و مطالب رو بخونین و سپس بیاین سراغ این تاپیک که مربوط به ردیاب 35 هست و مباحث پیشرفته تر و دقیق تری در ردیابی توش ذکر شده که خیلیاش مختص ردیاب 35 هست. اما در اپراتوری عمومی ردیاب آنتنی مباحث ردیاب 22 واقعا بدرد همه کسانی که تازه وارد ردیابی شدن میخوره و نباید فراموش کرد اینها آموزشهایی بودن که تا قبلا از فلزجو در سایر محیط های مجازی و حتی واقعی ؛ افزاد میلیونها تومن بابت آموزش دادنش پول دریافت میکردن! قدیمی های این انجمن قطعا میدونن من چی میگم. تمام مسائل مهم و کلیدی هم در طول این تاپیکها گاهی چندین بار توسط دوستان مختلف ذکر شده و بنظر من واقعا نکته جدیدی باقی نمونده که جای بحث داشته باشه.
بهرحال برای بنده هم جای تاسف داره که چطور این مبحث داره کم کم به فراموشی سپرده میشه. حتی برای من واقعا عجیبه چطور ظرف ماههای ابتدایی ارائه ردیاب این همه شور و شوق و حتی موفقیت در کار ردیابی وجود داشت ولی الان دیگه داستان عوض شده! فراموش نکنیم ردیاب آنتنی تا حد زیادی با مقوله ذهنیت آدم درگیر هست و اگر فکر کنیم ردیاب خوب نیست یا کار نمیکنه مطمئن باشین ازش جوابی نمیگیرین. این مساله برای خیلیا تا بحال پیش اومده.
اما در مورد مسائل نا امید کننده مربوط به خطاهای ردیاب باید دوستان به این باور برسن که ردیابی آنتنی همیشه با انواع خطاها توام هست و تا الان هم کسی با هیچ ردیابی نتونسته غیر از این رو به اثبات برسونه! بنابراین طبق توصیه ای که همیشه کردیم دوستان کاوشگر حتی اگر تسلط به ردیابی هم داشته باشن باز خیلی بهتره تایید نهایی رو به سیستمی با تکنولوژی متفاوت مثل فلزیاب بسپرن تا احتمال خطا کاهش پیدا کنه. حالا کسی اگر عمق بسیار بالا مد نظرش باشه باید توان ریسک حفاری بیمورد صرفا بر اساس اطلاعات ردیاب رو هم داشته باشه! کسی هم که نمیتونه این ریسک رو بکنه بهتره به تایید فلزیاب تا عمقی کمتر قناعت کنه و اگر هم هر دو دستگاه نقطه ای رو بصورت خطا سنس داشتن دیگه باید این رو بعنوان خطایی غیر قابل تشخیص پذیرفت. کار کاوش اصولا به همین صورته و اگر دستگاهی بدون نقص و تمام کننده حتی با قیمت صدها میلیون وجود داشت مطمئن باشین همه میرفتن دنبالش و دیگه داستان خطاها هم در کار نبود. ولی میدونیم که چنین چیزی نیست و راه کاوش هم مشکل تر از این حرفهاست که صرفا به دستگاههای ما بستگی داشته باشه.