حمید نوشته است:
باربد عزیز خیلی ممنون از شما لطف دارین.
خب در واقع طرح بهتر برای ردیاب چیزی بود که بنده پارسال بهش رسیدم ولی بنا به دلایل متعدد که احتمالا میدونین دیگه قضیه ردیاب رو دنبال نکردم. اگر بیشتر بخوام توضیح بدم باید عرض کنم هر وقت دوستان اپراتور ردیاب بحث خطاها رو کم و بیش به همین شکل پذیرفتن و ذهنیتشون بر اساس حرفهای عده ای اغلب فروشنده و مغرض در مورد این دستگاه خراب نشد و هر وقت این همه ردیاب 35 رو دوستان برای فروش نذاشتن و براش ارزش قائل شدن و هر وقت آقا مجتبی هم در روال ساخت خودش پیشرفتی نشون داد که بتونه خیلی بیش از پیش انتظارات دوستان رو براورده کنه و ... تازه اون موقع هست که بنده میتونم روی ادامه مسیر ردیابی فکر کنم! وگرنه تا قبل مهیا شدن چنین شرایطی بهیچ وجه بنده دست به سیستم ردیاب آنتنی نمیبرم. بنده رو هم اگر شناخته باشین میدونین نه اهل بلوف هستم و نه ادعا و نه با کسی رودربایستی دارم! خلاصه مشکلات رو هم بوضوح عرض کردم. بنده هم نمیتونم در این زمینه طرحی بدم که جوابگوی انتظارات غیر واقعی برخی دوستان باشه. وانگهی در این مدت طولانی هم دیگران به نتیجه بهتری نرسیدن چون ماهیت ردیابی چیزی نیست که ما از طریق یک سیستم الکترونیکی بتونیم بطور کامل حریفش بشیم. لذا اگر بحثی هست صرفا سر بهتر شدن تمامی فاکتورهای موجود هست نه اینکه بتونیم به ایده آلها برسیم یا از چارچوب فعلی پا رو خیلی فراتر بذاریم.
درود بر شما
ردیاب 22 و 35پروزه ردیابی و همینطور نکات اموزش ردیابی تکمیل کرد در حقیقت انچه از ردیابی که در هاله ای از ابهام بود به کمک اساتید و کاربران با این دو ردیاب اشکار گشت و تقریبا در هیچ سایتی به این مقوله ردیابی اینقدر اهمیت داده نشده بود تا اینکه بچه های این سایت کار را تمام کردند
هر وسیله ای یک توان و یک بازده دارد و بیشتر از اون نباید روی اون حساب باز کرد .دستگاه 35 در ردیابی هدف و نفطه زنی و عمق گیری اهداف قدیمی واقعا کار را تموم کرده و هر کس نتونه با اون کار کنه یا در اپرانوری ضعف داره یا واقعا مگنت بدن اون جوری هست که بدرد ردیابی نمیخوره
هر ردیابی واقعا بشه هم ردیابی صحیح و هم نقطه زنی و هم عمق گیری دقیق با اون داشته باشیم بهترین ردیاب هست حالا خواه 35 باشه و یا مارکهای شرکتهای دیگه و یا یک ردیاب دست ساز بی نام و نشان
مشکل صدرصد کاربران نسبت به 35 تفکیک فلزات قدیمی و جدید هست.واقعا مسعله تفکیک چیزی نیست که بشه به این راحتی در ردیاب اون را پیاده سازی کرد اون هم در مورداهداف مدفون شده .تقکیکی که دسیگاههای معتبر نقطه زن هم از اون عاجز هستند
عدم شناخت توان 35 در عمل تفکیک و عجله درعرضه اون بدون محک زدن اون با اهداف قدیمی و دیدن نتایج مثبت و منفی و هیجانی رفتار کردن مجتبی نسبت به کارایی دستگاه و توان اون و اشتیاق بچه های کاربر به اینکه 35 ردیاب نو ظهور کار امدی هست همه دست به دست هم دادند تا 35 نسبت به توان واقعی خودش بزرگتر جلوه داده بشه
من همون اوائل از مجتبی در خواست کردم که ردیاب با اهداف واقعی تست بشه و بعد عرضه بشه که قبول هم کرد ولی انجام نشد با مهندس حمید هم مطرح کردم که در حواب فرمودند من اطلاعی از تست ردیاب توسط مجتبی ندارم و همچنین قراری نبوده و اصولا هیچ شرکتی هم دستگاهش را برای خریدار تست عملی نمیکنه که ما بخواهیم تست کرده تحویل خریدار بدهیم .در شورا هم اعلام کردم که اگه وضعیت اینجوری هست سرانجامی که نصیب 22 شد در انتظار 35 خواهد بود و الان هم به اون سرانجام رسیدیم که پست مربوط به 35 تقریبا دیگه خاموش شده
با تمام این اوصاف چه خوب و چه بد ردیاب 35 بهترین ردیاب در ردیابی و نقطه زنی و عمق گیری می باشد حالا چه کسی خوشش بیاد و چه بدش بیاد این یه واقعیت هست که بصورت تجربی به اون رسیدم و از 7 مورد حفاری همه مثبت بوده منتهی عدم توان تفکیک 35 در 4 مورد فلزات بی ارزش بوده و 2 مورد استخوان و سنگ تراشیده و کوزه در رطوبت بالا ردیابی شده و یک مورد که در 5 متری هست که شاید 40 کیلو استخوان یک حیوان مثل اسب و اسکلت یک انسان بلند قد با مهره علامت دار و سنگ تراشیده بیرون اومده و هنوز حفاری ناقص مونده که طبق نظر سه کارشناس و رنگ کوزهای شکسته در مسیر بالای 5000 سال قدمت دارد. پس 35 ردیاب کارامدی هست که به اون این اواخر کم لطفی شد
درسته که طرح سینوسی سعید بعنوان مکمل کار امد هست و لی به علت تفاوت در قدرت مگنت بدن افراد این طرح بصورت مناسب باید ساخته بشه تا به اکثریت جواب مثبت بدهد که فعلا گرفتارش هستیم اگه نتایج مثبت بود در سایت به صورت عمومی طرح گذاشته میشه. کسب تجربه در مورد فرکانس گیری در گذشته باعث شد که روش فرکانس گیری را اصلاح کنم و اگه فرضتی دست داد محددا یه فرکانس گیری دقیق تر انجام بدهم
همچنانکه دوره ردیاب 22 گذشته ردیاب 35 هم به انتهای خود رسیده و من به شخصه منتظر یه ردیاب برتر از 35 توسط مهندس حمید هستم هر چند که میدونم کار سختی هست ولی کار نشد نداره. مشکل باقی مونده فقط مسعله تفکیک هست که همه دستگاهها بنوعی در گیر اون هستند