نویسنده |
پیغام |
دامون
|
سلام استاد،نظرتون در مورد این عکسها که مربوط به یک محل هستش چیه،متشکرم.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 22 تیر1394 - 7:28pm |
|
|
merajx5
کاربر فعال
|
اقا دامون این محل رو که عکسش رو گزاشتید خیلی ها رفتن سراغش و خیلی زود دستگیر شدن.چطوریش رو نمیدونم.جاش لب اتوبانه.عکسای واضح تر دارم هم از جوغن هاش هم از درش.به نظرم بیخیالش شو
|
دوشنبه 22 تیر1394 - 8:55pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
دامون نوشته است: سلام استاد،نظرتون در مورد این عکسها که مربوط به یک محل هستش چیه،متشکرم. درود بر شما اين مكان يك گور دخمه مي باشد
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
سه شنبه 22 تیر1394 - 3:18am |
|
|
shayanii
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 مهر1393 - 9:16am پست: 378 محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
|
signal نوشته است: سلام خدمت استاد عزیز
این سنگ سه برابر توپ فوتبال هست و در دامنه با شیب زیاد نزدیک به قله کوه میباشد . البته روی قله تخت و زمین مزروعی است . آیا علائم یا نشانه ای درش میبینید . البته با ردیاب موبایلی قیچی ضعیفی داشتم . درود برشما دوست عزیز مورد خاصی درعکس شما مشاهده نمیشه و ظاهرن سنگ شما طبیعی می باشد. موفق باشید
|
سه شنبه 23 تیر1394 - 10:03am |
|
|
دامون
|
باستانشناس نوشته است: [-X دامون نوشته است: سلام استاد،نظرتون در مورد این عکسها که مربوط به یک محل هستش چیه،متشکرم. درود بر شما اين مكان يك گور دخمه مي باشد درود بر استاد باستانشناس،شکل کلی سنگ ایاشبیه سنگ شتر هستش؟محل ورود جایی هستش که علامت گذاری شده و ایا ورودی دیگری داره؟
|
سه شنبه 23 تیر1394 - 10:12am |
|
|
nehdi
|
سلام خدمت استاد بزرگوار در مورد این نقشه لطفا اگه اطلاعاتی دارید بفرمایید
|
سه شنبه 23 تیر1394 - 10:02pm |
|
|
ای جان
کاربر فعال
|
سلام خدمت اوستاد باستان شناس نظرتون راجع به این عکسها چیه ممنون
((خاص فقط خداسسسسسسسسسسست))
|
چهارشنبه 24 تیر1394 - 10:01pm |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت اساتید و دوستان یکی از دوستان خودم یه قطعه ی مسی اوردن که از تو یه قبرستون درش اوردن عکسشو میذارم میخوام بدونم 1:حدودا مال چه دوره ایه؟2:ایا ممکنه با توجه به وجود این قطعه توی قبرستان چیز با ارزشی وجود داشته باشه؟3:خود قطعه چی هست و ایا ارزش ریالی داره؟ اینو هم بگم که طول قطعه حدودا 10 سانت و قطرش تقریبا 3 سانتیمتر هست.اون سه تا برجستگی روی بدنه رو به سه قسمت تقسیم کردن که بین هر کدوم هم یه دونه مار هست یعنی سه ردیف سه تایی برجستگی داره
|
پنج شنبه 24 تیر1394 - 1:17am |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
mhak نوشته است: سلام خدمت اساتید و دوستان یکی از دوستان خودم یه قطعه ی مسی اوردن که از تو یه قبرستون درش اوردن عکسشو میذارم میخوام بدونم 1:حدودا مال چه دوره ایه؟2:ایا ممکنه با توجه به وجود این قطعه توی قبرستان چیز با ارزشی وجود داشته باشه؟3:خود قطعه چی هست و ایا ارزش ریالی داره؟ اینو هم بگم که طول قطعه حدودا 10 سانت و قطرش تقریبا 3 سانتیمتر هست.اون سه تا برجستگی روی بدنه رو به سه قسمت تقسیم کردن که بین هر کدوم هم یه دونه مار هست یعنی سه ردیف سه تایی برجستگی داره یعنی اساتید و دوستان همه رفتن تعطیلات خوش بحالتون خب به ما هم بگین این همه پولو از کجا میارین که اینهمه میرین تعطیلات بلکه ما هم تونستیم یکی دو روزی رو خوش بگذرونیم
|
پنج شنبه 25 تیر1394 - 5:08pm |
|
|
rohollahmohamady
کاربر حرفه ای
|
mhak نوشته است: سلام خدمت اساتید و دوستان یکی از دوستان خودم یه قطعه ی مسی اوردن که از تو یه قبرستون درش اوردن عکسشو میذارم میخوام بدونم 1:حدودا مال چه دوره ایه؟2:ایا ممکنه با توجه به وجود این قطعه توی قبرستان چیز با ارزشی وجود داشته باشه؟3:خود قطعه چی هست و ایا ارزش ریالی داره؟ اینو هم بگم که طول قطعه حدودا 10 سانت و قطرش تقریبا 3 سانتیمتر هست.اون سه تا برجستگی روی بدنه رو به سه قسمت تقسیم کردن که بین هر کدوم هم یه دونه مار هست یعنی سه ردیف سه تایی برجستگی داره سلام و باکسب اجازه از استاد باستان شناس اقای mhak این مورد شما به احتمال خیلی زیاد دسته ساب هست نمونه های مشابه که برای دوره هزاره نخست پیش از میلاد هستند:
تاریخش هرانچه که هست قبل اسلام هست و دوره اصلیشو استاد عزیز میتونند بگند. قبرستان هم به نسبت این یافته حتما دارای باری هستند اما به مقام و منزلت شخص متوفی بستگی داره که دارای بار خوب(زیورالات زنانه و...)یافقیر مثل سفال باشه. که بازم استاد عزیز میتونند بهترراهنمایی کنند.
باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟
|
پنج شنبه 25 تیر1394 - 9:08pm |
|
|
|