نویسنده |
پیغام |
mhak
کاربر حرفه ای
|
ممنون از پاسختون دوست عزیز حالا این چه کاربردی داشته؟البته اینی که دوست من پیدا کردن مثل لوله هر دو طرفش بازه
|
جمعه 25 تیر1394 - 12:36am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
mhak نوشته است: سلام خدمت اساتید و دوستان یکی از دوستان خودم یه قطعه ی مسی اوردن که از تو یه قبرستون درش اوردن عکسشو میذارم میخوام بدونم 1:حدودا مال چه دوره ایه؟2:ایا ممکنه با توجه به وجود این قطعه توی قبرستان چیز با ارزشی وجود داشته باشه؟3:خود قطعه چی هست و ایا ارزش ریالی داره؟ اینو هم بگم که طول قطعه حدودا 10 سانت و قطرش تقریبا 3 سانتیمتر هست.اون سه تا برجستگی روی بدنه رو به سه قسمت تقسیم کردن که بین هر کدوم هم یه دونه مار هست یعنی سه ردیف سه تایی برجستگی داره درود بر شما اين يك ابزار جنگي است و مربوط به اواخر هزاره دوم و اوايل هزاره اول قبل از ميلاد مي باشد(سر گرز ) قبرستان مورد نظر شما بيشتر داراي مفرغ , سفال و با درصد كم اشيا و زيورآلاتي از نقره يا طلا خواهد بود از جهات مختلف تصوير با كيفيت تهيه كنيد و به ايميلم ارسال كنيد
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
جمعه 26 تیر1394 - 3:50am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
دامون نوشته است: باستانشناس نوشته است: [-X دامون نوشته است: سلام استاد،نظرتون در مورد این عکسها که مربوط به یک محل هستش چیه،متشکرم. درود بر شما اين مكان يك گور دخمه مي باشد درود بر استاد باستانشناس،شکل کلی سنگ ایاشبیه سنگ شتر هستش؟محل ورود جایی هستش که علامت گذاری شده و ایا ورودی دیگری داره؟ درود بر شما ارتباطي با دفينه شتر ندارد محل ورود كاملا مشخص مي باشد اگر در محل جز گور دخمه مورد ديگري نباشد تنها يك ورودي دارد
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
جمعه 26 تیر1394 - 3:55am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
nehdi نوشته است: سلام خدمت استاد بزرگوار در مورد این نقشه لطفا اگه اطلاعاتی دارید بفرمایید درود بر جناب nehdi جعلي مي باشد مراقب شيادان و كلاهبرداران باشيد
|
جمعه 26 تیر1394 - 3:58am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
ای جان نوشته است: سلام خدمت اوستاد باستان شناس نظرتون راجع به این عکسها چیه ممنون درود بر شما تصوير يك:پناهگاه شكارچيان پارينه سنگي مي باشد تصوير دوم :ابعاد مركز سنگ(محلي كه از آن سنگ خارج شده)؟ فاصله و جهت آن با تصوير اول؟
|
جمعه 26 تیر1394 - 4:02am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
ای جان نوشته است: باستانشناس نوشته است: ای جان نوشته است: سلام خدمت اوستاد باستان شناس این علایم چی رو میرسونه من تا حدودی از رو علایم کتاب رمزیاب معنی کردم ولی سمتو سو رو نتونستم مشخص کنم اگه شما لطف کنین درود بر شما اين علائم مربوط به دفينه نيست چون قدمت آنها بيش از 20 هزار سال مي باشد اين طرح ها pictographs هستند مرسی ممنون خدمت اوستاد ولی یه چیزه دیگه هست که خیلی جالبه اینکه دقیقن بالای این علایم نقش این عقاب که گزاشتم هست ایا این عقاب هیچ نقشی در این علایم نداره یا کار جدید باشه ومنظور ازطرحpictojraphs چیست برای یادگیری خودمه ممنون میشم و یه سری علایم دیگه در همین منطقه ایا اینها هم همینطوره عکس میزارم درود بر شما نشان عقاب از لحاظ تاريخ و تفسير كاملا متفاوت از بقيه طرح هاست بايد تصاوير بيشتري قرار دهيد تا بررسي شود pictographs به زبان ساده هنر ترسيم محيطي بوده كه بشر باستان آن را مشاهده ولمس ميكرده و به صورت زيبايي اين نگاره ها را خلق كرده
|
جمعه 26 تیر1394 - 4:11am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
signal نوشته است: سلام خدمت استاد عزیز
این سنگ سه برابر توپ فوتبال هست و در دامنه با شیب زیاد نزدیک به قله کوه میباشد . البته روی قله تخت و زمین مزروعی است . آیا علائم یا نشانه ای درش میبینید . البته با ردیاب موبایلی قیچی ضعیفی داشتم . درود بر شما مورد خاصي نيست ,علت قيچي جنس سنگ مي باشد
|
جمعه 26 تیر1394 - 4:15am |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
باستانشناس نوشته است: mhak نوشته است: سلام خدمت اساتید و دوستان یکی از دوستان خودم یه قطعه ی مسی اوردن که از تو یه قبرستون درش اوردن عکسشو میذارم میخوام بدونم 1:حدودا مال چه دوره ایه؟2:ایا ممکنه با توجه به وجود این قطعه توی قبرستان چیز با ارزشی وجود داشته باشه؟3:خود قطعه چی هست و ایا ارزش ریالی داره؟ اینو هم بگم که طول قطعه حدودا 10 سانت و قطرش تقریبا 3 سانتیمتر هست.اون سه تا برجستگی روی بدنه رو به سه قسمت تقسیم کردن که بین هر کدوم هم یه دونه مار هست یعنی سه ردیف سه تایی برجستگی داره درود بر شما اين يك ابزار جنگي است و مربوط به اواخر هزاره دوم و اوايل هزاره اول قبل از ميلاد مي باشد(سر گرز ) قبرستان مورد نظر شما بيشتر داراي مفرغ , سفال و با درصد كم اشيا و زيورآلاتي از نقره يا طلا خواهد بود از جهات مختلف تصوير با كيفيت تهيه كنيد و به ايميلم ارسال كنيد ممنون از پاسختون استاد گرامی چشم خصوصی براتون ارسال میکنم
|
جمعه 26 تیر1394 - 11:34am |
|
|
msolo
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:27am پست: 68 محل اقامت: ایران
|
سلام استاد عزیز یکی از دوستان یه چند تا عکس از کارش توی یک قبر آورده بود که میگفت چه علایمی داره عکس یه خشت و یک کوزه هستش
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 30 تیر1394 - 7:11pm |
|
|
msolo
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:27am پست: 68 محل اقامت: ایران
|
عکس دوم از یک خشت هستش که لبه آن رد انگشت دست هست
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 30 تیر1394 - 7:16pm |
|
|
|