mehran1545a نوشته است:
دوستانی که پس از ردیابی حفاری کردند و به فلز ولو بی ارزش برخورد کردند بیان تجربیاتشون از قبیل عمق گیری و مخصوصا حجم هدف و نوع حرک آنتن ها به اشتراک بذارن! بنظر من این یکی دیگه از بهترین تجربیات در ردیابی خواهد بود
با سپاس
سلام والا من تابه حال هرجا که با مد طلا زدم_90درصد) بیشتر با سفال مواجه شدم نه فلز چه طلاباشه چه هرچیز دیگری.
اما بهترین فرکانس برای اینکه بعد کاوش با فلز روبه رو بشیم نه سفال برای من مد نقره بوده اونم فرکانس ازاد86.15 برای نقطه زنی و رهگیری با163.3
حجمی که برای تجمع سفال درعمق 4الی5متری داده 2در2 بوده وبرای فلز توی عمق تقریبا 3الی4متری که:یک تیکه مسی کوچیک40 گرمی بوده با یکی دوتا سکه پاتین زده ویک تیکه فلز دیگر که مشخص نبود باز جنسش چیه اما هرچی بودن اهن نبودن و اینارو با فرکانس نقره زده بودم.تقریبا همون حجم رو داده بود.
حرکت انتنها برای من اگر نزدیک هدف باشم سریع حرکت میکنند و اگر دور باشم یک مقداری با کندی حرکت میکنند و به اینم یکجورایی معتقد نیستم اگر هدف واقعی باشه انتنها بریده بریده یا ارومو سنگین حرکت میکنند و اگر خطا باشه زودو سریع.
بلکه بنظرم هرچقدر قدرت کشش و انرژی و مگنتی که ادمها باهم دارند هرچقدر قوی باشه انتنهاهم به نسبت تقریبا قویتر میزنند و هرچقدر ضعیف باشه ضعیفتر.
برای من که چه در مورد سفالها و چه درموردفلزات داخل خاک حرکت انتنها تقریبا یکسان بوده.
امیدوارم که مفید بوده باشه.