Rega نوشته است:
یادم رفت در مورد آب و هوا هم فعلا اینقدر گرمه موردی که کنار رودخانه هست خشک شده . هر سه مورد قبرستان هستش در کل پاییز بارندگی هست و زمستان هم خیلی سخت و برف گیر مخصوصا این موارد
البته نمیشه گفت زمین 100% سنگلاخیه برای همه موارد . یکی از مواردی که گفتم همسطح رودخانه ست میشه گفت دشت با زمین کمی سنگی و خاک هم قاطی
آقای ایران اگر قبری داخل سنگ باشه و فلزی هم داخلش باشه آیا هر دو دستگاه اونو میگرن ؟
خواهش ميکنم برادر عزيزم.خدمتتان عرض کنم gpx حدودا بيست سانت بيشتر از ctx عمق ميزند.يا اندکى بيشتر.اما اگر تازه کار و مبتدى هستيد کار کردن با جى پى برايتان دشوار خواهد بود و نياز به تمرين فراوان دارد از اين رو بهتر است ctx را تهيه کنيد به دليل اپراتورى آسان.
اندکى فکر کنيد به امکانات و شرايط دو دستگاه و مقايسه کنيد.ctx ضد آب بوده,داراى تفکيک خوب,بدون نياز به بالانس کردن,داراى جى پى اس,نمايانگر هدف,ثبات فوق العاده عالى اما جى پى تفکيک نداشته,در مقابل آب آسيب پذير,نياز به بالانس با تغيير نوع خاک,کار کردن دشوار و...... ولى قدرت بيشترى دارد
با اندکى انديشه به اين نتيجه ميتوان رسيد حتى اگر نيم متر عمق کمترى بزند در هر صورت در ساير امکانات نسبت به جى پى ميچربد.همه چيز عمق زنى نيست.
پيشنهاد من به شما اين است که اگر اماکن مورد نظرتان داراى سنگ روى خاک هستند و تنها روى نقطه قصد دستگاه زدن داريد(نه بصورت کاوش عمومى منطقه,بلکه تنها يک نقطه يا قبر مشخص) ابتدا 20سانت خاک بردارى کرده تا کويل موازى با سطح خاک باشد.
هر دو دستگاه در مناطق سنگلاخى خوب کار ميکنند به شرط اينکه قطر سنگ زياد نباشد.تصميم گيرى نهايى با شماست برادر عزيز.
قدرت جى پى بيشتر است اما به نکاتى که خدمتتان عرض کردم خوب توجه کرده و انتخاب کنيد.