نویسنده |
پیغام |
molana
|
استاد شمس گرامی اگر زحمتی نیست چشمه ی سوپورو را استخراج بفرمایید.
سپاسگزارم
زهر چه غیر یار استغفرالله...ز بود مستعار استغفرالله دمی کان بگذرد بی یاد رویش...از ان دم بیشمار استغفرالله جوانی رفت و پیری هم سر امد...نکردم هیچ کار استغفرالله
|
دوشنبه 26 مرداد1394 - 4:08pm |
|
|
kia0000
کاربر فعال
|
سلام استاد ممنون میشم نظرتون رو در مورد محلی به نام "گوتور آب " به معنای آب قطور بفرمایید. یه چشمه هم هست به نام توسباغاچشمه. هرکدوم معنی داره لطفا استخراج بفرمایین. سپاسگذارم.
|
دوشنبه 26 مرداد1394 - 4:23pm |
|
|
BMP
کاربر فعال
|
سلام استاد شمس عزیز اگر زحمتی نیست لطفا قیزیل قایا را تفسیر کنید
|
دوشنبه 26 مرداد1394 - 4:33pm |
|
|
meysam hefaz
کاربر فعال
|
سلام استاد اسم داشدان .قاره برون .سیزان رو استخراج کنید مرسی
|
دوشنبه 26 مرداد1394 - 4:34pm |
|
|
mola
|
سلام استاد شمس ،لطفا کرداش ، نرمان بلاغی ، گوی دره ، امیر درسی و قوجادوزو رو برام تفسیر نمایید . با تشکر
|
دوشنبه 26 مرداد1394 - 4:35pm |
|
|
farokh.p
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 10 مرداد1393 - 11:48pm پست: 141 محل اقامت: دیار آزادمردان، زاگرس جنوبی
|
{ stkmelodi_20 ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ : ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺭﻭ ﺗﻌﻄﯿﻞ ﮐﻨﯿﺪ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺭﻭ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﻭﻗﺘﯽ ﻧﻤﯿﺎﺩ ﻭ ﺳﻮﺍﻻﺭﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﻧﻤﯿﺪﻩ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺣﺬﻑ ﺑﺸﻪ ﻫﻤﻪ ﻣﺜﻞ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺣﻤﯿﺪ ﻧﻤﯿﺸﻦ ﮐﻪ ﻫﺮ ﺳﻮﺍﻟﻮ ﻫﺰﺍﺭ ﺑﺎﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﯿﺪﻩ ﺍﯾﻨﻬﻤﻪ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺑﺎ ﻫﺰﺍﺭﺍﻥ ﺳﻮﺍ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﻩ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐﺮﺩﻥ ﺣﻮﺻﻠﻪ ﻭ ﻭﻗﺖ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﺩﻭﺳﺖ ﻣﻦ ﺟﻨﺎﺏ ﺷﻤﺲ ﻭﻗﺘﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﺍﺷﻮﻩ ﺑﯿﺎﯾﻦ ﻭ ﺑﻬﺎﻧﻪ ﺑﮕﯿﺮﯼ ﭼﺮﺍ ﺍﻟﮑﯽ ﯾﻪ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﻣﻄﺮﺡ ﻣﯿﮑﻨﯽ
*********** آقای محترم این چ حرفیه؟ مگه استاد شمس بدهکار ماست ؟ والا بخدا هرکسی جای استاد شمس بود دیگه به این تاپیک نمیومد. ببینید کاربران چقد سوال پرسیدن. حجم سوالات خیلی زیاده. آخه آدم حسابی ! یه لحظه فک کن، وجدانا شما بودین از این علم به رایگان به کسی کمک میکردی؟ دل جناب شمس دریاست. با وجود همه پارازیتهایی ک به تاپیک ایشون هجوم آورده بازم هروقت میتونه میاد و به بچه های انجمن کمک میکنه. زنده باد شمس.
جور دشمن چه کند گر نکشد طالب دوست گنج و مار و گل و خار و غم و شادی به همند
|
دوشنبه 26 مرداد1394 - 5:00pm |
|
|
amir1389
|
شمس تا میتونست از منطقه آذربایجان آدرس مناطق مهمی که مردم احتمال وجود بار رو میدادند بدست آورد.....صد تا از شمس سوال میکنند جواب نمیده ولی به محض اینکه ازش انتقادی میشه سریع حالت دفاعی میگیره و این نشون میده که ایشون هر روز به تایپیک سر میزنه ولی جواب کسی رو نمیده.....از استاد حمید بزرگوار تمنا دارم این تایپیکو قفل کنند...آقا حمید ملت با چه بدبختی دنبال مکان میگردند و ایشون براحتی آدرس و اسمشونو میگیره .....اگر بزرگواری کنید و اینجا از همه بپرسید کی از راهنماییهای ایشون موفقیت بدست آورده من اسممو عوض میکنم....استاد حمید شما انسان باکمالاتی هستی یک مقدار منطق میتواند به پوچ بودن این تایپیک پی ببرد...مرسی
|
دوشنبه 26 مرداد1394 - 5:57pm |
|
|
معراج
کاربر حرفه ای
|
amir1389 نوشته است: شمس تا میتونست از منطقه آذربایجان آدرس مناطق مهمی که مردم احتمال وجود بار رو میدادند بدست آورد.....صد تا از شمس سوال میکنند جواب نمیده [url]ولی به محض اینکه ازش انتقادی میشه سریع حالت دفاعی میگیره و این نشون میده که ایشون هر روز به تایپیک سر میزنه ولی جواب کسی رو نمیده....[/url].از استاد حمید بزرگوار تمنا دارم این تایپیکو قفل کنند...آقا حمید ملت با چه بدبختی دنبال مکان میگردند و ایشون براحتی آدرس و اسمشونو میگیره .....اگر بزرگواری کنید و اینجا از همه بپرسید کی از راهنماییهای ایشون موفقیت بدست آورده من اسممو عوض میکنم....استاد حمید شما انسان باکمالاتی هستی یک مقدار منطق میتواند به پوچ بودن این تایپیک پی ببرد...مرسی صفحه 200 رو مطالعه کنید
...جواب ابلهان خاموشیست....
|
دوشنبه 26 مرداد1394 - 6:06pm |
|
|
Amanj
کاربر فعال
|
|
دوشنبه 26 مرداد1394 - 6:39pm |
|
|
Amanj
کاربر فعال
|
stkmelodi_20 نوشته است: دوستان تاپیک رو تعطیل کنید شخصی که این تاپیک رو ایجاد کرده وقتی نمیاد و سوالارو جواب نمیده بهتره تاپیک حذف بشه همه مثل استاد حمید نمیشن که هر سوالو هزار بار جواب میده اینهمه تاپیک با هزاران سوا جواب داده تاپیک ایجاد کردن حوصله و وقت میخواد دوست من جناب شمس وقتی قرار اشوه بیاین و بهانه بگیری چرا الکی یه موضوع مطرح میکنی شما به آرزوتون میرسید. تایپک تعطیل خواهد شد.
|
دوشنبه 26 مرداد1394 - 6:42pm |
|
|
|