جناب باستانشناس عزیز
به عرض میرسونم سنگی را که مشاهده میفرمایید هزاران هزار
رخ و چهره های انسانی ( تصاویر مختلف امثال : پادشاه . جنگجو . جادوگر . بانو تاجدار و معمولی . طبیب . و تصاویر اقشار مردم )
چهره های حیوانی ( تصاویر مختلف امثال : سوسمار . عقاب . سگ . پرنده . لاک پشت . آهو . بز . و . . ) در اندازه های کمتر از یک سانتیمتر به بالا را دارد و تمام درزها " ترک ها و شکستگیها و تغییر رنگهایی که بر روی سنگ مشاهده میکنید بی دلیل نیست و تفکیک چهره ها رو توسط همین عوامل انجام داده است
در نمای کلی سنگ از هر طرفی که به سنگ نگاه میکنید یه تصویر مجزا مشاهده میکنید از یه طرف سر سگ " طرف دیگه سر شیر " و یه طرف دیگه هم سر مرد و زن تاجدار "
تقسیم بندی ها به صورتی انجام گرفته که به طور موزون چهره های از کوچکترین تصویر با سایزهای مختلف تشکیل شده ( توضیح : چهره های یک سانتی " دو سانتی " سه سانتی . . . در کل سطوح و به صورت متراکم تا ابعادی که کل سنگ رو با چهره هایی مشخص کرده )
وقتی صحبت از ظرافت میکنم به اندازه ای هست که مثلا اگر یک چهره انسان را به اندازه یک سانتی متر و یا کوچکتر مشاهده میکنید تمام تناسب و تقارن چهره و حتی حالت مو و ریش و سبیل . چشم . بینی . دهان . . . و تمام ظرافتهای یک چهره رو میتونید ببینید و جالبتر اینکه این تصاویر رو هم میتونید به صورت سه بعدی و برجسته مشاهده کنید
(به راحتی میتوان این سنگ را با نقاشی های مینیاتوری و بلکه ظریفتر مقایسه کرد )
دقت و ظرافت کار به اندازه ای بالا و بینظیرمیباشد که با تمام تکنولوژی های عصر حاضر فکر نمیکنم کسی قادر به خلق این پدیده شگفت آور باشه " به نظر من و با توجه به این همه ظرافت و خلاقیت خلق این اثر هنری چندین و چند سال طول کشیده
وزن سنگ تقریبا 700 تا 800 کیلوگرم میباشد که کاملا خلق این آثار هنری به دست انسان واضح و مشخص است
اشکال مختلفی و بیشماری بر روی این سنگ وجود داره که تصویر فرهور و پرسپولیس بر روی آن گواهی بر خلق این آثار به دست نیاکان ایرانی ما بوده
تصاویر به حدی زیاد میباشد که اگر چندین ماه هم بر روی آن و به طور مستمر تمرکز کنید باز هم تصاویری مشاهده میکنید که تکراری نیست
علی الحساب عکس یک طرف سنگ و بدون مشخص کردن تصاویر برای شما ارسال میکنم تا خودتان نظاره کنید
فقط توصیه میکنم که برای دیدن تصاویر بسیار کوچک این سنگ بر روی عکس کلیک راست کرده و از گذینه edit استفاده کنید و با نهایت تمرکز و دقت توجه کنید
با سپاس فراوان