انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 9:05am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
اون دوستایی که مدارو نساختن اینو بسازن ولی اونایی که مدار قبلی رو ساختن دست نگه دارن تا تغییرات کامل بشه و بعد قطعات رو از دستگاه قدیم به جدید انتقال بدن

سه شنبه 7 مهر1394 - 9:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
rostam نوشته است:
با سلام
اون دوستایی که مدارو نساختن اینو بسازن ولی اونایی که مدار قبلی رو ساختن دست نگه دارن تا تغییرات کامل بشه و بعد قطعات رو از دستگاه قدیم به جدید انتقال بدن

سلام به همه و خسته نباشید خدمت آقا رستم
من فعلا مدار اول را که با سلکتوره را دارم که همان مدار صفحه 12 تایپیک ای کاش موجوده
منظور بنده قطعات همان مداری است که برای انتشارش هم باید از این سایت و هم از سازنده اش اجازه بگیرید است
بازم ممنون از پیگیری های شبانه روزی شما دوست عزیز
:-BD

سه شنبه 7 مهر1394 - 9:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
دوستان عزیز دقت کنن تو فایل جدید تو لیست قطعات خازن 15 و 20 جابه جا نوشته شده علتش هم مقدار عددی هر دو وکنار هم بودن در لیست قطعات بوده که عدد 10 هست یعنی مقدار خازن 15 مقدار 10 نانو هست و خازن 20 هم 10 میکرو موفق باشید

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

سه شنبه 7 مهر1394 - 10:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
rostam نوشته است:
rot نوشته است:
rostam نوشته است:
راستی دوستان از جناب روت و اقا فریدون خبری نیست

DOROD
MA ZIRE PATIM OSTAD !
YE RADYAB TAMAME WAGHTAMO GEREFTE !

انشالله که موفق باشید به قول دوستان فکر کردم یا پولدار شدید و رفتید و یا شلوغ کردید و رفتید

dorod bar ostad rostame aziz !
be shedat mashghole ejraye porojeh molti radydbam !
ein karo vase azizi sakhtam !
dar hale kar roy dastehaei hastam ke bedone dekhalate dast radyabi kooneh!
va chand medare por ghodrat baraye bardar kardane yon va hazfe zawieh 45 darajeh !
dar kare jadidam az 35 ham bahreh migiram!
agar dar telegram betonid dar ertebat bashid khili komak mikone be hale majholat !

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

قسمت !

چهارشنبه 7 مهر1394 - 3:29am
استاد
استاد

درود بر شما
با تشکر از علیرضا که زحمت مدار رستم 2 را کشیدند و برای ما فرستادند
مجددا خروجی ترانس نهایت 70 ولت شد همون ولتازی که مدار اقا رضا به من داده بود حتی این بار با ترانس مچیینگ هم تست شد .من توی این موندم که شما ولتاز پیک تو پیک با اسکوپ اندازه گیری میکنید که به 500 ولت میرسه یا با مولتی متر ما که با مولتی متر ولتاز گیری میکنیم نهایت همون 70 ولت هست حالا اگه منظور ولتاز با اسکوپ بود این مدار درست کار میکنه و اگه با مولتی متر هست این مدار نادرست کار میکنه چون نهایت 70 ولت خروجی داره

چهارشنبه 8 مهر1394 - 12:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جاوید نوشته است:
درود بر شما
مجددا خروجی ترانس نهایت 70 ولت شد همون ولتازی که مدار اقا رضا به من داده بود حتی این بار با ترانس مچیینگ هم تست شد .من توی این موندم که شما ولتاز پیک تو پیک با اسکوپ اندازه گیری میکنید که به 500 ولت میرسه یا با مولتی متر ما که با مولتی متر ولتاز گیری میکنیم نهایت همون 70 ولت هست حالا اگه منظور ولتاز با اسکوپ بود این مدار درست کار میکنه و اگه با مولتی متر هست این مدار نادرست کار میکنه چون نهایت 70 ولت خروجی داره

سلام به استاد جاوید عزیز من مدار اولیه با سلکتور را ساختم و خروجی بعد ترانسم با مولتی متر که روی 1000 ac است اندازه گیری می کنم که حول حوش 200 به بالا می شود البته با چرخش ولوم صدا به اواسط بیشترین شدت خروجی را می گیرم و ترانسم هم از رله 220 ولتی ساختم :-H

چهارشنبه 8 مهر1394 - 1:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

va chand medare por ghodrat baraye bardar kardane yon va hazfe zawieh 45 darajeh !
agar dar telegram betonid dar ertebat bashid khili komak mikone be hale majholat ![/quote]
سلام به همه
خسته نباشید آقا روت عزیز تا جایی که من می دونم f18 آمریکا هم به این پیشرفتگی نیست
=)) =)) =))
امیدوارم موفق باشید

چهارشنبه 8 مهر1394 - 1:18pm
استاد
استاد

orginal نوشته است:
جاوید نوشته است:
درود بر شما

سلام به استاد جاوید عزیز من مدار اولیه با سلکتور را ساختم و خروجی بعد ترانسم با مولتی متر که روی 1000 ac است اندازه گیری می کنم که حول حوش 200 به بالا می شود البته با چرخش ولوم صدا به اواسط بیشترین شدت خروجی را می گیرم و ترانسم هم از رله 220 ولتی ساختم :-H

درود بر شما
اگه امکان داره خروجی ولتاز ac و dc بعد از امپلی فایر مدارتون را ولتاز گیری کنید و اعلام کنید برای من حدود نیم ولت خروجی ac و حدود 2 ولت خروجی dc هست

چهارشنبه 8 مهر1394 - 1:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
نقل قول:
orginal نوشته است:
agar dar telegram betonid dar ertebat bashid khili komak mikone be hale majholat !

سلام به همه
خسته نباشید آقا روت عزیز تا جایی که من می دونم f18 آمریکا هم به این پیشرفتگی نیست
=)) =)) =))
امیدوارم موفق باشید

me30 azizam !
kari ke ba eshgh bashe va bara azizizi bashe mishe ein!

قسمت !

چهارشنبه 8 مهر1394 - 2:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

[quote="rostam"]با سلام
اون دوستایی که مدارو نساختن اینو بسازن ولی اونایی که مدار قبلی رو ساختن دست نگه دارن تا تغییرات کامل بشه و بعد قطعات رو از دستگاه قدیم به جدید انتقال بدن[/quo
سلام استاد رستم عزیز من مدار قبلی رو جدا جدا ساختم اما زیاد ازش راضی نیستم انشالله که مدار جدید با تغییرات میاد ماهم بهره میبریم
از شما و سایر دوستان به خاطر تلاشتون برا این مدار تشکر میکنم و شرمنده که نمیشه کمکی در این رابطه بهتون بکنم چون کمی گرفتاری برام پیش اومده انشالله رفع شد من هم به جمع شما میپیوندم
باز هم ممنون از شما @};- @};- @};-
منتظریم

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

چهارشنبه 8 مهر1394 - 3:34pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 117 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure