سلام مهندس رستم عزیز
از شما و فریدون عزیز تشکر میکنم که نتیجه تلاشتون رو بی منت وبدون هیچ چشمداشتی در اختیار دوستان قرار میدهید
به نظر من ردیابzoom7 با فرکانس 7.5 هرتز کار میکنه چون اگر در سه دهم ثانیه پالس بفرسته یعنی 0.3×25 تا پالس میفرسته که میشه 7.5 پالس و اگه در هفت دهم ثانیه دریافت کنه یعنی 25×0.7 در یافت میکنه که همون 17.5 پالس در ثانیه میشه واین نشون میده که در هر ثانیه میتونه 3 بار فرکانس ارسالی و تشدید شده از طرف هدف رو دریافت کنه و باهم مقایسه یا با همون فرکانس پخش شده مقایسه کنه که اگه بر اساس تقویت کننده تفاضلی اختلافی در مقایسه ظاهر بشه که میتونه آشکارسازی کنه در مورد قدیمی بودن فلز زیر خاک قطعا از همون موضوع نیمه عمر استفاده میکنه که اگه میشه در مورد روش تشخیصش در الکترونیک تدضیح بدین
برای تصحیح ردیاب شما باید دوقسمت به مدار اضافه بشه یکی یک برش دهنده فرکانس هست که پالسی هست که باید ساخته بشه ویکسوم فرکانس ارسالی رو برش بده مثلا یک اپتوکوپلر که از میکروکنترلر فرمان بگیره بهد میبایست بقیه پالس رو به یک پایه مقایسه کننده بفرستید
مثلا آیسی ina121 که باید تضعیف کنید وبفرستید به پایه ورودی دیگه اش هم از آنتن یا میله فریت سیگنال بفرستید و این دو رو با هم مقایسه کنید و اگه دریافت شده با ارسال شده یکی باشه اسیلاتور صوتی میکرو راه بیفته از مداری که دوستان بنام گیرنده 8 مگاهرتزی استفاده میکردند هم میتونید استفاده کنید
با این روش میشه سنس الکترونیکی درست کرد که با نزدیک شدن به هدف صداش تغییر کنه
لطفا از مدارzoom7 عکس بزارید وهمچنین از شکل موجهاش تا باهم روش کار کنیم
شما اطلاعات دقیق برارین من هم روی برنامه نویسیش کار میکنم
فکر میکنم تا دو قدمی موفقیت رسید ه ایم فقط کمی تلاش و پشتکار میخواد وبس