انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 9:12am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

جاوید نوشته است:
درود بر شما
با تشکر از علیرضا که زحمت مدار رستم 2 را کشیدند و برای ما فرستادند
مجددا خروجی ترانس نهایت 70 ولت شد همون ولتازی که مدار اقا رضا به من داده بود حتی این بار با ترانس مچیینگ هم تست شد .من توی این موندم که شما ولتاز پیک تو پیک با اسکوپ اندازه گیری میکنید که به 500 ولت میرسه یا با مولتی متر ما که با مولتی متر ولتاز گیری میکنیم نهایت همون 70 ولت هست حالا اگه منظور ولتاز با اسکوپ بود این مدار درست کار میکنه و اگه با مولتی متر هست این مدار نادرست کار میکنه چون نهایت 70 ولت خروجی داره

سلام جاوید عزیز ولتاژو با اسکوپ اندازه بگیرید قطعا ولتاژ خروجی مدار بیشتره که ترانس رو راه میندازه وگرنه ولتاژ خروجی ترانس با آمپیلی یکی بود مدار من خروجی ترانس 7 ولته ولی با اسکوپ 800 ولت نشون میده من از ترانس 3ولتی استفاده کردم

چون از دوستان یاد گرفته ام وظیفه خودم میدونم که یاد بدم هرچند اندک باشد

چهارشنبه 8 مهر1394 - 3:56pm
استاد
استاد

آمیتیست نوشته است:
جاوید نوشته است:
درود بر شما
با تشکر از علیرضا که زحمت مدار رستم 2 را کشیدند و برای ما فرستادند
مجددا خروجی ترانس نهایت 70 ولت شد همون ولتازی که مدار اقا رضا به من داده بود حتی این بار با ترانس مچیینگ هم تست شد .من توی این موندم که شما ولتاز پیک تو پیک با اسکوپ اندازه گیری میکنید که به 500 ولت میرسه یا با مولتی متر ما که با مولتی متر ولتاز گیری میکنیم نهایت همون 70 ولت هست حالا اگه منظور ولتاز با اسکوپ بود این مدار درست کار میکنه و اگه با مولتی متر هست این مدار نادرست کار میکنه چون نهایت 70 ولت خروجی داره

سلام جاوید عزیز ولتاژو با اسکوپ اندازه بگیرید قطعا ولتاژ خروجی مدار بیشتره که ترانس رو راه میندازه وگرنه ولتاژ خروجی ترانس با آمپیلی یکی بود مدار من خروجی ترانس 7 ولته ولی با اسکوپ 800 ولت نشون میده من از ترانس 3ولتی استفاده کردم

درود بر شما
اگه مبنا اسکوپ باشه حرف شما سند هست ولی orginalدر پستی که زده نوشته با مولتی متر حدود 200 ولت خروجی داره پس چرا برای این دوستمون ولتاز اینقدر با مولتی متر بالا هست ولی برای من و شما بالا نیست این باید یه دلیلی داشته باشه

چهارشنبه 8 مهر1394 - 4:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
جناب جاوید با مولتی متر شما ولتاژی رو میتونید دقیق اندازه بگیرید که فرکانسش در محدوده 50 هرتز باشه و در فرکانسهای دیگه مولتی متر توانایی اندازه گیری اون رو نداره جون بیس مقایسه ولتاژش با 50 هرتزه و شما باید پیک تو پیک اندازه بگیرید
جناب علیرضا یا از مولتی متر پیشرفته استفاده میکنند که رنج فرکانسی باز تری رو اندازه میگیره یا مونو استابل مولتی مترشون به رحمت خدا رفته

چهارشنبه 8 مهر1394 - 4:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
مهندس جان من الان فقط گیر انتنم! اگه امکانش هست روش ساخت انتنی که استفاده میکنید رو قرار بدید که مطمئنید جواب میده

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

چهارشنبه 8 مهر1394 - 5:25pm
استاد
استاد

rostam نوشته است:
با سلام
جناب جاوید با مولتی متر شما ولتاژی رو میتونید دقیق اندازه بگیرید که فرکانسش در محدوده 50 هرتز باشه و در فرکانسهای دیگه مولتی متر توانایی اندازه گیری اون رو نداره جون بیس مقایسه ولتاژش با 50 هرتزه و شما باید پیک تو پیک اندازه بگیرید
جناب علیرضا یا از مولتی متر پیشرفته استفاده میکنند که رنج فرکانسی باز تری رو اندازه میگیره یا مونو استابل مولتی مترشون به رحمت خدا رفته

درود بر شما
این تایپیک همش شد ای کاش
پس ای کاش شما زودتر میگفتید که با اسلیسکوپ ولتاز باید اینقدر باشه و با مولتی متر هم باید اینقدر باشه تا نیمه اول تایپیک این سوتفاهم پیش بیاد و اینقدر پیش بره که مجتبی مجبور به قفل اون نشه اگه این موضوع را به وضوج گفته بودید نه من هزینه اضافی میکردم و تا حالا هم کاملا دستگاه را زیر تست برده بودم و نتایج اون را در سایت اعلام کرده بودیم و معایب و مجاسن این طرح را مشخص کرده بودم

چهارشنبه 8 مهر1394 - 5:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
جاوید نوشته است:
rostam نوشته است:
با سلام

درود بر شما
این تایپیک همش شد ای کاش
پس ای کاش شما زودتر میگفتید که با اسلیسکوپ ولتاز باید اینقدر باشه و با مولتی متر هم باید اینقدر باشه تا نیمه اول تایپیک این سوتفاهم پیش بیاد و اینقدر پیش بره که مجتبی مجبور به قفل اون نشه اگه این موضوع را به وضوج گفته بودید نه من هزینه اضافی میکردم و تا حالا هم کاملا دستگاه را زیر تست برده بودم و نتایج اون را در سایت اعلام کرده بودیم و معایب و مجاسن این طرح را مشخص کرده بودم

سلام به همه ی دوستان
عزیزانی که از کار کردن مدارشان مطمئن نیستند میتوانند از یک مولتی متر دیجیتالی معمولی سلکتور را روی علامت موج روی مولتیمتر قرار دهند به راحتی میشود موجی که روی پیک می رود واز کم شروع می شود و روی زیاد می رود ودوباره تکرار می شود را چک کرد یا با بلندگو هم می شود به صورت ضربه ای صدا می دهد
و دوتا خروجی بعد از ترانس را با دست بگیرید و ولوم صدا را کمی زیاد کنید اگر شوک داد همه چیز اوکی است :YMPEACE:

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 8 مهر1394 - 7:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جاوید نوشته است:
rostam نوشته است:
با سلام

درود بر شما
این تایپیک همش شد ای کاش

جاوید عزیز سلام
ما در تایپیک قبلی داشتیم حرفه ای مدار رو برسی میکردم و جزئیات و مبانی الکترونیک مد نظر ما نبود و لازم نبود که بحث بشه
ولی در این تایپیک اماتوری شروع کردیم من فکر میکردم شما با اسکوپ به این ولتاژ نمیرسید
امیدوارم که نتایج شما کمک شایانی به پروژه بکند
با تشکر از شما

چهارشنبه 8 مهر1394 - 9:38pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام مهندس رستم عزیز
از شما و فریدون عزیز تشکر میکنم که نتیجه تلاشتون رو بی منت وبدون هیچ چشمداشتی در اختیار دوستان قرار میدهید
به نظر من ردیابzoom7 با فرکانس 7.5 هرتز کار میکنه چون اگر در سه دهم ثانیه پالس بفرسته یعنی 0.3×25 تا پالس میفرسته که میشه 7.5 پالس و اگه در هفت دهم ثانیه دریافت کنه یعنی 25×0.7 در یافت میکنه که همون 17.5 پالس در ثانیه میشه واین نشون میده که در هر ثانیه میتونه 3 بار فرکانس ارسالی و تشدید شده از طرف هدف رو دریافت کنه و باهم مقایسه یا با همون فرکانس پخش شده مقایسه کنه که اگه بر اساس تقویت کننده تفاضلی اختلافی در مقایسه ظاهر بشه که میتونه آشکارسازی کنه در مورد قدیمی بودن فلز زیر خاک قطعا از همون موضوع نیمه عمر استفاده میکنه که اگه میشه در مورد روش تشخیصش در الکترونیک تدضیح بدین
برای تصحیح ردیاب شما باید دوقسمت به مدار اضافه بشه یکی یک برش دهنده فرکانس هست که پالسی هست که باید ساخته بشه ویکسوم فرکانس ارسالی رو برش بده مثلا یک اپتوکوپلر که از میکروکنترلر فرمان بگیره بهد میبایست بقیه پالس رو به یک پایه مقایسه کننده بفرستید
مثلا آیسی ina121 که باید تضعیف کنید وبفرستید به پایه ورودی دیگه اش هم از آنتن یا میله فریت سیگنال بفرستید و این دو رو با هم مقایسه کنید و اگه دریافت شده با ارسال شده یکی باشه اسیلاتور صوتی میکرو راه بیفته از مداری که دوستان بنام گیرنده 8 مگاهرتزی استفاده میکردند هم میتونید استفاده کنید
با این روش میشه سنس الکترونیکی درست کرد که با نزدیک شدن به هدف صداش تغییر کنه
لطفا از مدارzoom7 عکس بزارید وهمچنین از شکل موجهاش تا باهم روش کار کنیم :YMPRAY:
شما اطلاعات دقیق برارین من هم روی برنامه نویسیش کار میکنم
فکر میکنم تا دو قدمی موفقیت رسید ه ایم فقط کمی تلاش و پشتکار میخواد وبس :YMPEACE: :-BD

چون از دوستان یاد گرفته ام وظیفه خودم میدونم که یاد بدم هرچند اندک باشد

پنج شنبه 9 مهر1394 - 11:02am
استاد
استاد

درود بر شما
با هر زجر و زاجراتی بود مدار را سر هم کردم و اون را با اهداف دوساله و و کمتر تست کردم عملا ردیاب را روی هر فرکانسی قرارمیدادم میرفت و اون 10 کیلو اهنر با و فلزات اهن و روی و سرب که جدود 180 سانتی زیر خاک بود میگرفت و به هیچ وجه به اهداف های یک کیلو از فلز روی و یک حلب 17 کیلویی روغن و یک کیلو مفرق . یک انگشتر طلا که تقریبا جداگانه و به مدت یک یا دو سال پیش دفن شدند عکس العملی نداشت و صرفا این هدف 10 کیلوی که حدود 2 ماه زیر خاک هست میگرفت چه با انتن و چه بدون انتن تست کردم فرقی نداشت.جالب این بود که با این طرج نقطه هدف مشخص میشد و لی با ردیاب خود مهدی زاویه 45 درجه میزنه.در ضمن قدرت ردیابی این طرج از قدرت ردیاب مهدی و کیت کوچک همراه اون ضعیفتر عمل میکنه اما از 35 قویتر عمل میکنه.سر فرصت تستهای بیشتری انجام میدهم و اینجا اعلام میکنم.در کل این ردیاب مثل ردیاب های دیگه نقطه با مگنت قویتر را انتخاب میکنه و این بدان معنا هست که ذرات و مواد معدنی که قدرت مگنت بیشتری دارند انتنها به اون سمت گرایش پیدا میکنند

پنج شنبه 9 مهر1394 - 11:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با عرض سلام وخسته نباشید
ضمن تشکر از آقا رستم به خاطر انتشار مدار اصلاح شده rostam 1 و تشکر از علیرضای عزیز که اشتباه پارت لیست رو متذکر شدن .
البته آقا رستم اصلاحات دیگه ای رو پیشنهاد فرمودن که به زودی انجام میشه البته این اصلاحات به منظور بالا بردن کیفیت کار هست و دوستانی که عجله دارن می تونن فعلا همینو بسازن مدار صد در صد عملیه .
این هم شماتیک با پارت لیست اصلاح شده .
امیدوارم هر چه زوتر زرد پربارشو بزنین

یا حق @};- @};- @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 9 مهر1394 - 12:15pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 121 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure