انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 12:12pm

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: اصفهان
با سلام
اقا فریدون مگه اون مدار با ۲۰۰۳ مشکلی داره من اونا قبلا ساختم ایا این بهتره یا اون هنوز براش ترانس نپیچیدم اما تو خروجی ۵ ولت دارم
با تشکر

زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...

پنج شنبه 9 مهر1394 - 12:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آمیتیست نوشته است:
سلام مهندس رستم عزیز
از شما و فریدون عزیز تشکر میکنم که نتیجه تلاشتون رو بی منت وبدون هیچ چشمداشتی در اختیار دوستان قرار میدهید
به نظر من ردیابzoom7 با فرکانس 7.5 هرتز کار میکنه چون اگر در سه دهم ثانیه پالس بفرسته یعنی 0.3×25 تا پالس میفرسته که میشه 7.5 پالس و اگه در هفت دهم ثانیه دریافت کنه یعنی 25×0.7 در یافت میکنه که همون 17.5 پالس در ثانیه میشه واین نشون میده که در هر ثانیه میتونه 3 بار فرکانس ارسالی و تشدید شده از طرف هدف رو دریافت کنه و باهم مقایسه یا با همون فرکانس پخش شده مقایسه کنه که اگه بر اساس تقویت کننده تفاضلی اختلافی در مقایسه ظاهر بشه که میتونه آشکارسازی کنه در مورد قدیمی بودن فلز زیر خاک قطعا از همون موضوع نیمه عمر استفاده میکنه که اگه میشه در مورد روش تشخیصش در الکترونیک تدضیح بدین
برای تصحیح ردیاب شما باید دوقسمت به مدار اضافه بشه یکی یک برش دهنده فرکانس هست که پالسی هست که باید ساخته بشه ویکسوم فرکانس ارسالی رو برش بده مثلا یک اپتوکوپلر که از میکروکنترلر فرمان بگیره بهد میبایست بقیه پالس رو به یک پایه مقایسه کننده بفرستید
مثلا آیسی ina121 که باید تضعیف کنید وبفرستید به پایه ورودی دیگه اش هم از آنتن یا میله فریت سیگنال بفرستید و این دو رو با هم مقایسه کنید و اگه دریافت شده با ارسال شده یکی باشه اسیلاتور صوتی میکرو راه بیفته از مداری که دوستان بنام گیرنده 8 مگاهرتزی استفاده میکردند هم میتونید استفاده کنید
با این روش میشه سنس الکترونیکی درست کرد که با نزدیک شدن به هدف صداش تغییر کنه
لطفا از مدارzoom7 عکس بزارید وهمچنین از شکل موجهاش تا باهم روش کار کنیم :YMPRAY:
شما اطلاعات دقیق برارین من هم روی برنامه نویسیش کار میکنم
فکر میکنم تا دو قدمی موفقیت رسید ه ایم فقط کمی تلاش و پشتکار میخواد وبس :YMPEACE: :-BD

با سلام
ممنون از اضهار نظرتون
دوست من داری نزدیک میشی قانون کیرشهف رو در نظر بگیر ;)

پنج شنبه 9 مهر1394 - 1:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آمیتیست نوشته است:
سلام مهندس رستم عزیز
از شما و فریدون عزیز تشکر میکنم که نتیجه تلاشتون رو بی منت وبدون هیچ چشمداشتی در اختیار دوستان قرار میدهید
به نظر من ردیابzoom7 با فرکانس 7.5 هرتز کار میکنه چون اگر در سه دهم ثانیه پالس بفرسته یعنی 0.3×25 تا پالس میفرسته که میشه 7.5 پالس و اگه در هفت دهم ثانیه دریافت کنه یعنی 25×0.7 در یافت میکنه که همون 17.5 پالس در ثانیه میشه واین نشون میده که در هر ثانیه میتونه 3 بار فرکانس ارسالی و تشدید شده از طرف هدف رو دریافت کنه و باهم مقایسه یا با همون فرکانس پخش شده مقایسه کنه که اگه بر اساس تقویت کننده تفاضلی اختلافی در مقایسه ظاهر بشه که میتونه آشکارسازی کنه در مورد قدیمی بودن فلز زیر خاک قطعا از همون موضوع نیمه عمر استفاده میکنه که اگه میشه در مورد روش تشخیصش در الکترونیک تدضیح بدین
برای تصحیح ردیاب شما باید دوقسمت به مدار اضافه بشه یکی یک برش دهنده فرکانس هست که پالسی هست که باید ساخته بشه ویکسوم فرکانس ارسالی رو برش بده مثلا یک اپتوکوپلر که از میکروکنترلر فرمان بگیره بهد میبایست بقیه پالس رو به یک پایه مقایسه کننده بفرستید
مثلا آیسی ina121 که باید تضعیف کنید وبفرستید به پایه ورودی دیگه اش هم از آنتن یا میله فریت سیگنال بفرستید و این دو رو با هم مقایسه کنید و اگه دریافت شده با ارسال شده یکی باشه اسیلاتور صوتی میکرو راه بیفته از مداری که دوستان بنام گیرنده 8 مگاهرتزی استفاده میکردند هم میتونید استفاده کنید
با این روش میشه سنس الکترونیکی درست کرد که با نزدیک شدن به هدف صداش تغییر کنه
لطفا از مدارzoom7 عکس بزارید وهمچنین از شکل موجهاش تا باهم روش کار کنیم :YMPRAY:
شما اطلاعات دقیق برارین من هم روی برنامه نویسیش کار میکنم
فکر میکنم تا دو قدمی موفقیت رسید ه ایم فقط کمی تلاش و پشتکار میخواد وبس :YMPEACE: :-BD

من این کاریی رو که شما گفتین رو قبلا سر مدار فرانکو اوردم البته با مدارات انالوگ وموفق به سنس فلز شدم اما تفکیک رو باید قیدش رو بزنین :)

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

پنج شنبه 9 مهر1394 - 1:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جاوید نوشته است:
درود بر شما
با هر زجر و زاجراتی بود مدار را سر هم کردم و اون را با اهداف دوساله و و کمتر تست کردم عملا ردیاب را روی هر فرکانسی قرارمیدادم میرفت و اون 10 کیلو اهنر با و فلزات اهن و روی و سرب که جدود 180 سانتی زیر خاک بود میگرفت و به هیچ وجه به اهداف های یک کیلو از فلز روی و یک حلب 17 کیلویی روغن و یک کیلو مفرق . یک انگشتر طلا که تقریبا جداگانه و به مدت یک یا دو سال پیش دفن شدند عکس العملی نداشت و صرفا این هدف 10 کیلوی که حدود 2 ماه زیر خاک هست میگرفت چه با انتن و چه بدون انتن تست کردم فرقی نداشت.جالب این بود که با این طرج نقطه هدف مشخص میشد و لی با ردیاب خود مهدی زاویه 45 درجه میزنه.در ضمن قدرت ردیابی این طرج از قدرت ردیاب مهدی و کیت کوچک همراه اون ضعیفتر عمل میکنه اما از 35 قویتر عمل میکنه.سر فرصت تستهای بیشتری انجام میدهم و اینجا اعلام میکنم.در کل این ردیاب مثل ردیاب های دیگه نقطه با مگنت قویتر را انتخاب میکنه و این بدان معنا هست که ذرات و مواد معدنی که قدرت مگنت بیشتری دارند انتنها به اون سمت گرایش پیدا میکنند

با سلام
جاوید عزیز ممنون از اعلام نتایجتون
دوست من علت نزدن اهداف کوچک وجود میدانهای بزرگ در نزدیکی شماست (احتمالا همون اهنرباها)
در صورت وجود میدانی بزرگتر از میدان زمین دیگه نمیتونید روی مدها حساب کنید و با هر مودی اون هدف رو میزنه (اشباح الکترو مغناطیسی) و شما به درستی زدید (به طور مثال شما در 1000 کیلو مس نمیتونید دنبال 100 گرم طلا بگردید)
و یا ولوم تریبل شما تنظیم نیست
شما با ولوم شعاع در صورت فاصله دار بودن اهدافتون از هم (حداقل 40 متر) میتونید اهداف نزدیکتر را سنس و اهداف دورتر رو از شعاع عملکرد دستگاه خارج کنید و با ولوم تریبل با زیاد کردن ان میتوانید اهداف کوچکتر را سنس کنید به شرط خارج شدن از میدان هدف بزرگتر
ممنون از شما و منتظر نتایج شما هستیم

پنج شنبه 9 مهر1394 - 1:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

bantama نوشته است:
با سلام
اقا فریدون مگه اون مدار با ۲۰۰۳ مشکلی داره من اونا قبلا ساختم ایا این بهتره یا اون هنوز براش ترانس نپیچیدم اما تو خروجی ۵ ولت دارم
با تشکر

نه دوست من هر دو مدار عالی کار میکنه اما به خاطر این که مدار رستم 1 از آی سی 2005 استفاده می کرد واین آی سی در بازار فعلا از نوع اورجینال یافت میشه و به در خواست بعضی از دوستان مدار رستم 1 رو با 4017 طراحی کردیم
در کل هر کدوم از این دو مدارو ساختید از قطعات مرغوب استفاده کنید تا مثل یک سری از دوستان به مشکل بر نخورید و از میان این قطعات آی سی آمپلی نقش مهمی داره . در خریدش دقت کنید

پنج شنبه 9 مهر1394 - 1:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

رستم عزیز لطفا منظورتون رو از قانون کیرشهف واضحتر بیان کنید :-?
دوست عزیز رستم جان اگه واقعا چیزی میدونی که بدرد میخوره راهنمایی کن ولی باkvlیا kclکیرشهف چیزی بدست نمیاد موضوع مربوط میشه به آشکارسازی میدانهای استاتیک که از خود هدف واز طریق تشدید و نوسان شبکه مولکولی ایجاد میشوند
فقط آشکارسازی هدف واقعی فلزی و تفکیک اون به با ارزش وبی ارزش میتونه کمک کنه
بزارین یک راهنمایی بکنم
خطوط میدان مغناطیسی کره زمین با هم موازی هستند وقتی این خطوط به جسم فرو مغناطیس یا دیا مغناطیس میرسند برای آهن که دیا مغناطیس هست خطوط به هم نزدیک وبه حالت مقعر در میاند و برای طلا و مس که فرو مغناطیس هست خطوط از هم دور میشوند وبه حالت محدب در میاند
و اما بهرام عزیز فکر میکنم خوب روش کار نکرده اید چون باید قدرت تمییز باشه چون تغییرات میدان برای فلز و غیر فلز متفاوت هست
لطفا تجربه خودتون رو در مورد سنس الکترونیکی فرانکو بیشتر توضیح بدین و بگین جه تغییراتی رو مداردادین ونتیجه وعکس العمل سنس الکترونیکی چی بوده
به نظرم اگه با هم همکاری کنیم یقینا موفق میشیم خطاب به کلیه دوستان میخوام این رو بگم که به فروشندگی فکر نکنین و فقط به کاوش وحفاری فکر کنین که وقتشه کشور ما پر از زبر خاکی هست اگه کسی بتونه باری در بیاره میتونه براحتی از بی پولی خداحافظی کنه وخودش رو بزنه اونور آب و به اصطلاح خودمون برای خودش زندگی کنه
پس هیچ مخفی کاری در مورد مدارات الکترونیک نکنین که ممکنه بارهای منطقه کاوشتان به تاراج بره ودست خالی بمونین
پس خواهشا همکاری گرمی داشته باشین وبه همدیگه بی احترامی نکنین

چون از دوستان یاد گرفته ام وظیفه خودم میدونم که یاد بدم هرچند اندک باشد

پنج شنبه 9 مهر1394 - 2:20pm
استاد
استاد

rostam نوشته است:
جاوید نوشته است:
درود بر شما
با هر زجر و زاجراتی بود مدار را سر هم کردم و اون را با اهداف دوساله و و کمتر تست کردم عملا ردیاب را روی هر فرکانسی قرارمیدادم میرفت و اون 10 کیلو اهنر با و فلزات اهن و روی و سرب که جدود 180 سانتی زیر خاک بود میگرفت و به هیچ وجه به اهداف های یک کیلو از فلز روی و یک حلب 17 کیلویی روغن و یک کیلو مفرق . یک انگشتر طلا که تقریبا جداگانه و به مدت یک یا دو سال پیش دفن شدند عکس العملی نداشت و صرفا این هدف 10 کیلوی که حدود 2 ماه زیر خاک هست میگرفت چه با انتن و چه بدون انتن تست کردم فرقی نداشت.جالب این بود که با این طرج نقطه هدف مشخص میشد و لی با ردیاب خود مهدی زاویه 45 درجه میزنه.در ضمن قدرت ردیابی این طرج از قدرت ردیاب مهدی و کیت کوچک همراه اون ضعیفتر عمل میکنه اما از 35 قویتر عمل میکنه.سر فرصت تستهای بیشتری انجام میدهم و اینجا اعلام میکنم.در کل این ردیاب مثل ردیاب های دیگه نقطه با مگنت قویتر را انتخاب میکنه و این بدان معنا هست که ذرات و مواد معدنی که قدرت مگنت بیشتری دارند انتنها به اون سمت گرایش پیدا میکنند

با سلام
جاوید عزیز ممنون از اعلام نتایجتون
دوست من علت نزدن اهداف کوچک وجود میدانهای بزرگ در نزدیکی شماست (احتمالا همون اهنرباها)
در صورت وجود میدانی بزرگتر از میدان زمین دیگه نمیتونید روی مدها حساب کنید و با هر مودی اون هدف رو میزنه (اشباح الکترو مغناطیسی) و شما به درستی زدید (به طور مثال شما در 1000 کیلو مس نمیتونید دنبال 100 گرم طلا بگردید)
و یا ولوم تریبل شما تنظیم نیست
شما با ولوم شعاع در صورت فاصله دار بودن اهدافتون از هم (حداقل 40 متر) میتونید اهداف نزدیکتر را سنس و اهداف دورتر رو از شعاع عملکرد دستگاه خارج کنید و با ولوم تریبل با زیاد کردن ان میتوانید اهداف کوچکتر را سنس کنید به شرط خارج شدن از میدان هدف بزرگتر
ممنون از شما و منتظر نتایج شما هستیم

درود بر شما
ولوم صدا را روی پایین ترین گذاشتم ولتاز خروجی ترانس 10 ولت شد که یه شوک خفیف توی انتنها داشتم و ولوم تریبل را کاملا بستم و از اخر شروع به چرخاندن کردم ولی باز هم افاقه نکرده .در کل انتنها غیر از این هدف به جای دیگه توجهی نداشت اما این لامصب 35 با فرکانسه 25.04 و 25.21 این هدف اهنر ربایی را نادیده میگرفت و به طرف انگشتر طلا میرفت حتی بدون مکمل سینوسی
با این حساب که شما فرمودید اگه هدف قدرت مگنتش بیشتر از زمین باشه تفکیک مدها از همدیگه معنایی نداره پس تشخیص هدف های بزرگ با این ردیاب برای همیشه در هاله ای از ابهام خواهد موند و صرفا این ردیاب هم فقط باهاش میشه قلزات جدید را تفکیک کرد مثل بقیه ردیاب ها

پنج شنبه 9 مهر1394 - 3:38pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوستان تصحیح میکنم مس وطلا دیا مغناطیس هست ولی آهن فرو مغناطیس هست از دوستانی که فیزیک خوب بلدند لطفا نظر بدهند وقتی این فلزات در معرض تابش با امواج الکترومغناطیس با فرکانسهای مختلف قرار میگیرند چه چیزی اتفاق میفتد آیا موج تابیده شده از هدف ها دستخوش تغییرات از نظر فاز وفرکانس یا دامنه میشوند لطفا یکی نظر درست وحسابی بده
واینکه مدار فرانکو چه چیزی رو آشکار میکنه یا مدار رستم واقعا درست کار میکنه باید توجیه علمی برای این مسائل و ردیابی فلز باشه آیا از فلزات قدیمی اشعه های خاصی نظیر مادون قرمز یا ماورای بنفش یا حتی اشعه ایکس و آلفا و بتا و گاما ساتع میشه تا جایی که اطلاع دارم فلز طلا دارای 3 نوع ایزوتوپ هست لطفا دوستان علمی صحبت کنند تا نتیجه گیری کنیم و راه درست رو بیابیم وانرژیمون رو در اون مسیر مصرف کنیم تا به موفقیت منتهی بشه

پنج شنبه 9 مهر1394 - 4:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آمیتیست نوشته است:
رستم عزیز لطفا منظورتون رو از قانون کیرشهف واضحتر بیان کنید :-?
دوست عزیز رستم جان اگه واقعا چیزی میدونی که بدرد میخوره راهنمایی کن ولی باkvlیا kclکیرشهف چیزی بدست نمیاد موضوع مربوط میشه به آشکارسازی میدانهای استاتیک که از خود هدف واز طریق تشدید و نوسان شبکه مولکولی ایجاد میشوند
فقط آشکارسازی هدف واقعی فلزی و تفکیک اون به با ارزش وبی ارزش میتونه کمک کنه
بزارین یک راهنمایی بکنم
خطوط میدان مغناطیسی کره زمین با هم موازی هستند وقتی این خطوط به جسم فرو مغناطیس یا دیا مغناطیس میرسند برای آهن که دیا مغناطیس هست خطوط به هم نزدیک وبه حالت مقعر در میاند و برای طلا و مس که فرو مغناطیس هست خطوط از هم دور میشوند وبه حالت محدب در میاند
و اما بهرام عزیز فکر میکنم خوب روش کار نکرده اید چون باید قدرت تمییز باشه چون تغییرات میدان برای فلز و غیر فلز متفاوت هست
لطفا تجربه خودتون رو در مورد سنس الکترونیکی فرانکو بیشتر توضیح بدین و بگین جه تغییراتی رو مداردادین ونتیجه وعکس العمل سنس الکترونیکی چی بوده
به نظرم اگه با هم همکاری کنیم یقینا موفق میشیم خطاب به کلیه دوستان میخوام این رو بگم که به فروشندگی فکر نکنین و فقط به کاوش وحفاری فکر کنین که وقتشه کشور ما پر از زبر خاکی هست اگه کسی بتونه باری در بیاره میتونه براحتی از بی پولی خداحافظی کنه وخودش رو بزنه اونور آب و به اصطلاح خودمون برای خودش زندگی کنه
پس هیچ مخفی کاری در مورد مدارات الکترونیک نکنین که ممکنه بارهای منطقه کاوشتان به تاراج بره ودست خالی بمونین
پس خواهشا همکاری گرمی داشته باشین وبه همدیگه بی احترامی نکنین

طشخصا قانون كيرشوف مربوط به جمع ولتاژ و جريان در يك حلقه بسته مدار هستش و هيچ ربطي به رديابي نداره.حالا اقا رستم اين اصطلاح رو يه جايي شنيده بود .ممعنيشم نميدونست.حالا اينجا اومده يه غمپزي در كنه.ما كه تو اين تاپيك به اين چيزا عادت داريم .شما هم يه كم باشي. عادت ميكني :D

پنج شنبه 9 مهر1394 - 10:04pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوستان از مهندس رستم خبری نشد؟؟
مهندس رستم لطفا هر چی اطلاعات از مدارzoom7 داری رو کن مطمعننا استفاده از یک آیسی آمپلی فایر با یک ترانس افزاینده و میکروکنترلر مدار مهدی قاسمی نمیتونه جواب بده ولی اگه روی همون ردیابzoom7کار کنیم به نتیجه میرسیم

جمعه 9 مهر1394 - 1:07am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 115 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure