rostam نوشته است:
نقل قول:
درود بر شما
ولوم صدا را روی پایین ترین گذاشتم ولتاز خروجی ترانس 10 ولت شد که یه شوک خفیف توی انتنها داشتم و ولوم تریبل را کاملا بستم و از اخر شروع به چرخاندن کردم ولی باز هم افاقه نکرده .در کل انتنها غیر از این هدف به جای دیگه توجهی نداشت اما این لامصب 35 با فرکانسه 25.04 و 25.21 این هدف اهنر ربایی را نادیده میگرفت و به طرف انگشتر طلا میرفت حتی بدون مکمل سینوسی
با این حساب که شما فرمودید اگه هدف قدرت مگنتش بیشتر از زمین باشه تفکیک مدها از همدیگه معنایی نداره پس تشخیص هدف های بزرگ با این ردیاب برای همیشه در هاله ای از ابهام خواهد موند و صرفا این ردیاب هم فقط باهاش میشه قلزات جدید را تفکیک کرد مثل بقیه ردیاب ها
با سلام
دوست من ولوم صدا رو تا اخر نبندید و وقتی که شما ولوم تریبل را میبندید شما اهداف بزرگ را سنس میکنید
در مورد بزرگی میدان به این صورت است
ما سه میدان داشته باشیم یکی میدان زمین و دومی میدان ثابت بزرگتر از زمین (دکل برق- اهنرباهای شما-یک حفره بزرگ-.....) و سومی میدانی کوچکتر از میدان زمین برای هدف (طلاهای شما)
شما به هیچ عنوان و با هیچ دستگاه ردیابی توانایی آشکار سازی میدان کوچکتر را نخواهید داشت مگر در نقطه صفر که محل تعامد میدانهاست و با توجه به قانون کیرشهف به گره معروف است
مگر شما میتوانید زیر دکل برق و یا داخل یک حفره ردیابی کنید اون میدان بزرگ شما کار یک دکل برق رو انجام میده
موفق باشید
درود بر شما
استاد رستم یکبار به عمد 35 و ردیاب مهدی را حدود 20 متری یک دکل فشار قوی تست کردم که یک هدف را در 200 متری شناسایی کردم حتی هنوز اون هدف وجود داره و بنا به تشخیص من ذرات هست چون زمین شوره زار هست و هدف در دیواره یک کانال خاکی زهکشی هست .یه مورد دیگه هم تقریبا زیر دکل فشار قوی یک نقطه را که زیر یک تپه بزرگ هست گرفتم که حتی با لودر حدود 4 متر کنده بودند برای جنس البته بعدها شنیدم که این نپه نسخه داره و همان گروه اومده بودند و قسمتی را حفاری ناقص کرده بودند .با 35 تقریبا یک متری این هدف اهن ربایی قرار میگیرم وبا این دو فرکانس انتنها اون انگشتر که در 10 متری زیر خاک هست نشون میدهند.یکبار هم به عمد در کنار پست برق فشار قوی منطقه قرار گرفتم که انتنها برای هدفی که در چند متری گذاشته بودم چرخش داشت و مسیر نشون میداد
در فرکانس گیری که در حیاط میکردم موتور کولر گازی در حال کار که در 10 متری من بود فرکانسش با مگنتی که به صورت اهنربا در چند متری من بود با هم فرق داشت یا به حساب دیگه اگه فرکانسی اهن ربا را میگرفت دیگه به مگنت موتور روشن کولر گازی کاری نداشت و بر عکس و چون فرکانس موتور الکتریکی و اهن ربای ثابت با هم فرق داره در نتیجه زیر دکل هم مشکلی نباید پیش بیاد
در کل تجربه ای که تا حالا در این موارد داشتم برای من این بوده که دکلهای فشار قوی در ردیابی تاثیری نداشته یا اینقدر کم هست که برای من ملموس نیست
استاد رستم مطمعن باش که تشخیص هدف کوچکتر در کنار میدان هدف بزرگتر که جنسش فرق داشته باشه مثل این اهن ربا در چند متری این انگشتر طلای دفن شده برای من امکان پذیر هست چون بارها این مورد را تست عملی کردم و جواب ها یکسان بوده حالا چه شما این را رد کنید یا تایید کنید ناگفته نمونه که با فرکانسهای خود ردیاب و فرکانسهای قبلی دستی که گرفته بودم همه این فرکانسها به طرف این هدف اهنربایی گرایش دارند وقتی که انتنها با سیم به ردیاب وصل باشند اما همینکه سیمها را جدا میکنم و ردیاب را روی خاک میگذارم و ردیابی میکنم این هدف اهن ربایی نادیده گرفته میشه البته با این دو فرکانس چه در حالت باسیم و چه در حالت بی سیم انتنها به طرف انگشتر طلا میروند
یادمون باشه که تمام قوانین نسبی هستند و شرایط و زمان و مکان باعث تقییر در اونها میشه پس برای ردیابی به خاطر عوامل ناشناخته نمیشه قانون خاصی پیاده کرد