انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 12:31pm

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نقل قول:
طشخصا قانون كيرشوف مربوط به جمع ولتاژ و جريان در يك حلقه بسته مدار هستش و هيچ ربطي به رديابي نداره.حالا اقا رستم اين اصطلاح رو يه جايي شنيده بود .ممعنيشم نميدونست.حالا اينجا اومده يه غمپزي در كنه.ما كه تو اين تاپيك به اين چيزا عادت داريم .شما هم يه كم باشي. عادت ميكني :D

جناب تالار عزیز لازم نیست شعور خودتون رو به جمع نشون بدین همه شمارو میشناسن
در رابطه با قانون کیرشهف درک شما از این قانون فقط بستن سه مقاومت بهم با دو منبع ولتاژ که ثابت کنه جمع جبری جریان و ولتاژ در هر گره صفر میشه است و این مربوط به دبیرستان و سطح سواد شماست
حالا من تاصبح بیام رابطه جریان با میدان و ولتاژ با میدان و تعامد میدانها باهم و رابطه اون با تشکیل گره رو بگم فایدهای نداره شما خوش باش به غمپز ما

جمعه 9 مهر1394 - 2:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نقل قول:
درود بر شما
ولوم صدا را روی پایین ترین گذاشتم ولتاز خروجی ترانس 10 ولت شد که یه شوک خفیف توی انتنها داشتم و ولوم تریبل را کاملا بستم و از اخر شروع به چرخاندن کردم ولی باز هم افاقه نکرده .در کل انتنها غیر از این هدف به جای دیگه توجهی نداشت اما این لامصب 35 با فرکانسه 25.04 و 25.21 این هدف اهنر ربایی را نادیده میگرفت و به طرف انگشتر طلا میرفت حتی بدون مکمل سینوسی
با این حساب که شما فرمودید اگه هدف قدرت مگنتش بیشتر از زمین باشه تفکیک مدها از همدیگه معنایی نداره پس تشخیص هدف های بزرگ با این ردیاب برای همیشه در هاله ای از ابهام خواهد موند و صرفا این ردیاب هم فقط باهاش میشه قلزات جدید را تفکیک کرد مثل بقیه ردیاب ها

با سلام
دوست من ولوم صدا رو تا اخر نبندید و وقتی که شما ولوم تریبل را میبندید شما اهداف بزرگ را سنس میکنید
در مورد بزرگی میدان به این صورت است
ما سه میدان داشته باشیم یکی میدان زمین و دومی میدان ثابت بزرگتر از زمین (دکل برق- اهنرباهای شما-یک حفره بزرگ-.....) و سومی میدانی کوچکتر از میدان زمین برای هدف (طلاهای شما)
شما به هیچ عنوان و با هیچ دستگاه ردیابی توانایی آشکار سازی میدان کوچکتر را نخواهید داشت مگر در نقطه صفر که محل تعامد میدانهاست و با توجه به قانون کیرشهف به گره معروف است
مگر شما میتوانید زیر دکل برق و یا داخل یک حفره ردیابی کنید اون میدان بزرگ شما کار یک دکل برق رو انجام میده
موفق باشید

جمعه 9 مهر1394 - 2:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آمیتیست نوشته است:
دوستان تصحیح میکنم مس وطلا دیا مغناطیس هست ولی آهن فرو مغناطیس هست از دوستانی که فیزیک خوب بلدند لطفا نظر بدهند وقتی این فلزات در معرض تابش با امواج الکترومغناطیس با فرکانسهای مختلف قرار میگیرند چه چیزی اتفاق میفتد آیا موج تابیده شده از هدف ها دستخوش تغییرات از نظر فاز وفرکانس یا دامنه میشوند لطفا یکی نظر درست وحسابی بده
واینکه مدار فرانکو چه چیزی رو آشکار میکنه یا مدار رستم واقعا درست کار میکنه باید توجیه علمی برای این مسائل و ردیابی فلز باشه آیا از فلزات قدیمی اشعه های خاصی نظیر مادون قرمز یا ماورای بنفش یا حتی اشعه ایکس و آلفا و بتا و گاما ساتع میشه تا جایی که اطلاع دارم فلز طلا دارای 3 نوع ایزوتوپ هست لطفا دوستان علمی صحبت کنند تا نتیجه گیری کنیم و راه درست رو بیابیم وانرژیمون رو در اون مسیر مصرف کنیم تا به موفقیت منتهی بشه

با سلام
امیتیست عزیز در این تایپیک اماتوری صحبت میکنیم برای روشن شدن مطالب به تایپیک ایکاش مسدود شده رجوع کنید
اونجا علمی بحث شد و نتایج برای برسی شما موجوده و شما تشریف نداشتید در زمان اون تایپیک
موفق باشید

جمعه 9 مهر1394 - 2:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آمیتیست نوشته است:
دوستان از مهندس رستم خبری نشد؟؟
مهندس رستم لطفا هر چی اطلاعات از مدارzoom7 داری رو کن مطمعننا استفاده از یک آیسی آمپلی فایر با یک ترانس افزاینده و میکروکنترلر مدار مهدی قاسمی نمیتونه جواب بده ولی اگه روی همون ردیابzoom7کار کنیم به نتیجه میرسیم

دوست من اگر اینقدر مطمعن هستید که جواب نمیده لطفا نسازید و یا تا اخر این قصه صبر کنید
زوم 7 هم همینه و تا در این مدار به نتیجه نرسید درک تئوری کاری اون مدار براتون سخت میشه
شما لطفا مطالب رو در ایکاش مسدود شده مرور کنید اگر موردی بود در خدمتم

جمعه 9 مهر1394 - 2:25am
استاد
استاد

rostam نوشته است:
نقل قول:
درود بر شما
ولوم صدا را روی پایین ترین گذاشتم ولتاز خروجی ترانس 10 ولت شد که یه شوک خفیف توی انتنها داشتم و ولوم تریبل را کاملا بستم و از اخر شروع به چرخاندن کردم ولی باز هم افاقه نکرده .در کل انتنها غیر از این هدف به جای دیگه توجهی نداشت اما این لامصب 35 با فرکانسه 25.04 و 25.21 این هدف اهنر ربایی را نادیده میگرفت و به طرف انگشتر طلا میرفت حتی بدون مکمل سینوسی
با این حساب که شما فرمودید اگه هدف قدرت مگنتش بیشتر از زمین باشه تفکیک مدها از همدیگه معنایی نداره پس تشخیص هدف های بزرگ با این ردیاب برای همیشه در هاله ای از ابهام خواهد موند و صرفا این ردیاب هم فقط باهاش میشه قلزات جدید را تفکیک کرد مثل بقیه ردیاب ها

با سلام
دوست من ولوم صدا رو تا اخر نبندید و وقتی که شما ولوم تریبل را میبندید شما اهداف بزرگ را سنس میکنید
در مورد بزرگی میدان به این صورت است
ما سه میدان داشته باشیم یکی میدان زمین و دومی میدان ثابت بزرگتر از زمین (دکل برق- اهنرباهای شما-یک حفره بزرگ-.....) و سومی میدانی کوچکتر از میدان زمین برای هدف (طلاهای شما)
شما به هیچ عنوان و با هیچ دستگاه ردیابی توانایی آشکار سازی میدان کوچکتر را نخواهید داشت مگر در نقطه صفر که محل تعامد میدانهاست و با توجه به قانون کیرشهف به گره معروف است
مگر شما میتوانید زیر دکل برق و یا داخل یک حفره ردیابی کنید اون میدان بزرگ شما کار یک دکل برق رو انجام میده
موفق باشید

درود بر شما
استاد رستم یکبار به عمد 35 و ردیاب مهدی را حدود 20 متری یک دکل فشار قوی تست کردم که یک هدف را در 200 متری شناسایی کردم حتی هنوز اون هدف وجود داره و بنا به تشخیص من ذرات هست چون زمین شوره زار هست و هدف در دیواره یک کانال خاکی زهکشی هست .یه مورد دیگه هم تقریبا زیر دکل فشار قوی یک نقطه را که زیر یک تپه بزرگ هست گرفتم که حتی با لودر حدود 4 متر کنده بودند برای جنس البته بعدها شنیدم که این نپه نسخه داره و همان گروه اومده بودند و قسمتی را حفاری ناقص کرده بودند .با 35 تقریبا یک متری این هدف اهن ربایی قرار میگیرم وبا این دو فرکانس انتنها اون انگشتر که در 10 متری زیر خاک هست نشون میدهند.یکبار هم به عمد در کنار پست برق فشار قوی منطقه قرار گرفتم که انتنها برای هدفی که در چند متری گذاشته بودم چرخش داشت و مسیر نشون میداد
در فرکانس گیری که در حیاط میکردم موتور کولر گازی در حال کار که در 10 متری من بود فرکانسش با مگنتی که به صورت اهنربا در چند متری من بود با هم فرق داشت یا به حساب دیگه اگه فرکانسی اهن ربا را میگرفت دیگه به مگنت موتور روشن کولر گازی کاری نداشت و بر عکس و چون فرکانس موتور الکتریکی و اهن ربای ثابت با هم فرق داره در نتیجه زیر دکل هم مشکلی نباید پیش بیاد
در کل تجربه ای که تا حالا در این موارد داشتم برای من این بوده که دکلهای فشار قوی در ردیابی تاثیری نداشته یا اینقدر کم هست که برای من ملموس نیست

استاد رستم مطمعن باش که تشخیص هدف کوچکتر در کنار میدان هدف بزرگتر که جنسش فرق داشته باشه مثل این اهن ربا در چند متری این انگشتر طلای دفن شده برای من امکان پذیر هست چون بارها این مورد را تست عملی کردم و جواب ها یکسان بوده حالا چه شما این را رد کنید یا تایید کنید ناگفته نمونه که با فرکانسهای خود ردیاب و فرکانسهای قبلی دستی که گرفته بودم همه این فرکانسها به طرف این هدف اهنربایی گرایش دارند وقتی که انتنها با سیم به ردیاب وصل باشند اما همینکه سیمها را جدا میکنم و ردیاب را روی خاک میگذارم و ردیابی میکنم این هدف اهن ربایی نادیده گرفته میشه البته با این دو فرکانس چه در حالت باسیم و چه در حالت بی سیم انتنها به طرف انگشتر طلا میروند
یادمون باشه که تمام قوانین نسبی هستند و شرایط و زمان و مکان باعث تقییر در اونها میشه پس برای ردیابی به خاطر عوامل ناشناخته نمیشه قانون خاصی پیاده کرد

جمعه 10 مهر1394 - 5:20am
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام خدمت دوستان من این ردیاب وانواع دیگری از ردیابها راساختته ام با دقت ووسواس فراوان انواع دستگاههای اندازه گیری را هم در اختیار دارم اسکوپ فرکانس متر و غیره از بابت کار کرد خود مدار اطمینان دارم بیش از بیست سال است که شغلم ورشته ام الکترونیک است ..ولی تا حال نتوانسته ام از ردیاب کار بگیرم ...انواع فلزات در جاهای مختلف چال کردهم که در عمق دو متر تا سه متر است وبیش از دو سال از عمر ان میگذرد ...فقط به نتیجه ایی که رسیدم ردیاب اگر جای هدف را بلد باشی بر اثر تلقین ذهن انتنها را خودت حرکت میدی روی هدف البته این نتیجه گیری شخصی منه ..
حالا اگر دوستان واساتید عزیز روش علمی برای تست از ردیاب دارن بفرمایید تا شبه من حل شود در کل ردیاب را چطور تست کنیم البته قصد جسارت نیست ولی مثلا در فلزیاب های پالسی باچشم میبینبم که اگه فلزی را به لوپ نزدیک کردیم دستگاه واکنش نشون میده...حالا در ردیاب انتی چه باید کرد ...یکی میگوید فقط فلز جدید را میزنه یکی میگه نه فقط قدیم را میزنه یک روشی که تاثیر ذهن نباشد ومثلا من جای جسم را ندانم .. وبتوانم ان را پیدا کنم اگر میشود بفرمایید مچکرم از زحمات کلیه دوستان

جمعه 10 مهر1394 - 9:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مجتبی455 نوشته است:
با سلام خدمت دوستان من این ردیاب وانواع دیگری از ردیابها راساختته ام با دقت ووسواس فراوان انواع دستگاههای اندازه گیری را هم در اختیار دارم اسکوپ فرکانس متر و غیره از بابت کار کرد خود مدار اطمینان دارم بیش از بیست سال است که شغلم ورشته ام الکترونیک است ..ولی تا حال نتوانسته ام از ردیاب کار بگیرم ...انواع فلزات در جاهای مختلف چال کردهم که در عمق دو متر تا سه متر است وبیش از دو سال از عمر ان میگذرد ...فقط به نتیجه ایی که رسیدم ردیاب اگر جای هدف را بلد باشی بر اثر تلقین ذهن انتنها را خودت حرکت میدی روی هدف البته این نتیجه گیری شخصی منه ..
حالا اگر دوستان واساتید عزیز روش علمی برای تست از ردیاب دارن بفرمایید تا شبه من حل شود در کل ردیاب را چطور تست کنیم البته قصد جسارت نیست ولی مثلا در فلزیاب های پالسی باچشم میبینبم که اگه فلزی را به لوپ نزدیک کردیم دستگاه واکنش نشون میده...حالا در ردیاب انتی چه باید کرد ...یکی میگوید فقط فلز جدید را میزنه یکی میگه نه فقط قدیم را میزنه یک روشی که تاثیر ذهن نباشد ومثلا من جای جسم را ندانم .. وبتوانم ان را پیدا کنم اگر میشود بفرمایید مچکرم از زحمات کلیه دوستان

قابل توجه استاد جاوید عزیز
اطلاع از محل دفن خطای ذهن را به همراه دارد ، در تستهای خودتون بهش توجه کنید

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

جمعه 10 مهر1394 - 9:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نقل قول:
درود بر شما
استاد رستم یکبار به عمد 35 و ردیاب مهدی را حدود 20 متری یک دکل فشار قوی تست کردم که یک هدف را در 200 متری شناسایی کردم حتی هنوز اون هدف وجود داره و بنا به تشخیص من ذرات هست چون زمین شوره زار هست و هدف در دیواره یک کانال خاکی زهکشی هست .یه مورد دیگه هم تقریبا زیر دکل فشار قوی یک نقطه را که زیر یک تپه بزرگ هست گرفتم که حتی با لودر حدود 4 متر کنده بودند برای جنس البته بعدها شنیدم که این نپه نسخه داره و همان گروه اومده بودند و قسمتی را حفاری ناقص کرده بودند .با 35 تقریبا یک متری این هدف اهن ربایی قرار میگیرم وبا این دو فرکانس انتنها اون انگشتر که در 10 متری زیر خاک هست نشون میدهند.یکبار هم به عمد در کنار پست برق فشار قوی منطقه قرار گرفتم که انتنها برای هدفی که در چند متری گذاشته بودم چرخش داشت و مسیر نشون میداد
در فرکانس گیری که در حیاط میکردم موتور کولر گازی در حال کار که در 10 متری من بود فرکانسش با مگنتی که به صورت اهنربا در چند متری من بود با هم فرق داشت یا به حساب دیگه اگه فرکانسی اهن ربا را میگرفت دیگه به مگنت موتور روشن کولر گازی کاری نداشت و بر عکس و چون فرکانس موتور الکتریکی و اهن ربای ثابت با هم فرق داره در نتیجه زیر دکل هم مشکلی نباید پیش بیاد
در کل تجربه ای که تا حالا در این موارد داشتم برای من این بوده که دکلهای فشار قوی در ردیابی تاثیری نداشته یا اینقدر کم هست که برای من ملموس نیست

استاد رستم مطمعن باش که تشخیص هدف کوچکتر در کنار میدان هدف بزرگتر که جنسش فرق داشته باشه مثل این اهن ربا در چند متری این انگشتر طلای دفن شده برای من امکان پذیر هست چون بارها این مورد را تست عملی کردم و جواب ها یکسان بوده حالا چه شما این را رد کنید یا تایید کنید ناگفته نمونه که با فرکانسهای خود ردیاب و فرکانسهای قبلی دستی که گرفته بودم همه این فرکانسها به طرف این هدف اهنربایی گرایش دارند وقتی که انتنها با سیم به ردیاب وصل باشند اما همینکه سیمها را جدا میکنم و ردیاب را روی خاک میگذارم و ردیابی میکنم این هدف اهن ربایی نادیده گرفته میشه البته با این دو فرکانس چه در حالت باسیم و چه در حالت بی سیم انتنها به طرف انگشتر طلا میروند
یادمون باشه که تمام قوانین نسبی هستند و شرایط و زمان و مکان باعث تقییر در اونها میشه پس برای ردیابی به خاطر عوامل ناشناخته نمیشه قانون خاصی پیاده کرد

با سلام
دوست من مطالبی که میفرمایید از نظر علمی کمی اثباتش مشکله ولی با توجه به توانایی که شما دارید نظری نمیتونم بدم
ولی برای من مثل این میمونه که یکی بگه با نقطه زن 2 متر زمین زیر یه صفحه اهنی یک در یک طلا رو تشخیص میدم
در مورد ردیاب شما با 2 میله و کلی تجربه هم میتونید ردیابی کنید و یا با یک دستگاه و کمی تجربه که هرچی دستگاه پیشرفته تر باشه کمی تجربه اپراتور رو برطرف میکنه
در مورد 35 یک دستگاه طراحی شده و هزینه شده برای اینکاره که طراحش همه شک و شبهایی ردیابی رو در نظر گرفته و مدار رو طراحی کرده و در مدار رستم از یک مدار ترکیبی برای دوستان کم بزاعت مثل خودم استفاده شده تا بتونن استفاده کنن و من خواستم ضعف مدار را با بالا بردن علم بچه ها جبران کنم البته با کمک شما و از شما خواهش میکنم یک بار مدار رستم را به چشم 35 در دست بگیرید و نتایج رو ببینید و یا 35 رو به اسم رستم دستتون بگیرید و ببینید واقعا میتونید یک میدان کوچک رو در هاله میدان بزرگتر پیدا کنید
اگر جواب مثبت بود یعنی یکسری قوانین به فنا میره
با تشکر از شما

جمعه 10 مهر1394 - 10:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مجتبی455 نوشته است:

با سلام
دوست من خوش اومدید
تمام سوالاتی که داشتید در 2 تایپیک اعلام شده لطفا مطالعه کنید اگر موردی بود در خدمتم و همیشه به خاطر داشته باشید چه در ردیابی و چه نقطه زنی اگر قوانین و روابط را درک نکنید اگر ادم باهوشی باشید به سمت مکان سازی مجازی میروید و تا اخر عمر درگیر میشیدو اگر باهوش نباشید بعد از چند صد بار (بستگی به مقدار یکدندگی ادم داره) خسته و کار رو کنار میزارید
موفق و پیروز باشید

جمعه 10 مهر1394 - 10:12am
استاد
استاد

درود بر شما
در تست محدد با طرح رستم 2 ردیابی و نقطه زنی و عمق گیری بسیار خوب میزنه حال اونکه با ردیاب مهدی من به هیچ وجه نقطه زنی و عمق زنی نداشتم ولی هر کار کردم با ولوم تریبل این هدف مگنتی رد نشد
با ولوم بیس میشه عمق دقیق نقطه را گرفت وقتی با اون کار میکنی
نظر من این هست که این ردیاب هدف های زتگ زده اهنی یا مفرغی را بیشتر شکار میکنه تاهدفی مثل طلا اخه این طلای لامصب تقریبا با فلزات دیگه در زیر خاک رفتارش متفاوتر هست

باز هم تکرار میکنم 35 این توان را داره که هدف کوچکتر را از یک جنس و هدف بزرگتر از جنس دیگه رامتمایز قائل بشه
از نظر من عامل اصلی ردیابی 99 درصد مگنت بدن و فرکانس مغز هست و یک درصد فقط دستگاه موثر هست
کلا دستگاه باید با مگنت بدن مچ بشه وگرنه ردیابی بی فایده هست

جمعه 10 مهر1394 - 11:13am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ahimsariya و 98 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure