rostam نوشته است:
آمیتیست نوشته است:
دوستان از مهندس رستم خبری نشد؟؟
مهندس رستم لطفا هر چی اطلاعات از مدارzoom7 داری رو کن مطمعننا استفاده از یک آیسی آمپلی فایر با یک ترانس افزاینده و میکروکنترلر مدار مهدی قاسمی نمیتونه جواب بده ولی اگه روی همون ردیابzoom7کار کنیم به نتیجه میرسیم
دوست من اگر اینقدر مطمعن هستید که جواب نمیده لطفا نسازید و یا تا اخر این قصه صبر کنید
زوم 7 هم همینه و تا در این مدار به نتیجه نرسید درک تئوری کاری اون مدار براتون سخت میشه
شما لطفا مطالب رو در ایکاش مسدود شده مرور کنید اگر موردی بود در خدمتم
رستم عزیز
من نمیخوام خودم رو معرفی کنم ولی مطمعن باشین درک هیچ مدار الکترونیکی برای من آنچنان سخت هم نیست وتا بحال کلی مدار با دوستان در همین انجمن کار کردیم و به نتیجه رسوندیم
وکلی مدار هم خودم طراحی ودر نت منتشر کرده ام
حالا شما اگه از نحوه کار دستگاههایmri اطلاعاتی دارین اینجا بیان کنین که با همین موضوع ردیاب مچ کنیم واین رو بهتون عرض کنم تاوقتی که سنس الکترونیکی روی ردیاب سوار نکنیم مطمعنا خطا در ردیاب زنی جولان خواهد کرد چون هرکسی از ظن خود هدفهایی رو در ریر زمین آشکار خواهد کرد
و مثل 35 حرف وحدیث همه جا رو پر میکنه پس در نتیجه روی این مدار زوم نکنین اطلاعات از ردیاب zoom7 بزارین تا من هم راهنمایی کنم یک مدار درست وحسابی سرهم کنیم
پس لازمه ردیاب خوب سنس الکترونیکی هست نمیدونم چرا علاقه ای نداری از مدار zoom7یکی دو تا عکس بزاری نکنه خودت میخوای تنهایی مهندسی معکوسش کنی ناقلا