rostam نوشته است:
دوست من توضیحاتی که دادید درسته ولی جواب سوال من نبود و با همون تفکر اشتباه عامیانه که به ردیابی نسبت میدن جواب دادید
اگر واقعا علاقه مند به این موضوع هستید لطفا یکبار کامل مطالب منو مطالعه و نظرتون رو اعلام کنید
و در رابطه با مثبت و منفی شدن اجسام تحت میدانهای مغناطیسی منبعتون و یا مراحل رسیدن به این قانون رو اعلام کنید
با تشکر
رستم جان
به نظر من کار روی ردیاب مثل پیدا کردن یک سوزن از انبار کاه هست چون با مجهولات زیادی دست وپنجه نرم میکنی
شما یک قانون علمی حساب شدده بگو تا روش کار کنیم
بحث هم فایده نداره شما بهتره روی ردیاب زوم 7 کار کنین و تکنیکهای الکترونیکی اش رو بفهمین تا به جواب درستی برسیم
یکس از دوستان یک دستگاه داشت که آمریکایی بود و یک کابل بزرگ واشت که راحت میتونست یک منطقه 50 متری رو پوشش بده و به دستگاه وصل میکرد ودر زمین قرار میداد وبا دستگاه بعدی که سنسور داشت در داخل کابل شروع به جستجو میکرد به نظ رتون این دیگه چه تکنیکی هست هر چی اسمش رو پرسیدم نتونست بیادش بیاره البته کمی سنش زیاده و سوادش کم
به نظرتون طراحی یک همچین سیستمی که مابین ردیاب و پالسی باشه و خطاش از ردیاب هم کمتر باشه بهتر نیست مثلا یک منطقه 50 متری رو لوپش رو باز کنیم ودر عمق زیاد بدون خطا سنسور کار بکنه