اقا جاوید شق القمر که معجزه من نبود داداش
.شما از یک طرف میگی کاری به اعتقادات مردم نداری و از یک طرف به یک دین اهانت میکنی حالا شما به طلسم و جادو و اینطور مسائل اعتقاد نداری دلیل نمیشه که وجود نداشته باشه .جراتشو داری یک ایه از قران بهت بگم شما فقط برعکس بخون ببین چی میشه؟
مسائل مربوط به جن و ارواح و غیره فقط مربوط به کشور ما نمیشه همه جا هست و حتی قویتر ! شما یه تحقیقی درباره ایالت نیواورلئان امریکا درباره ارواح و مسائل ماورالطبیعه انجام بدید خواهید دید که چه مسایل عجیبی در اون ایالت بوقوع پیوسته دیگه لازم هم نیست یاداوری کنم که امریکا چقدر از همه جهات علمی از ما پیشرفته تر هستش.
شما به خدا و طلسم اعتقاد نداری خوب نداشته باش کسی به شما حرفی زده ؟پس شما هم به عقاید دیگران هر چند توهم هم باشه احترام بگذار
و اما دیدگاه شمادرباره ترس کاملا اشتباهه . ما ترس داریم تا ترس ! من در دوران راهنمایی دانش اموز متوسطی بودم ولی یک معلم علوم داشتیم که بشدت ازش می ترسیدیم و چون بدجور ادم رو کتک میزد
به همین خاطر من همیشه درس مربوط به جلسه بعد رو هم حفظ میکردم کل کتاب علوم رو حفظ بودم
همینم باعث شد به المپیاد راه پیدا کنم الانم اگه ببینمش دستاشو میبوسم.
کدوم یکی از ما در دوران کودکیش از پدرش نمی ترسید ؟ ولی اگه زخمی بر اثر بازیهای کودکانه بر میداشتیم همون پدر شب بر اثر ناراحتی خوابش نمیگرفت.