آمیتیست نوشته است:
رستم جان
یک سوال از شما میپرسم دقیق پاسخ بدین
فرکانس 25 هرتز دقیقا چیکار میکنه آیا میدان مغناطیسی کره زمین رو منحل میکنه و آیا ربطی به نیمه عمر فلز اکتیو داره
چون فلزاتی که چکش کاری میشند اکتیو هستند و دارای نیمه عمر
خوب شما یک رابطه ای بین میدان مغناطیسی یا الکتریکی یا فرکانس و نیمه عمر مواد بیان کنین
ذرات دقیقا اهداف کاذبی هستند که ردیابهای فرکانسی اونها رو سنس میکنند و تنها چیزی که میتونه ا نها رو رد بده موج سینوسی با ولتاژ بالا هست
با سلام
دیدی نخوندی اومدی سر جلسه
جواب سوالات با اینکه 10 بار گفتم
فرکانس 25 هرتز میدانی مشابه با میدان زمین به اندازه مشخص میسازه و با توجه به قوانین مربوط به میدانها این دو نیرو بر هم عمود میشن
هر ارتعاشی به طول عمر (مقدار زمان قرار گرفتن در یک میدان چه اتمی خودش و چه میدانهای مجاور)عنصر مورد نظر مربوطه
اگر واقعا مطالعه میکنی برات یک فایل در رابطه با روابط میزارم (با اونکه میدونم بازم فردا میایی میگی با سینوسی حذف ذرات کنم یا با مربعی) ولی باز هم بفرمایید اگر مطالب کاملتری خواستید در رابطه با گشتاور مغناطیسی مطالعه کنید
پس ذرات شد اهدافی که شما دوست ندارید بگیریدش مثل این میمونه که در یک سالن ایستادید و 100 نفر با هم صحبت میکنن و شما میگید( اجیل مجیل لا ترجیل یه موج سینوسی بیا صدای همه رو خفه کن تا من فقط صدای رستمو بشنوم )
اگر منظورتون اینه میشه با توجه به تفاوت آشکار مقدار میدانها با گیرنده ای مناسب کاری انجام داد در غیر این صورت و با این مدارات ساده و امواج مختلف دنبال هم چین چیزی نباشید جون سر کارید
موفق و پیروز باشید