rostam نوشته است:
با سلام
هادی عزیز با فیلمی که بهتون دادم یا متوجه شدیدکه باید چیکار کنی که بهترین کار فرار و شروع به ساخته یا که اینقدر غرور داری که نمیخواهی متوجه بشی که چی گفتم
گفتی حاصل زحمت چند روزه رو دو دستی تقدیم کردم پایین میزارم دوستان نظر بدن
واقعا برای برنامه نویسی که 20 میگیره متاسفم شما حداقل نیومدی با سیگنال ژنراتور پروتوس یک شبیه سازی معمولی بکنی بعد برنامه نویسی رو اغاز کنی و اگر کمی بینش داشتی متوجه میشدی که قوانین ثابت رو کپی میکنند شاید تو محل شما هر کسی قانون جدید مینویسه
خلاصه مهم نیست
منهم بابت زحماتی که کشیدید ممنونم
به سلامت
رستم عزیز ممنونم
مثل اینکه شما خوش دارین که بحث راه بندازین. من اصلا لازم نیس که در مورد برنامه براتون توضیحاتی بدم در حد این میتونم بدم برنامه رو در اسمبلی نوشتم که چنین دقتی داره وپرش سیکلی هم درش نمیتونین مشاهده کنین.
dds هم نیس عزیزم.
فرار هم نمیکنم مغرور هم نیستم. ولی یادمه در تاپیک قبلی دوستان از شما سوالاتی میپرسیدند ولی شما طبق معمول وعده و وعید میدادین که فلان کار رو بکنین تا بهتون اصل کاری رو بگم. داره یواش یواش آخرای سال میشه که هنوز تو بحث آنتنها موندین.
همگی ما اینجا جمع شدیم تا به یک هدف مشترک برسیم اونهم با یاری همدیگه نه اینکه من بیام از برنامه نویسی براتون حرف بزنم وشما بیایین از فرمولهای انیشتن که خودش هم بزور ثابتش میکرد اینجا بگین.
اینجا دانشگاه نیس تبادل اطلاعات بدرد بخور برای من هستش اون درسهای فیزیک رو همگی بزور پاس کردیم دیگه هم نمیخواییم روشونو ببینیم. پس باید با دلایلمون رو بصورت عامه پسند که منم بتونم درکش کنم بگیم تا این تاپیک نه در صفحه 43 بلکه بتونه تا یک سوم تاپیک فلزیاب فلزجو پیش بره.
ممنونم دوست دانا