نویسنده |
پیغام |
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
مهندس رستم عزیز ممنون که پیگیر مشکل ما ای کاش.. ها هستید
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
یکشنبه 26 مهر1394 - 7:57pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
من غضنفر گردن شکسته
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
یکشنبه 26 مهر1394 - 9:24pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
rostam نوشته است: با سلام اگر واقعا با این برداشت میخواهید کار کنید و فرق بین زمان ارسال یک موج و پایه زمانی یک موج رو نمی دونید از شما خواهش میکنم برنامه ننویسید هادی جان من از شما اینوخواستم من گفتم یک موج بین 24 تا 26 هرتز که مشخصا بیس تایمی موج هم مشخصه در 1.25 ثانیه 4 بار نوسان بدید (مثلا در 1 ثانیه 4 بار بگی الف) و بعد دوست من بین 24 تا 26 یک دهم به یک دهم 21 بازه است نه 20 تا من دیگه کاریرو که داره اتمام میشه رو نمیخوام از اول شروع کنم و دیگه در رابطه به برنامه نویسی و توضیحات مربوط به ان پاسخ نمیدم شما ملاک رو بر نادرست بودن بگیرید و از شما استدعا دارم (امیتیست و هادی عزیز) که این بحث رو فراموش کنید کسی که موضوع را متوجه شد و جزو نخبگان برنامه نویسی کشور است داره کارو انجام میده شما استادای عزیز بیخیال بشید ممنون تایید میشه
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
یکشنبه 26 مهر1394 - 10:04pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
hafez نوشته است: من غضنفر گردن شکسته سلام گفتم گردن نشکسته خدا نکنه گردنت گلونج هم کنه
|
یکشنبه 26 مهر1394 - 10:35pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
hoshi نوشته است: rostam نوشته است: با سلام اگر واقعا با این برداشت میخواهید کار کنید و فرق بین زمان ارسال یک موج و پایه زمانی یک موج رو نمی دونید از شما خواهش میکنم برنامه ننویسید هادی جان من از شما اینوخواستم من گفتم یک موج بین 24 تا 26 هرتز که مشخصا بیس تایمی موج هم مشخصه در 1.25 ثانیه 4 بار نوسان بدید (مثلا در 1 ثانیه 4 بار بگی الف) و بعد دوست من بین 24 تا 26 یک دهم به یک دهم 21 بازه است نه 20 تا من دیگه کاریرو که داره اتمام میشه رو نمیخوام از اول شروع کنم و دیگه در رابطه به برنامه نویسی و توضیحات مربوط به ان پاسخ نمیدم شما ملاک رو بر نادرست بودن بگیرید و از شما استدعا دارم (امیتیست و هادی عزیز) که این بحث رو فراموش کنید کسی که موضوع را متوجه شد و جزو نخبگان برنامه نویسی کشور است داره کارو انجام میده شما استادای عزیز بیخیال بشید ممنون تایید میشه ممنونم استاد عزیز راستی امروز یکی از دوستان تماس داشتن و فرمودند که جایی رو با دستگاه رستم 2 رو مد طلا در 6 ثانیه قیچی کردند و با مد نقره در 4 ثانیه و در مدهای دیگه بالای 10 ثانیه عمق رو 2 تا 2.5 و حجم رو تقریبا 50 کیلو بعد از حفاری 2.20 یک کوزه سفالی در یک چاه پر از خاک سیاه و زرد و 12 کیلو وزن به حالت خمیری که با دست پخش میشه در اورده (به گفته خودش البته حرفشون قابل اطمیتانه و همینجا هم حضور دارن ) حالا دوستان میدونن این چیه ممنون میشم کمک کنید
|
یکشنبه 26 مهر1394 - 10:44pm |
|
|
HOSSEIN447
کاربر حرفه ای
|
اقا رستم من هم به شما ایمان دارم من به نوبه خود اصلا رد یاب و قبول نداشتم ولی تازه دارم میفهم که این ردیاب چیه انشا الله جواب گرفتم حتما به دشمنان این مدار میفهمونم که چیه این مدار اقا رستم
|
یکشنبه 26 مهر1394 - 11:04pm |
|
|
آمیتیست
کاربر فعال
|
رستم جان من نمنه دییرم سیز نه دییرسیز من سننن دوز اطلاعات ایستییرم تا دوز جواب آلام ایندی باخگور نینه ملیسن؟ مدارین شماسینی گوندر بخصوص میکسر قیسمتینی و سنسور قسمتینی گارداش ایه ایستییرسن دوز جواب آلاخ کمک ایله
چون از دوستان یاد گرفته ام وظیفه خودم میدونم که یاد بدم هرچند اندک باشد
|
دوشنبه 26 مهر1394 - 12:22am |
|
|
آمیتیست
کاربر فعال
|
hoshi نوشته است: rostam نوشته است: با سلام اگر واقعا با این برداشت میخواهید کار کنید و فرق بین زمان ارسال یک موج و پایه زمانی یک موج رو نمی دونید از شما خواهش میکنم برنامه ننویسید هادی جان من از شما اینوخواستم من گفتم یک موج بین 24 تا 26 هرتز که مشخصا بیس تایمی موج هم مشخصه در 1.25 ثانیه 4 بار نوسان بدید (مثلا در 1 ثانیه 4 بار بگی الف) و بعد دوست من بین 24 تا 26 یک دهم به یک دهم 21 بازه است نه 20 تا من دیگه کاریرو که داره اتمام میشه رو نمیخوام از اول شروع کنم و دیگه در رابطه به برنامه نویسی و توضیحات مربوط به ان پاسخ نمیدم شما ملاک رو بر نادرست بودن بگیرید و از شما استدعا دارم (امیتیست و هادی عزیز) که این بحث رو فراموش کنید کسی که موضوع را متوجه شد و جزو نخبگان برنامه نویسی کشور است داره کارو انجام میده شما استادای عزیز بیخیال بشید ممنون تایید میشه هوشی جان چی تایید میشه اینکه طرف نخبه هست من یک ساعت پیش داشتم با انشتین شهرمون میحرفیدم در مورد تلرانس 1.25 رادیان رو محاسبه کرد که مربوط به کره زمین بود و تغییرات میدان مغناطیسی وتلرانسش که اصلا با تغییرات فرکانسی نخوند
|
دوشنبه 26 مهر1394 - 12:32am |
|
|
آمیتیست
کاربر فعال
|
rostam نوشته است: با سلام اگر واقعا با این برداشت میخواهید کار کنید و فرق بین زمان ارسال یک موج و پایه زمانی یک موج رو نمی دونید از شما خواهش میکنم برنامه ننویسید هادی جان من از شما اینوخواستم من گفتم یک موج بین 24 تا 26 هرتز که مشخصا بیس تایمی موج هم مشخصه در 1.25 ثانیه 4 بار نوسان بدید (مثلا در 1 ثانیه 4 بار بگی الف) و بعد دوست من بین 24 تا 26 یک دهم به یک دهم 21 بازه است نه 20 تا من دیگه کاریرو که داره اتمام میشه رو نمیخوام از اول شروع کنم و دیگه در رابطه به برنامه نویسی و توضیحات مربوط به ان پاسخ نمیدم شما ملاک رو بر نادرست بودن بگیرید و از شما استدعا دارم (امیتیست و هادی عزیز) که این بحث رو فراموش کنید کسی که موضوع را متوجه شد و جزو نخبگان برنامه نویسی کشور است داره کارو انجام میده شما استادای عزیز بیخیال بشید ممنون رستم جان شما از عکسهایی که من گزاشتم چی رو متوجه شدید؟ به اون نخبتون هم بگین هر گردی گردو نیست و هرپالسی هم با پالس مشابه نمیتونه هم هارمونیک باشه دیگه از من گفتن بود من میگم عکس بزار شما قصه میگین
|
دوشنبه 26 مهر1394 - 12:53am |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام امتیست جان من فقط درباره نخبه بودن این همشهری درباره برنامه نویسی مهر تایید زدم , راستش من تا حالا تئوریات دوست خوبمون رستم رو با دقت مطالعه نکردم چون وقتش رو نداشتم ولی به احتمال زیاد حرفهاشون درسته .بهتره به کارشون ادامه بدن و شما هم اگه برنامه نویس خوبی هستید کمک کنید , باید با همدیگه باشیم اینکه هر کس سرش تو لاک خودش باشه و برای خودش کار کنه نفعی به حال هیچ کسی نداره .اگر موفقیتی در این طرح بود که خدا رو شکر میکنیم و اگر نبود حداقلش اینه که تجربه ما زیادتر میشه.
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
دوشنبه 26 مهر1394 - 12:54am |
|
|
|