انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 12:50am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

hoshi نوشته است:
سلام
امتیست جان من فقط درباره نخبه بودن این همشهری درباره برنامه نویسی مهر تایید زدم , راستش من تا حالا تئوریات دوست خوبمون رستم رو با دقت مطالعه نکردم چون وقتش رو نداشتم ولی به احتمال زیاد حرفهاشون درسته .بهتره به کارشون ادامه بدن و شما هم اگه برنامه نویس خوبی هستید کمک کنید , باید با همدیگه باشیم اینکه هر کس سرش تو لاک خودش باشه و برای خودش کار کنه نفعی به حال هیچ کسی نداره .اگر موفقیتی در این طرح بود که خدا رو شکر میکنیم و اگر نبود حداقلش اینه که تجربه ما زیادتر میشه.

هوشی جان
بزار روشنت کنم برادر
این ردیاب مهدی قاسمی که برنامه نویسیش ماله یونانیهاست از روی حساب کتاب نوشته شده
اگه به عکسهای سر. ته که آپ کردم نگاه کنی از کتابخانه مخصوصdsp بنام fftاستفاده کرده که ب ای طلا تا بازه فرکانسی 20 کیلوهرتز 3 تا قطب سیستم داره با دوتا صفر سیستم برای نقره دوتا وبرای بورنز 1 تا
اینها همه از روی حساب وکتاب هست نه اینکه هر کسی از خواب بیدار شد برنامه بنویسه =))
از کجا معلوم این ردیاب zoom7هم از تکنولوژی مشابهی استفاده نمیکنه اگه جناب رستم با اهمتر معمولی و یا اسیلوسکوپ معمولی فرکانس گیری کرده باشه که هممون سر کاریم :(( من هم از اینش میترسیدم :YMPRAY:

چون از دوستان یاد گرفته ام وظیفه خودم میدونم که یاد بدم هرچند اندک باشد

دوشنبه 26 مهر1394 - 1:02am

من مطالب آقای رستم را بدقت پیگیری و دنبال میکنم همچنین مطالب استاد جاوید و بهرام و کانی و مهندس حمید و سایر دوستان و اساتید که در ردیابی حرفی برای گفتن دارن . آنچه که من متوجه شدم دستگاهای ردیاب همگی بنوعی دارای ایراد و اشکال هستن و هیچ دستگاهی کامل نیست ، نمونه اش هم اینکه دوستانی ردیابها را دارن بدنبال مکمل ردیاب با موج سینوسی میگردن تا خطاها و ذرات را حذف کنن ! همچنین بقول دوستان وارد به ردیابی نقش اپراتور بیشتر از دستگاه هست .
در این بین یه نفر مثل آقای رستم با وجود اینکه به الکترونیک و برنامه نویسی وارد نیستن (به اقرار خودشون ) میان و تئوری ردیابی را براساس علم خودشون ارائه میدن (شاید اشکالاتی هم داشته باشن و کسی منکر نیست ) و زحمت میکشن که قابل تقدیر هست . چرا که یه عده ای میگفتن ردیابی هیچ علم قابل توضیحی نداره ! در حالیکه شاید سطح سواد ما کم باشه ! نمونه اش همین علم بیورزونانس که تازه در سطح کشورمون راه افتاده هست . خوب تا اینجا جناب رستم تئوری کار را ارائه دادن دوستانی که به برنامه نویسی واردن حداقل واسه خودشون یه تستی بکنن چه اشکالی داره شما که همه نوع ردیاب را تست کردین اینم تست بکنید ، تازه اونقدر هم هزینه نداره و اکثر دوستان وارد به الکترونیک بیشتر این قطعات را دارن .
با اجازه آقا رستم :
آقایان هادی مگنت و آمیتیست عزیز شما هم درست میگید ، فرض کنیم که این انبساط 24 هرتز تا 26 هرتز در گامهای 0.1 هرتز در 1.25 ثانیه در نمیاد ، خوب بیاید معدل بگیرید و گامها را 0.066 هرتز بگیرید ، حالا ببینید در میاد یا نه ؟ اتفاقا این 0.066 هرتز بهتره و اهداف بیشتری را میگیره .
ضمنا اگه برنامه نویسی کنید از این معدل گیری میتونید واسه موج هدف 4500 تا 5500 هم استفاده کنید . موج هدف در 1.25 ثانیه تقریبا 6 با منبسط میشه . یعنی در اینجا میتونید حداقل و حداکثر فرکانس پایه را با تایم از کاربر بگیرید ، مثلا حداقل 24 و حداکثر 26 هرتز و زمان 1.25 ثانیه (و برای فرکانس هدف ، حداقل 4500 و حداکثر 5500 و تایم 1.25 ثانیه) و کار را بسپارید به میکرو که محاسبات را انجام بده و موج را بسازه البته جداگانه و از دو پایه خروجی بده یکی واسه موج پایه و یکی برای موج هدف .
ساختن یه مدار میکسر و یه مدار تون و باس و مدار آمپلی فایر برای دوستان وارد به الکترونیک کار سختی نیست .
دوست عزیزمون جناب delta 1 هم درست میگن کار با میکروهای شرکت اتمل واسه اینجور کارها سخته و احتمالا جوابگو نیست . باید با میکروهای قدرتمندتر مانند arm کار را ادامه داد چرا که اگه بخواهیم مدارات سنسور مغناطیس HMC1052L و ماژول CMPS09 را هم اضافه کنیم که دیگه اصلا جوابگو نیست . ضمنا با arm میشه شکل موجهای بهتر و دقیقتری ساخت ، با usb هم پروگرام میشن و امکانات کارت حافظه و صفحه رنگی لمسی را دارن .
یه خواهشی از بقیه دوستان دارم ، با خراب کردن همدیگه چیزی درست نمیشه و کسی هم علمش را رو نمیکنه ، اگه میخواهید چیزی درست کنید فکرهاتون را روی هم بذارید . یه نگاهی به سایتهای تخصصی الکترونیک بکنید همش در مورد کار تخصصی بحث میکنن .
دوستان وارد به برنامه نویسی مخصوصا آقایان هادی مگنت و آمیتیست عزیز میتونن کار را شروع کنن و تا هرجا که میتونن برن جلو شاید خدا کریمه یه فرد دیگه بیاد و ادامه کار را بدست بگیره چرا که علم پیش یه نفر نیست ، و نزد همه است .
موفق باشید.

دوشنبه 26 مهر1394 - 1:15am
استاد
استاد

درود بر شما
دوستان ردیاب و ردیابی چیزی نیست که به این اسونی بر اون مسلط شد ارائه طرحهای متفاوت و اجرا و ازمایش و خطا فقط در این راه کمک کننده هست قریب به یقیتن همه ما حتی در کارهای روزمره که ساده هم هستند اشتباهاتی داریم دیگه یک کار تقریبا مبهم که ضریب خطامون باید خیلی بیشتر بشه اینکه اقا رستم یا اقا هادی یا دیگر دوستان در مورد یه موضوع مبهم نظریاتشون در تضاد با هم میشن طبیعی هست چون نه اقا رستم مسلط صددرصدی به این طرحی که داده هست نه شما طراح خوبی هستید که فقط با یه اشاره پی به مطلبی که از طرف ایشون ارائه شده ببرید تقریبا همه یه جای کار لنگ میزنن و فقط انتقاد با ارامش میتونه در پیشبرد پروزه کمک کننده باشه.کار نشد داره فقط همت باید داشت و وقت گذاشت و هزینه کرد تا به نتیجه مطلوب رسید پس از هم خرده گیری نکنیم و اطلاعات و توان همدیگه را به رخ هم نکشیم که محصولی به جز شکست در انتظارمون نیست
به نظر من طرح سنس الکترونیک رستم برای یه ردیاب بهترین طرح درعالم ردیابی هست منتهی تکمیل اون نیاز به اطلاعات و تلاش دوستان برنامه نویس و سخت افزار داره. تا حالا این طرح فقط در محصولات شرکت مینرو ارائه شده و نتیجه هم مثبت بوده اما اون هم یون یاب هست و درصد خطای اون بالا می باشد
پس به جای اعتراض و موضع گیری علیه همدیگه به نرمی میشه اختلافات مورد بجث را حل و فصل کرد و اگه کسی این وسط اشتباهی بکنه دیگران به طور علمی اون را قانع کنند که برای اون شخص هم رفع ابهام بشه و در مسیر پیشرفت با دیگر افراد همگام بشه

دوشنبه 27 مهر1394 - 6:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آمیتیست نوشته است:
رستم جان
من نمنه دییرم سیز نه دییرسیز
من سننن دوز اطلاعات ایستییرم تا دوز جواب آلام
ایندی باخگور نینه ملیسن؟ :D
مدارین شماسینی گوندر بخصوص میکسر قیسمتینی و سنسور قسمتینی :-w
گارداش ایه ایستییرسن دوز جواب آلاخ کمک ایله (-|

گارداش دوز اطلاعات ورمیشم بیلمیرم نیه تشومیسوز و هی اوز سوزوزو دیسوز والله یوریلدم

دوشنبه 27 مهر1394 - 8:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آمیتیست نوشته است:
hoshi نوشته است:
rostam نوشته است:
با سلام
اگر واقعا با این برداشت میخواهید کار کنید و فرق بین زمان ارسال یک موج و پایه زمانی یک موج رو نمی دونید از شما خواهش میکنم برنامه ننویسید
هادی جان من از شما اینوخواستم من گفتم یک موج بین 24 تا 26 هرتز که مشخصا بیس تایمی موج هم مشخصه در 1.25 ثانیه 4 بار نوسان بدید (مثلا در 1 ثانیه 4 بار بگی الف) و بعد دوست من بین 24 تا 26 یک دهم به یک دهم 21 بازه است نه 20 تا
من دیگه کاریرو که داره اتمام میشه رو نمیخوام از اول شروع کنم و دیگه در رابطه به برنامه نویسی و توضیحات مربوط به ان پاسخ نمیدم
شما ملاک رو بر نادرست بودن بگیرید و از شما استدعا دارم (امیتیست و هادی عزیز) که این بحث رو فراموش کنید
کسی که موضوع را متوجه شد و جزو نخبگان برنامه نویسی کشور است داره کارو انجام میده شما استادای عزیز بیخیال بشید
ممنون

تایید میشه
@};-

هوشی جان چی تایید میشه :)) =))
اینکه طرف نخبه هست
من یک ساعت پیش داشتم با انشتین شهرمون میحرفیدم در مورد تلرانس 1.25 رادیان رو محاسبه کرد که مربوط به کره زمین بود و تغییرات میدان مغناطیسی وتلرانسش که اصلا با تغییرات فرکانسی نخوند :((

چی داری میگی تلرانس 1.25 رادیان چیه
دیگه داره حوصلم تموم میشه اگه حرف نزنید نمیگن.........
تمومش کنید دیگه اگه میخواهید بسازید بسازید و اگه نمیخواهید خوش اومدید هرچی من میگم کلتون رو کردید تو برف و حرف خودتون رو میزنید از روز اول که همه چیزو نفی میکردید هر چیزو که شیرفهمتون کردم شدید استاد اون نظر و رو بعدی کلید کردید حالا هم
در رابطه با ضریب انحرافی صحبت میکنی من که میدونم رضا بهت گفته چون خصوصی بهش گفتم
بزارید بیسوادایی مثل من که سواد ندارن بسازن و استفادشو ببرن شما استادای عزیز چند ساله عرد میدید چه گلی به سر خودتون و دوستانتون زدید
موفق کسی است که علمش به عمل بشینه
هنوز فرق زمان ارسال امواج با بیس زمانی موج رو نمیدونید میخواهید برنامه ردیاب بنویسید دوست من چشمک زن که نمیخوای طراحی کنی
اونیکی میاد قرمز مینویسه شما گفتی 0.1 هرتز ولی متوجه نمیشه که گفتم در حالت دستی
دوستانی که میخوان مدار اقا فریدون رو بسازن و استفاده کنن و دیگه هیچ بحثی در رابطه با نحوه کارکرد و یا برنامه نویسیش اینجا نمیشه مدار اصلی رو هم اگر کسی خواست اگربرنامه نویسش که استادانه کار کرده و من برنامشون رو دیدم صلاح دونست دستگاه رو ارائه میده حالا به هر نوعی که خودشون بدونند
موفق باشید

دوشنبه 27 مهر1394 - 8:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آمیتیست نوشته است:
rostam نوشته است:
با سلام
اگر واقعا با این برداشت میخواهید کار کنید و فرق بین زمان ارسال یک موج و پایه زمانی یک موج رو نمی دونید از شما خواهش میکنم برنامه ننویسید
هادی جان من از شما اینوخواستم من گفتم یک موج بین 24 تا 26 هرتز که مشخصا بیس تایمی موج هم مشخصه در 1.25 ثانیه 4 بار نوسان بدید (مثلا در 1 ثانیه 4 بار بگی الف) و بعد دوست من بین 24 تا 26 یک دهم به یک دهم 21 بازه است نه 20 تا
من دیگه کاریرو که داره اتمام میشه رو نمیخوام از اول شروع کنم و دیگه در رابطه به برنامه نویسی و توضیحات مربوط به ان پاسخ نمیدم
شما ملاک رو بر نادرست بودن بگیرید و از شما استدعا دارم (امیتیست و هادی عزیز) که این بحث رو فراموش کنید
کسی که موضوع را متوجه شد و جزو نخبگان برنامه نویسی کشور است داره کارو انجام میده شما استادای عزیز بیخیال بشید
ممنون

رستم جان شما از عکسهایی که من گزاشتم چی رو متوجه شدید؟
به اون نخبتون هم بگین هر گردی گردو نیست و هرپالسی هم با پالس مشابه نمیتونه هم هارمونیک باشه
دیگه از من گفتن بود :-?
من میگم عکس بزار شما قصه میگین :-o

من از عکساتون به این نتیجه رسیدم که شما یک دانشجوی پرمدعا هستید و فقط حرف خودتون رو میزنید
برای درک ترکیب امواج پیشنهاد میکنم در رابطه ترکیب اصوات مطالعه کنید (پروفسور سادهترین نوعش همون صحبتی که میکنی)
به خدا مدار رو هم براتون بفرستم بازم حرف خودتون رو میزنید چون تو کلتون یه روش اشتباه حک بسته و هیج جور هم کوتاه نمیاد حالا دلیلش حیصیتی یا مالی نمیدونم و چون دیگه حوصله ندارم
همینجا اعلام میکنم این پروژه همینجا اتمام و فقط در رابطه با مدار رستم صحبت میکنیم
اون چند نفری که مدار رو ساختن و به جنس رسیدن و متاسفانه دیگه کم میان اینجا خواهش میکنم منرو با این زبان نفهمها و شالاتانها تنها نزارید بی انصافها اونموقع که شب و روز کمکتون میکردم رو یادتون نره
اصلا چرا حرص میخورم خوش باشید
دیگه هیچ پاسخی به شما دوستان نمیدم

دوشنبه 27 مهر1394 - 9:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آمیتیست نوشته است:
hoshi نوشته است:
سلام
امتیست جان من فقط درباره نخبه بودن این همشهری درباره برنامه نویسی مهر تایید زدم , راستش من تا حالا تئوریات دوست خوبمون رستم رو با دقت مطالعه نکردم چون وقتش رو نداشتم ولی به احتمال زیاد حرفهاشون درسته .بهتره به کارشون ادامه بدن و شما هم اگه برنامه نویس خوبی هستید کمک کنید , باید با همدیگه باشیم اینکه هر کس سرش تو لاک خودش باشه و برای خودش کار کنه نفعی به حال هیچ کسی نداره .اگر موفقیتی در این طرح بود که خدا رو شکر میکنیم و اگر نبود حداقلش اینه که تجربه ما زیادتر میشه.

هوشی جان
بزار روشنت کنم برادر
این ردیاب مهدی قاسمی که برنامه نویسیش ماله یونانیهاست از روی حساب کتاب نوشته شده
اگه به عکسهای سر. ته که آپ کردم نگاه کنی از کتابخانه مخصوصdsp بنام fftاستفاده کرده که ب ای طلا تا بازه فرکانسی 20 کیلوهرتز 3 تا قطب سیستم داره با دوتا صفر سیستم برای نقره دوتا وبرای بورنز 1 تا
اینها همه از روی حساب وکتاب هست نه اینکه هر کسی از خواب بیدار شد برنامه بنویسه =))
از کجا معلوم این ردیاب zoom7هم از تکنولوژی مشابهی استفاده نمیکنه اگه جناب رستم با اهمتر معمولی و یا اسیلوسکوپ معمولی فرکانس گیری کرده باشه که هممون سر کاریم :(( من هم از اینش میترسیدم :YMPRAY:

امینیست عزیز شما کهگفته بودید این ردیاب سر کاری حالا شد رو اصول اصلا خودتون میدونید دارید چی میگید
این کار بدیه که هر روز روی یه دیوار باشی از ما گفتن بود شما جوونی و اینده طولانی در پیش رو دارید نزارید اینطور شخصیتتون بسته بشه

دوشنبه 27 مهر1394 - 9:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
rostam نوشته است:
hoshi نوشته است:
rostam نوشته است:
با سلام
ممنون

تایید میشه
@};-

ممنونم استاد عزیز
راستی امروز یکی از دوستان تماس داشتن و فرمودند که جایی رو با دستگاه رستم 2 رو مد طلا در 6 ثانیه قیچی کردند و با مد نقره در 4 ثانیه و در مدهای دیگه بالای 10 ثانیه عمق رو 2 تا 2.5 و حجم رو تقریبا 50 کیلو
بعد از حفاری 2.20 یک کوزه سفالی در یک چاه پر از خاک سیاه و زرد و 12 کیلو وزن به حالت خمیری که با دست پخش میشه در اورده (به گفته خودش البته حرفشون قابل اطمیتانه و همینجا هم حضور دارن ) حالا دوستان میدونن این چیه ممنون میشم کمک کنید

سلام به همه
آقا رستم اون دوستمون که یک سفال درآورده به احتمال خیلی زیاد یک موفقیت بزرگ کسب کرده چون قدیم ها خاک طلا را در خاک زغال و خاکستر که به آن کلین هم می گفتند قرار می دادند برای حفظش و معمولا هم در عمق 2 الی 3.5 دفن می نمودند که به احتمال خیلی بیشتر هم در آن نزدیکی ها باید یک سفید خانه باشد و به احتمال خیلی بیشتر قدیم در آن حوالی باید یک ضراب خانه سکه هم وجود داشته باشه :-BD
البته خیلی از این چاه کن های عزیز چون بی اطلاع اند فکر می کنند که خاک زغال یا خاکستره که چیزی هم که خدا بهشون می دهد را از روی بی اطلاعی می ریزند دور X_X X_X X_X X_X

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 27 مهر1394 - 1:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنونم اورجینال عزیز
امیدوارم خودشون هم این مطلب رو بخونن
من ردیابی به صورت حرفه ای نکردم این دوستمون میگن 10 متر به سمت شمال از جایی که کندند یک نقطه انتنها ضربدر نمیشه بلکه شروع میکنه به لرزیدن
این موضوع کمی برای من گنگه اگر کسی به این مورد برخورد کرده اعلام بکنه تا دلیلش رو برسی کنیم

دوشنبه 27 مهر1394 - 1:30pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
معمولا جایی که جنس زیاد باشه و یا منبع انرژی فعالی در جریان باشه ، آنتنها از حالتهای عادی که همیشه میبینیم ، خارج میشوند و حرکات مرموز مثل لرزیدن بخود میگیرند . و یا وقتی در تونل یا چاله ی بزرگی، میرسی روی هدف ، دیگر شرایط مثل روی زمین نیست و آنتن تکون تکون میخوره نمیدونه به کدام سمت بره .
در این صورت احتمال و جود بار زیاد است اما چون به هدف نزدیک شده اید دیگر آنتها نمیتوانند بدرستی نقطه ی دقیق را نشان دهند . بهتر است قدرت آنتها را کمتر کنید و دور هدف بچرخید که محدوده ی نیرو را مشخص کند بعد با فلزیاب ، نقطه را بررسی کنید .

لا اله الا هو

دوشنبه 27 مهر1394 - 1:44pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 118 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure