آمیتیست نوشته است:
hoshi نوشته است:
rostam نوشته است:
با سلام
اگر واقعا با این برداشت میخواهید کار کنید و فرق بین زمان ارسال یک موج و پایه زمانی یک موج رو نمی دونید از شما خواهش میکنم برنامه ننویسید
هادی جان من از شما اینوخواستم من گفتم یک موج بین 24 تا 26 هرتز که مشخصا بیس تایمی موج هم مشخصه در 1.25 ثانیه 4 بار نوسان بدید (مثلا در 1 ثانیه 4 بار بگی الف) و بعد دوست من بین 24 تا 26 یک دهم به یک دهم 21 بازه است نه 20 تا
من دیگه کاریرو که داره اتمام میشه رو نمیخوام از اول شروع کنم و دیگه در رابطه به برنامه نویسی و توضیحات مربوط به ان پاسخ نمیدم
شما ملاک رو بر نادرست بودن بگیرید و از شما استدعا دارم (امیتیست و هادی عزیز) که این بحث رو فراموش کنید
کسی که موضوع را متوجه شد و جزو نخبگان برنامه نویسی کشور است داره کارو انجام میده شما استادای عزیز بیخیال بشید
ممنون
تایید میشه
هوشی جان چی تایید میشه
اینکه طرف نخبه هست
من یک ساعت پیش داشتم با انشتین شهرمون میحرفیدم در مورد تلرانس 1.25 رادیان رو محاسبه کرد که مربوط به کره زمین بود و تغییرات میدان مغناطیسی وتلرانسش که اصلا با تغییرات فرکانسی نخوند
چی داری میگی تلرانس 1.25 رادیان چیه
دیگه داره حوصلم تموم میشه اگه حرف نزنید نمیگن.........
تمومش کنید دیگه اگه میخواهید بسازید بسازید و اگه نمیخواهید خوش اومدید هرچی من میگم کلتون رو کردید تو برف و حرف خودتون رو میزنید از روز اول که همه چیزو نفی میکردید هر چیزو که شیرفهمتون کردم شدید استاد اون نظر و رو بعدی کلید کردید حالا هم
در رابطه با ضریب انحرافی صحبت میکنی من که میدونم رضا بهت گفته چون خصوصی بهش گفتم
بزارید بیسوادایی مثل من که سواد ندارن بسازن و استفادشو ببرن شما استادای عزیز چند ساله عرد میدید چه گلی به سر خودتون و دوستانتون زدید
موفق کسی است که علمش به عمل بشینه
هنوز فرق زمان ارسال امواج با بیس زمانی موج رو نمیدونید میخواهید برنامه ردیاب بنویسید دوست من چشمک زن که نمیخوای طراحی کنی
اونیکی میاد قرمز مینویسه شما گفتی 0.1 هرتز ولی متوجه نمیشه که گفتم در حالت دستی
دوستانی که میخوان مدار اقا فریدون رو بسازن و استفاده کنن و دیگه هیچ بحثی در رابطه با نحوه کارکرد و یا برنامه نویسیش اینجا نمیشه مدار اصلی رو هم اگر کسی خواست اگربرنامه نویسش که استادانه کار کرده و من برنامشون رو دیدم صلاح دونست دستگاه رو ارائه میده حالا به هر نوعی که خودشون بدونند
موفق باشید