نویسنده |
پیغام |
omidzz
کاربر فعال
|
یاد حمید رضا بختیاری افتادم که ۷۰۰ ت گرفت تا پالسی فلزجو رو بسازه و دیگه جواب نداد (یوزر ancient) .. اسم اینا کلاهبرداره نه استاد
|
چهارشنبه 28 مرداد1394 - 9:04am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
ROCK 8221 نوشته است: miladn نوشته است: اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین عجم به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص) اینجوری درسته البته این هم معلوم نیست که حدیث جعلیه یا درسته دوست عزیز اصلا از این حرفت خوشم نیامد آدم اگر یک مشت گندم هم بکارد هم خوب دارد وهم بد اگر علم چیزی ندارید نظر نده این حرفت توهین به اسلام و حدیث است آقایون لطفا مواظب باشید بحث ها به حاشیه کشیده نشه ! وگر نه مجبور هستیم بخش رو قفل کنیم ، سپاس
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 28 مرداد1394 - 10:45am |
|
|
مهرداد ع
|
با سلام خدمت دوستان عزیز، امیدوارم هیچ کسی مثل من چندین سال پیش که تازه کار بودم و فریب فرد کلاه برداری به نام سامان صفایی رو خوردم؛ نخوره. دعا می کنم پولی رو که از من حیف و میل کرد که گویی همه زندگیم بود خرج بیماریهاش کنه و از خدا می خوام جزای این کارش رو به اون دنیا نکشه و عذابش رو تو همین دنیا بده. البته بماند که باید در آینده ی نزدیک منتظر من هم باشه چرا که من علاقه ی زیادی به عذاب دادن آدم های پلید دارم. یه نصیحت هم به اون کسایی می کنم که احیانا پیرو دین و مذهبی نیستند و حق و ناحق سرشون نمی شه، اگر می خواید بی دردسر به خوشیتون ادامه بدید مال مردم نخورید چون بدجوری زمینتون میزنه مخصوصا مال این مردم بدبخت و فقیر رو...
|
پنج شنبه 2 مهر1394 - 4:36pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
بسوزه خونه عجله.کمی تحقیق کردن رو یاد بگیریم .اعتماد نکنیم وعلممون رو بالاتر ببریم از این اتفاقا نمیفته این ادما دستشون زیر پوست گردو میمونه
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
پنج شنبه 2 مهر1394 - 5:18pm |
|
|
وحید30
|
amir1377 نوشته است: چه جالب شمسی تا چند سال پیش سی دی میفروخت حالا شده سیستم فروش پس حالا میشن چند نفر دیگه مهندس جلیلی و شیر محمدی هم اضافه کن شما شرکت جویندگان اسیا وkxs بقیه که باید دوستان همکاری کنند تا معرفی شن به دوستان
|
پنج شنبه 2 مهر1394 - 6:23pm |
|
|
stkmelodi_20
کاربر حرفه ای
|
|
پنج شنبه 2 مهر1394 - 6:27pm |
|
|
ROCK 8221
|
مهرداد ع نوشته است: با سلام خدمت دوستان عزیز، امیدوارم هیچ کسی مثل من چندین سال پیش که تازه کار بودم و فریب فرد کلاه برداری به نام سامان صفایی رو خوردم؛ نخوره. دعا می کنم پولی رو که از من حیف و میل کرد که گویی همه زندگیم بود خرج بیماریهاش کنه و از خدا می خوام جزای این کارش رو به اون دنیا نکشه و عذابش رو تو همین دنیا بده. البته بماند که باید در آینده ی نزدیک منتظر من هم باشه چرا که من علاقه ی زیادی به عذاب دادن آدم های پلید دارم. یه نصیحت هم به اون کسایی می کنم که احیانا پیرو دین و مذهبی نیستند و حق و ناحق سرشون نمی شه، اگر می خواید بی دردسر به خوشیتون ادامه بدید مال مردم نخورید چون بدجوری زمینتون میزنه مخصوصا مال این مردم بدبخت و فقیر رو... سلام دوست عزیز باهم هم دردیم من هم ازاین صفایی یک دستگاه ویک لوپ گرفتم خدایش برام چند سال پیش حدود دومیلیون شیصت هزار پول گرفت گفتم آقای صفایی خدایش تنها پول جیبم اینه چند بار دستگاه گرفتم همش اشغال بوده.. پولش نوش جانت ولی دستگاهی برا بفرست حداقل کار کنه خدانشناس یه اسباب بازی برام فرستاد چند بار باپیک فرستام براش که درستش کن گفت درسته کارت نباشه هر بار برای من پول پست 30هزار می افتاد شب زمستان سرد میرفتیم بیابان به امید این دستگاه.هیچی به هیچی ناامیدبرمی گشتیم (خدایش یکبار طوری سرما خوردم که تا یک هفته نتواستم ازجام بلند شو تمام بدنم شده بود عفونت ) ببخش سرت درد آوردم خلاصه تنها پولم این بودکه شد هیچ یکی دوسال سرگردانی آخرش یه روز یه آتش درست کرده همش سوزاندنم خواستم عکسشو تو انجمن بزارم خدایش وجدانم قبول نکرد
|
دوشنبه 5 مهر1394 - 1:05am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان در مورد این کلاهبردار هم بدونین. زیکسل . حامد حسینی viewtopic.php?f=5&t=1271یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
یکشنبه 3 آبان1394 - 12:45pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
وحید30 نوشته است: L-) amir1377 نوشته است: چه جالب شمسی تا چند سال پیش سی دی میفروخت حالا شده سیستم فروش پس حالا میشن چند نفر دیگه مهندس جلیلی و شیر محمدی هم اضافه کن شما شرکت جویندگان اسیا وkxs بقیه که باید دوستان همکاری کنند تا معرفی شن به دوستان میتونم بپرسم شما کدوم فروشنده هستید که حرفهای رفیق ما شما رو عصبانی کرده احتمالا یکی از اسم هایی که گفته شده شما هستی
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
سه شنبه 5 آبان1394 - 9:45pm |
|
|
sajadm2296
کاربر حرفه ای
|
دوستان گلم خیلی مراقب مهندس قلابی کلاهبردار واقعی شیرمحمدی با اون دستگاه کینگ اش خیلی مراقب باشیدگول این ادم پس فطرت رو نخوریدهر دستگاهی که میخواهید بخرید حتما سر زمین تست بگیرید
|
سه شنبه 5 آبان1394 - 10:39pm |
|
|
|