سلام اقا بهرام.
این نشون فکر نکنم به مورد خاصی اشاره کنه و ارزش کاوشم داشته باشه کما اینکه یکجورایی هم به جدید بودن میخوره توجه کنید:
البته رو قسمتG یکجورایی شک دارم.
اما اگر نگاه کنید ازقسمت مربع به سمتAیک فلشی هم کشیده شده.
حالا ما مبنارو میزاریم که قسمت مربعی قدیمی هست به همراه فلش:
در جهت فلش ببینید ایا نشانو مورد خاصی هست یانه.
اگر نبود و بخوایم کتابی حرف بزنیم در رمزیاب گفته هدف در دامنه کوه یاغار میباشد:اما در کنار این نشان ما نشان دیگری نداریم پس کدوم هدف؟پس این مورد اینجا نقض میشه.
درکل اگر اطراف این نشان چیزه خاصی نباشه بهتره روش وقت نزارید اون شیاریهم که در عکس دوم هست(عکستون واقعا طوری گرفته شده که اگر نشانی هم باشه نامشخصه) اگر تک شیار باشه بدون هیچ نشانی باید بگیم متراژو میگه مثلا یک قدم اما اگرنزدیکو چسبیده به این مربع نباشه چیزی نمیتونه باشه.مگر اینکه یک طرفش پیکانی باشه و جهت بده وگرنه یک شیار بدون نشان دیگر چه معنا و مفهومی میخواد داشته باشه.
نظر شخص من بود.
راجع به سوال دومتون درقسمت دانلود کتابها اسرار و نشانه ها هست و گنج باستان که دانلود کنید بخونید خوبه ذهنیتو باز میکنه نسبت به علایم اما هیچوقت به این اتکا نکنید که هرچی در اونها نوشته شده دقیقا در طبیعت با همانها مواجه خواهیم شدو صد در صدی هستند.نه بلکه کتابی خوانده بشه صرفا جهت باز شدن ذهنیت هست نسبت به علایم
[/quote]
سلام ممنون که جواب دادین.نه خیالتون راحت من هم تو دید اول فکر کردم ساختگی باشه اما فرورفتگی داره و یکی قبل از من خواسته خطوط رو خوب مشخص کنه واینکه دقیقا این سنگ در ارتفاع نسبتا بلند و وسط دوتا تپه قرار گرفته که به هم متصل هستن و رو به روش هم یک کوه کاملا مشکوک هست با فاصله 100متر که از دوطرف اون دوتا رودخونه به هم متصل میشه ودوتا دره هست که یکی عمیقتر و طولانی تر از دره کناریش هست کلا منطقه جالبی هست جنس هم زیاد بردن از اینجا اما بیشتر از کنارهای رودخونه بوده.میتونم کروکیش رو یک عکس بکشم واستون.اون خط تنها هم دقیقا کناره سنگ هست وعلامت مربع هم روبه روی سنگ که فاصله 40 سانتی با هم دارن عکس کاملش رو میزارم تا بهتر بتونین نظر بدین