rot نوشته است:
moghadasi نوشته است:
اقا روت میشه تغییراتتون رو رونمایی نماین
اقای مقدسی عزیز
دلیل تعقیرات من ، و تحقیق رواین مدار فقط به خاطر دوست عزیزی بود که این مدار رو میخواست
و حتی اسپانسر بود ، و تمام هزینه های تحقیق و ساخت غالب لوپ و... رو شخصا پرداختن ، و بعد از شش ماه تحقیق حاصل کار شد مداریکه میخواست
من خودمم دارم مدار مهندس حمید رو واسه خودم اماده میکنم واین مدار هم ، شاید از اول نه گاز میخورده و نه مشگلاتی داشته ،
ختم کلام اوصیکم باالمدار اف پی آی
واقعاجای خسته نباشیدداره که تونستی این پازل حل شده روحل کنیداون هم فقط برای رضای دل دوستاااان ن ن ن البته ببخشیدیک دوست که قبلاپول زحمت شماروداده وازاون موقع شددوست عزیزززززز
فروشنده هاهم ازاین دوستان زیاددارندوبه این شکل دوست پیدامیکننداخه وقتی صحبت پول میشه دوستی هم خودبه خودشکل میگیره البته ازدیدفروشنده ها
ای کاش کمی هم معرفت داشتی و لااقل ازکسانیکه دراین چندتایپیک مختلف(مربوط به این فلزیاب )که بدون منت تجربیات وبارعلمیشونوبه اشتراک گذاشتندتشکرخشک وخالی هم میکردی نگوکه همه تغییرات حاصل دسترنج خودت بوده که باورمون نمیشه البته اگه بزرگنمایی نکرده باشی
بااین اوصاف فلزیاب ساخت شماازلورنزهم سرتره -حساسیت زیادبه طلا-ثبات بالا-عمق زنی زیادحتی بیشترازلورنز- وازهمه مهمتربدون حساسیت به سفال و...
من مطمئنم که اگه فلزیابتوبرای فروش به یکی ازکمپانی های معتبربدی دوستان زیادتری گیرت میاد
ازاون جایی که ادم دل رحمی هستی میدونم این کارونمیکنی چون نون بقیه فروشندههاوکمپانیهای معتبراجرمیشه پس به همین یک دوست قناعت میکنی
دوستان بنظرم مسئله ثبات دراین فلزیاب قابل حله عمقزنیش که قبلاهم بحث شده وقابل قبوله امابالوپ 40سانت فیبرمسی20رو160بزنیم وثبات دستگاه هم عالی باشه دورازذهنه شایدعرض فیبرشون20 سانت بوده وطولش بلندبوده وایشون نتونستن باخط کش 20 سانتی اندازه بگیرن
ضمنااگه کسی میگه که فلزیابش هیچ حساسیتی به سفال و...نداره مطمئن باشیدکه تست درستی انجام نداده وگرنه این فلزیاب درصورت حفظ قدرت بالاش به سفال هم حساس میشه خصوصاسفالی که درزمین نمناک مدتی مونده باشه