نویسنده |
پیغام |
mehdi67
|
سلام.دوستان من دوتا جوغان سراغ داشتم.محل رو حفاری کردم.منطقه حفاری شده پرازسنگهای کوچیک وبزرگ هستش بعدازبرداشتن یک سنگ بزرگ مستطیل شکل توی عمق دومتری.خاک تغییر کرد یک طرف خاک رس نرم وریزشی همراه سنگچین.یک طرف سفت و بسیار محکم همراه سنگچین.کمک کنین کاملا گیج شدم.عکسو میفرستم
|
یکشنبه 1 آذر1394 - 4:40pm |
|
|
ahmad. 67
|
دوستان و اساتید سلام.خیلی خیلی احتیاج به کمک شما عزیزان دارم لطفا خواهشا هر کمکی میتونید بهم بکنین. چندین ماه درگیر حفاری هستیم دیگه واقعا کلافه شدیم لطفا کمکمون کنید. ما زیر این جوغنها رو کندیم خوردیم به یه سنگ بزرک که تقریبا تو عمق یک متری بود زیر این سنگم چندتا سنگ دیگه بود که جابه جاشون کردیم اطراف این سنگ محیط بسار سفت و محکم هست مثل یه نوع ملات حالت خشکش از سنگ محکمتره ولی وقتی اب بهش میرسه ونم میخوره کندنش خیلی راحتتره.ولی پشت و زیر این سنگ بزرگ که تو عکس هم مشخص کردم خاک بسار نرم وسنگ وجود داره کا هرچی عنق حفاری بیشتر میشه سنگها هم بزرگ تر میشدن.ما تا عمق 2/50که کندیم همش خاک نرم بود البته اطراف بسیار سفت ومحکم هستش فقط این یه تیکه نرم هستش هیچ نشونه ای هم پیدا نکردیم فقط دوتا استخون زیر همین سنگ بزرگ پیدا کردیم که تقریبا 9سانتی بودن.حالا نمیدونیم عمقی کار کنیم یا اطراف و کاوش کنیم یا اصلا چیزی هست که ادامه بدیم یا نه ؟اگه میشه کمکمون کنید واقعا کلافه شدیم.پیشاپیش ازتون ممنونم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 2 آذر1394 - 12:57am |
|
|
bardia92
کاربر فعال
|
ayhan نوشته است: این هم میتونه علامت صندلی باشه .طوری روبه رو به طرف شرق هست و به دره نگاه میکنه.البته شکستن اینو این یه قبر برای زمان اشکانیان هستش
|
سه شنبه 3 آذر1394 - 9:09am |
|
|
bardia92
کاربر فعال
|
معین نوشته است: سلام نظر اساتید چیه ..ممنون. این به نظر رخ انسان میاد در صورت مشاهده کار دست انسان روبه روی دید برسی شود گور دخمه یک انسان بلند مرتبه
|
سه شنبه 3 آذر1394 - 9:14am |
|
|
کمال بوکانی
|
با سلام خدمت اساتید گرامی چند تا عکس داشتم اگر لطف کنید و راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
|
سه شنبه 3 آذر1394 - 10:29pm |
|
|
rohollahmohamady
کاربر حرفه ای
|
mohammadiraj نوشته است: سلام میشه یه راهنمای درباره این تصاویر بکنید ممنون میشم سلام دوست عزیز. به احتمال قوی به چندتا قبر اشاره داره که مسیرها میتونه درجهت سر و باله سنگی که خودش هم به شکل حیوانی(نگهبان قبرستان) هست باشه و قبرها هم در دوجهت شکل زیر: پیوست: IMG_20150410_191138.jpg
باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟
|
چهارشنبه 4 آذر1394 - 7:08pm |
|
|
rohollahmohamady
کاربر حرفه ای
|
ahmad. 67 نوشته است: دوستان و اساتید سلام.خیلی خیلی احتیاج به کمک شما عزیزان دارم لطفا خواهشا هر کمکی میتونید بهم بکنین. چندین ماه درگیر حفاری هستیم دیگه واقعا کلافه شدیم لطفا کمکمون کنید. ما زیر این جوغنها رو کندیم خوردیم به یه سنگ بزرک که تقریبا تو عمق یک متری بود زیر این سنگم چندتا سنگ دیگه بود که جابه جاشون کردیم اطراف این سنگ محیط بسار سفت و محکم هست مثل یه نوع ملات حالت خشکش از سنگ محکمتره ولی وقتی اب بهش میرسه ونم میخوره کندنش خیلی راحتتره.ولی پشت و زیر این سنگ بزرگ که تو عکس هم مشخص کردم خاک بسار نرم وسنگ وجود داره کا هرچی عنق حفاری بیشتر میشه سنگها هم بزرگ تر میشدن.ما تا عمق 2/50که کندیم همش خاک نرم بود البته اطراف بسیار سفت ومحکم هستش فقط این یه تیکه نرم هستش هیچ نشونه ای هم پیدا نکردیم فقط دوتا استخون زیر همین سنگ بزرگ پیدا کردیم که تقریبا 9سانتی بودن.حالا نمیدونیم عمقی کار کنیم یا اطراف و کاوش کنیم یا اصلا چیزی هست که ادامه بدیم یا نه ؟اگه میشه کمکمون کنید واقعا کلافه شدیم.پیشاپیش ازتون ممنونم سلام با اجازه اساتید. اقا احمد شمابه احتمال نود درصد(ده درصد برا مسکونی بودن مکان حفاری) دارید یک قبرستان رو حفاری میکنید اون سفتی خاک اطراف و نرمی خاک داخل سنگ چینها و وجود خود سنگ چینها میتونه دیواره قبرها باشه هکذا که جوغنهاهم به این مورد اشاره داره.شما بهتره از دستگاه استفاده کنید و الا نتیجه حفاری به شانس شما بستگی داره.
|
چهارشنبه 4 آذر1394 - 7:14pm |
|
|
rohollahmohamady
کاربر حرفه ای
|
کمال بوکانی نوشته است: با سلام خدمت اساتید گرامی چند تا عکس داشتم اگر لطف کنید و راهنمایی بفرمایید ممنون میشم سلام اقای بوکانی: این مورد میتونه به دوقبر اشاره کنه و یک تپه دارای بارویا وجوددوقبر یکی از قبور در اون تپه به همراه هدایای هردوقبر و قبر دیگر درسمت دیگه. توی سه تا مسیر به دنبال سنگ چین/تورفتگی/سنگ نشان به شکل مثلث که قسمت پهن رو زمین باشه/در فلش وسطی هم که با علامت قرمز زدم به احتمال زیاد در اون مسیر یک تپه باشه باشید بازم نظر اساتیدو جویا بشید. پیوست: 20151115_114219 (1).jpg
|
چهارشنبه 4 آذر1394 - 7:35pm |
|
|
sunset
|
|
چهارشنبه 4 آذر1394 - 7:40pm |
|
|
sunset
|