amir1377 نوشته است:
سلام خدمت تمامی دوستان . من دیشب در قبرستانی که اکثر آن ها مربوط به کودکان بود کار میکردم.چندجا رو با قدرت سنس به ترتیب 93-100 و 130-150 و .... سنس داشتم . اما متاسفانه بعد از 50سانت حفاری دیگه دستگاه چیزی نمیزد .تنظیمات هم : فرکانس 100 و پهنای پالس 250 و دیلی 40 و انتگرال 60 وحساسیت 15 و اسپید 6 و گراند 10 بود. . امکان داره چون که از بالای چاله میزدم و لوپ60 هم بود چاله نزاره که هدف سنس بشه . روی خاک هایی که انداختیم بیرون گرفتم دستگاه چیزی نمیزد. از ماسفت 11nk100 هم استفاده میکنم.عدد id روی همه قبرها64-67میزد . خودم هم احتمال میدادم که به دلیل شیب قبر ها و به هم خوردن بالانس سنگ های روی قبر ها سنس شده باشه . نظر دوستان چیه در این مورد؟
درضمن چند جایی سنس قوی داشتیم با عدد سنس 700 به بالا که عدد Id دور و بر 35-20 بود که بعد از 40-50 سانت حفاری یه ورق پوسیده آلمینیومی و جای دیگه با همون عدد id یه درب روغن 5 کیلویی دراومد.
سلام اقا امیر.
چندمورد مشابه که برام پیش اومده رو بهت میگم انشاالله که به دردت بخوره:
1:اگه با لوپ1در1 یا بزرگتر جاییرو سنس کردی حتما مطئن باش که لوپ کمربند/زیپ لباس/کیت دستگاه رو نزده باشه یا وسایل دوستانتو.حتی اگه این لوپ زیاد بالاپایین بشه دراثر وزش شدید باد یا وجود بوته ها سنس بیخودی باعث سردرگمیت میشه و حتی کشیده شدن کابل رابط بین کیت و لوپ اگه به بوته ها یا سنگی برخورد کنه و کشیده بشه و یهو رد بشه باعث سنس میشه.
2:حالاچون با لوپ کوچیک مثل60 کاوش میکردی همچین موردی پیش اومده مطمئن باش که احیانا سنگ اهنی یا مشابهی نباشه که لوپ اونو سنس کرده باشه و شما بیخبر انداخته باشین کنار/بعضی مناطق دارای رگه های خیلی قوی اهنی هستند که حجم خوبی هم میدن بهتره برا پی بردن به همچین موردی هربار که لایه های خاک عوض شدند دوباره سیستمو بزنی ببینی نکنه اونارو زده بوده باشه/وقتی شما یک چاله رو حفاری میکنید حتما به صورت مربعی کاوش کنید و با اندازه مثلا یک در یک که بشه بعد باطله برداری بتونید دوباره داخل چاله سیستمو بزنی.اما بالانس رو روی دیواره به صورت عمود انجام بده و بعد کم کم لوپ رو به سمت چاله بکش تا اگر چیزی اون زیر باشه بالانس رو اون انجام نشه و فکر کنید چیزی نیست البته داخل چاله هم بالانس بشه بازم با میترمنفی که میده میشه بهش پی برد.
3:اگر بعد گود برداری از رو چاله دوباره لوپ رو گرفتین به احتمال قوی نبایدم بزنه چون حفره بوجود اومده باعث میشه از برد کم بشه مگر اینکه سنس اولیه قوی باشه یعنی بالاتر از50یا100 اما اگر درهمین حدود باشه و کمتر بایداز لوپ بزرگ رو اون چاله استفاده کنی که دیگه حفره روش اثر انچنانی نداشته باشه وبتونی از وجود هدف مطمئن بشی.
4:بهتره بعد تایید یک نقطه از گرند اف استفاده کنی نه گرند بالاتر:جز موارد بالا احتمال اخر هم این هست که شما چون از گرند روشن استفاده کردی پس درنتیجه سیستم تطبیق خودکار با خاک رو داشته وهمین مورد باعث شده دیگه اونجا سنس نشه.همیشه بعدسنس نقطه ای برای تایید نهایی از گرند اف استفاده کن که توی راهنماهم بهش اشاره شده.
5:اگه سنس شماFEمنفی یا نان فه منفی با عدد ایدی مابین60الی69 باشه احتمال اینکه مقداری تجمع سفال و یا تکه ای اجر بوده باشه هست.
اینها مواردی بود که براخود من پیش اومدن حالا دوستان اهل فن بهتر میتونند راهنماییت کنن