نویسنده |
پیغام |
Tian
|
فعلا که ردیابی مثل فال حافظ گرفتن هست مگر اینکه ردیاب تمام الکترونیکی باشه چند تا از دوستان هم گفنتند که ردیاب جدیدی ساختن که خیلی میشه روش حساب باز کرد مثل اینکه از اونها هم خبری نشد
روزگار غریبی است
|
چهارشنبه 18 آذر1394 - 8:34pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
سلام دوستان عزیز من امروز کتابی رو خوندم که بسیار مفیده . پیشنهاد میکنم هر کسی که میخواد انتن بزنه حتما بخونه . ای کاش این کتاب رو چند سال پیش میدیدم . من با خاندن این کتاب امروز متوجه شدم ردیاب الکترونیکی و .... همه یه وسیله ( اگه بگم الکی ) گزافه گویی نکردم . ... فهمیدم اون چیزی که باعث پیدا کردن هدف به وسیله ردیاب میشه خود آدم هست نه وسیله .... .. عمرم رو رو این ردیاب پ اون ردیاب هدر دادم ..... کتاب شاقول ابوعلی سینا رو بخونید .
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
چهارشنبه 18 آذر1394 - 8:57pm |
|
|
Tian
|
جعفر عزیز بنده اون کتاب رو خوندم ابوعلی سینا آدم فوق العاده ای بوده همه که مثل ابوعلی سینا نیستن آیا شما با این روش موفقیتی داشتین
روزگار غریبی است
|
چهارشنبه 18 آذر1394 - 9:04pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
من امروز خوندم از فردا شروع به تمرین میکنم , انشاالله این کتاب برا من رهگشا باشه .
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
چهارشنبه 18 آذر1394 - 9:08pm |
|
|
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
|
چهارشنبه 18 آذر1394 - 11:31pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
درباره شاقول ابن سینا به تاپیک زیر مراجعه کنین: viewtopic.php?f=30&t=3222
|
پنج شنبه 18 آذر1394 - 1:55am |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
سلام اون چیزی که سبب شکست عموم افراد در ردیابی میشه علم ناقصه که این علم ناقص از نادونی بدتره! ردیابی زائده فکر انسان هست و روش دقیق وجود نداره و این حرفا چیه بعضیا میزنن!!! واقعا تعجب داره!!!!!!! فقط یک مسئله در اپراتوری مطرح هست اون هم تحت عنوان clear thinking که 10% کل قضیه ست و با کمی تمرین بدست میاد، مابقی مسائل خیلی وقته اثبات شده اونم نه بصورت کلی بلکه جز به جز! موفق باشید
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
پنج شنبه 19 آذر1394 - 11:53am |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
سید جواد نوشته است: سلام اون چیزی که سبب شکست عموم افراد در ردیابی میشه علم ناقصه که این علم ناقص از نادونی بدتره! ردیابی زائده فکر انسان هست و روش دقیق وجود نداره و این حرفا چیه بعضیا میزنن!!! واقعا تعجب داره!!!!!!! فقط یک مسئله در اپراتوری مطرح هست اون هم تحت عنوان clear thinking که 10% کل قضیه ست و با کمی تمرین بدست میاد، مابقی مسائل خیلی وقته اثبات شده اونم نه بصورت کلی بلکه جز به جز! موفق باشید سید جان لطفا راه حل اصلیو کلی رو بگو
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
پنج شنبه 19 آذر1394 - 12:13pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
سلام سید جان.سید این بحث ردیاب که شما اشاره کردی فقط مختص ال رود هست وگرنه ردیابهای صوتی اینطوری نیستن همچنین یونیابها هم اینطور نیستن ویک قاعده کلی پشتش هست .اما ال رود کمی متفاوت عمل میکنه علاوه بر اینکه میشه به راحتی با علم ثابت کرد اما میبینیم این نوع انتن بدون دخالت انسان نمیتونه واکنشی داشته باشه چرا..؟ اگه بخوایم علمی بریم جلو اینطور میشه که لمس انتن توسط اپراتور وانتقال بارهای مثبت توسط دست به انتن ودر مقابل یونهای منفی زمین وفلزات باعث کشش میشن خب این تا اینجا علمی میشه اما اگه به جای دست اپراتور وبارهای مثبت مایک قطب مثبت باطری رو به انتن ومنفی رو به زمین بدیم چرا باز هم واکنشی به وجود نمیاد تمام اینها برمیگرده به نقش بدن اپراتور به عنوان یک فانکشن وایرلس انالوگ که فرکانسهای مدوله شونده توسط مغز در یک محیط مثل حاله انرزی که خیلی از عکسهای معروف تونستن اون حاله رو نمایش بدن. میتونه نقش تعیین کننده هدف باشه.چیزهایی که به ذهن من نوعی رسید همین بود حالا اگه شما تجربه دیگه ایی دارین که میتونه پرده از این راز برداره بسم الله گوش جان میسپاریم
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
پنج شنبه 19 آذر1394 - 1:09pm |
|
|
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
بهرام نوشته است: سلام سید جان.سید این بحث ردیاب که شما اشاره کردی فقط مختص ال رود هست وگرنه ردیابهای صوتی اینطوری نیستن همچنین یونیابها هم اینطور نیستن ویک قاعده کلی پشتش هست .اما ال رود کمی متفاوت عمل میکنه علاوه بر اینکه میشه به راحتی با علم ثابت کرد اما میبینیم این نوع انتن بدون دخالت انسان نمیتونه واکنشی داشته باشه چرا..؟ اگه بخوایم علمی بریم جلو اینطور میشه که لمس انتن توسط اپراتور وانتقال بارهای مثبت توسط دست به انتن ودر مقابل یونهای منفی زمین وفلزات باعث کشش میشن خب این تا اینجا علمی میشه اما اگه به جای دست اپراتور وبارهای مثبت مایک قطب مثبت باطری رو به انتن ومنفی رو به زمین بدیم چرا باز هم واکنشی به وجود نمیاد تمام اینها برمیگرده به نقش بدن اپراتور به عنوان یک فانکشن وایرلس انالوگ که فرکانسهای مدوله شونده توسط مغز در یک محیط مثل حاله انرزی که خیلی از عکسهای معروف تونستن اون حاله رو نمایش بدن. میتونه نقش تعیین کننده هدف باشه.چیزهایی که به ذهن من نوعی رسید همین بود حالا اگه شما تجربه دیگه ایی دارین که میتونه پرده از این راز برداره بسم الله گوش جان میسپاریم دوست من میشه یه کم بیشتر توضیح بدید ممنون میشم
|
پنج شنبه 19 آذر1394 - 1:28pm |
|
|
|