حمید نوشته است:
البته این نکته رو در نظر داشته باشین که هر فلزیابی با برد بالا رو میشه با کم کردن درجه حساسیت به ثبات مناسب رسوند. این قضیه تقریبا استثنایی هم نداره! در واقع برد توام با ثبات مناسب در اکثر این دستگاهها بسیار نزدیک به هم هست و این تلاشهایی که صورت میگیره معمولا در جهت افزایش برد نهایی و بدون ثبات دستگاه هست که طبیعتا در عمل چندان کمک نمیکنه. فراموش نکنین طی پروژه توباکس ساشو با تقویتی که انجام دادیم به بردهایی رسیدیم که باورکردنی نبود و حتی بهش لقب قویترین فلزیاب جهان دادیم! اما بعدا مشخص شد با چنین قدرتی اصلا نمیشه روی زمین کاوش کرد و مجبور به کم کردن حساسیت هستیم. مشکل بچه های ما بیشتر همینه که از یک طرف این تستهای هوایی رو ملاحظه میکنن و روش حساب میکنن و از طرف دیگه میخوان سر زمین با نهایت درجه حساسیت از فلزیابشون کار بکشن! خب اگر داستان درجه حساسیت یا قدرت به این صورت بود که همه فلزیاب های دنیا دیگه درجه یا ولوم حساسیت نداشتن! ولی این مساله در معتبر ترین فلزیاب ها هم مشاهده میشه و باید قدرت یا حساسیت رو بسته به شرایط تنظیم کرد. شاید بخاطر همین چیزها باشه که برعکس محافل فلزیابی وطنی ؛ در اکثر سایتهای خارجی بیشتر بحث و تمرکزشون روی مساله تفکیک هست. در واقع بنظر میاد اونها بر اساس نتایج صدها دستگاه مختلف معروف به این نتیجه رسیدن که برد موثر اکثر دستگاهها تفاوت زیادی با هم نداره.
مهندس حمید
ما ایرانیها ملتی عجیب هستیم !! .
برد لورنز و جی پی هم بزارید
بازم ایراد میگیرن
مشگل ما اینه نمیدونیم چی میخوایم
تنوع طلبیم
به نظر شما این تنوع طلبی خوبه ؟
من روز اول با آنالوگ سرخوش بودم و یکسال تمام کار کردم و عیباش رو .....
الان یه فلزیاب جمع کردم و تمام !
قصد دارم مدار شما رو هم خودم بسازم با بخدا قسم که نهایت انتظارم اینه که مدار شما یک متر برام بزنه و فقط بگه آهنه یا نه
همین یعنی شاهکار
همین یعنی طراح جی پی هنوزم نتونسته بهش برسه
مهندس لطفا انقدر خودتون رو زجر ندید که خواسته های غیر منطقی آماتور ها رو برآورده کنید!
این تیپ دوستان اینجور فکر میکنن
امروز فلزیاب میگیرم دستم
فردا خزانه کورش رو پیدا میکنم
بعدش با شورت گل گلی کنارسواحل هوایی جنیفر لوپز و آنجلیانا جولی براشون پاناکوتا سرو میکنن و ماساژشون میدن !
نه از توهم خارج بشید
و این کار به قسمته !