orginal نوشته است:
سلام آقا بهرام خسته نباشید
یک سئوال دیگر اینکه توی بعضی مدل ها یک فریت لوله مانند شبیه فریت رادیو قدیمی درست در پشت و فاصله 6 سانتی کویلها قرار می گیرد آن دیگر چیست؟فرستنده است؟
می شود مشخصات هر قسمت مدار و کارهایی را که انجام می دهند و همچنین نحوه اتصال دقیق کویل ها را هم بی زحمت قرار دهید
البته چندتا عکس مال یک دستگاه مشابه را قرار می دهم آیا برای این دستگاه هم بدرد می خورد خصوصا اندازه های کویلش
این را هم متذکر شوم در این مدار فاصله بین خود دوتا کویل امگا هم یک سانتیمتر یا 10 میلیمتر در نظر گرفته شده که خیلی خیلی خیلی مهم است
خواهش میکنم اون گیرنده فریت مربوط به یون یاب هست باید بعد از ساخت با کویل امگا که همون فرستنده هست تنظیم بشه وبعد از هر دو مد به عنوان پسیو واکتیو استفاده کنین خیرشو ببینین
این سیستم هم پ د جناب الونسو هست که از روی نمونه اصلی که ما قرار ه بسازیم ساخته شده بهتر نباشه بدتر هم نیست
مشخصات لوپش هم که خودتون گذاشتین 8 سانت پس ببیند توی این سیستم مطلع بودن از کویل امگا خیلی مهمتر از جزییات هست پس هر کسی میتونه توی جمع اوری اطلاعات در مورد امگا کمک کنه اول به خودش کمک کرده لطفا نا محسوس نباشه قراره همه دور یک سفره نمک گیرشیم
هر چند باید بعد از ساخت خودمون چندین نوع لوپ بسازیم وتست کنیم به هر حال لوپ اصلی این سیستم همون 12 هست اما از 9 هم اسم بردن که من هم به شما منتقل کردم .یک مطلب دیگه در مورد امگا اینه که این فاصله عددی لوپ باعث میشه فرکانس مدار کاملا فرق کنه پس باید روی کمیت وکیفیتش دقت کنین
مشخصات سیم فریت هم از سیم 0.20 استفاده شده روی فریت 10 سانتی یا بشتر باشه بهتر 45دور واسه هر کدوم
فقط اینکه تو شماتیک اصلی پایه کناری سیم به عنوان زمین وپایه خازن به سر وسط سیم رفته اما تو ورژرنهای دیگه کلا برعکس هست پس بعد ساخت این قسمت هم باید در مد پسیو تست بشه تا مطمئن بشیم کدوم حالت بهتر سیگنال رو دریافت میکنه.در مورد مونتازژ مدرا هم بگم خیل با حوصله طبقه طبقه باید جلو برین مثل یک مدار ساده نیست که یک دفعه مونتاژبشه مگه اینکه شانس بیارین.