در خصوص جمع شدن اندک متر در قسمت انتهایی درست هست ولی شاید حدود 2 سانت تاثیر داره نه بیشتر! در صورتیکه بنظر میاد سکه از بیشتر از 60 هم داره سنس میشه و اصولا با توجه به تنظیمات واضح هست که سیستم ایشون تا 65 سانت هم امکان سنس سکه 500 تومنی رو داره. بهرحال چیزی که در فیلم دیدیم واضح بود و بحث 1-2 سانت دیگه بنظر من کمی مضحک میاد! چون مشخصا این نوع تست ها زیاد هم ملاک نیست. از طرف دیگه برد نهایی فلزیاب ها همگی به هم نزدیک هست و شما حتی اگر با لورنز هم همین تست رو بکنین نتیجه خیلی فرق نمیکنه! پس بهتره اول از خودتون بپرسین چرا رنج برد همه این فلزیاب ها اینقدر به هم نزدیک هست و بعد به این تستها تا این حد اهمیت بدین!
اما خوبه که گاهی این اتفاقات پیش میاد و از مسائل جدیدی هم رونمایی میشه! گروه مانستر (هیولا) !!!
واقعا دم همه شما چند نفر گرم که انجمنی با این صفا و صمیمیت و آزادی رو رها میکنین و بصورت مخفیانه در تلگرام و سایر شبکه ها گروه تشکیل میدین و مسائلی در اون محیطها اتفاق میفته که شاید برای چندمین بار ما در انجمن باید شاهد بازتابش باشیم!!! من هر چه فکر میکنم متوجه نمیشم اگر سودجویی در کار نباشه چرا باید اینطور حرکات صورت بگیره؟! خیلی حرفها و ادعاها هست که بین این دوستان مطرح میشه و به گوش ما هم میرسه. خب هر چه هست همینجا مطرح کنین تا همه نظر بدن. چرا یواشکی میرین در تلگرام و امثالهم تبلیغ مستقیم و غیر مستقیم میکنین که چند کاربر دیگه بخاطر اون حرف و حدیثها بیان اینجا واکنش نشون بدن؟!
جناب کاوشگر واکنش شما هم جالب بود! چند هفته غیبت و بعد حضور بلافاصله و توام با دستپاچگی در پی این فیلم! لابد شما اصلا سود و زیانی متوجهتون نیست و اون دستگاه اقای کرمی هم با بکار گیری تکنولوژی که حتی در لورنز و مینلب هم کار نشده ؛ برای نجات کاربران طراحی شده!!!
دوست من از این کارها دست بردارین! بنده بنا به مستندات بسیار دیگه بخوبی در جریان روال کار شما و همینطور اقای کرمی هستم. چیزی هم قابل انکار نیست. از ابتدا عرض کردم راست و حسینی تشریف بیارین بگین فلزیابی برای فروش دارین. بنده هیچ مشکلی ندارم. ولی با این قائم باشک های بچه گانه که دیگه قدیمی شده مشکل دارم! این موضوع ارتباطی به سطح فنی کارتون هم نداره.