arash kamangir نوشته است:
متاسفانه تاحالاحتی موفق نشدم ازشیرتازه هم حتی یک قطره سرشیر بگیرم چه برسه به اینکه ازاب بتونم کره بگیرم
واقعیتش هروقت دستموتوی اب بردم فقط تااستینم خیس شدوبدتراینکه اب هم گل الودشد
من که فقط گفته های شمارونقل فول کردم"ام دی ال واسه شیش هفت سال پیش که ما اولین بار خریدیم بین دستگاه های قیمت پایین و معمولی بله حرفایی داشت"مطمئناحرفهای قابل گفتنش بوق الکیش نبوده
متاسفانه بایدبگم که تاحالاتجربه کارباهیچکدوم ازاین دودستگاه رونداشتم واجبارانقل قولهای واقع بینانه ویاغیرواقع بینانه دوستان رودنبال میکنم
وبدترازهمه همه اونهایی که ازفلزیابMDLدفاع میکنن ویاردش میکنن بااعتمادبه نفس ومطمئن حرف میزنن که این چیزها قضاوت ونتیجه گیری روبرای کسی که کاربااین دستگاه روتجربه نکرده سخت میکنه
درود بر شما که حرف حساب میزنید
من هم منظورم همین بود که (بین دستگاه های قیمت پایین و معمولی!)مثلا فکر کنید من یه اس 500 داشتم که فقط یه ولوم داشت هرجا هم روشن میکردی مثه موتور گازی صداش در میومد
بعد ام دی ال رو دیدم که صفحه دیجیتالی داشت و دکمه های فشاری و ولوم نداشت و ...
هنوزم میگم نسبت به اونطور دستگاه ها بله ام دی ال حرفایی داشت!ولی الان با این جهشی که دیجیتال ها درشون انجام شده و مخصوصا فلزجو که به راحتی در دسترسه ام دی ال باید بایگانی بشه!
البته زحمت این دوستان برای کپی کردن ام دی ال محفوظه و مطمئنا جای تقدیر داره ولی حرف بنده این هستش که با فلزجو مقایسه نشه!چونکه امکانات فلزجو و ام دی ال قابل قیاس نیستن.
ام دی ال اگه یادم باشه فرکانسش از 356 شروع میشه فلزجو از 35.(و پهنا و دیلی و انتگرال و اسپید و ... بماند!)تازه روی 356 کمترین برد رو داره و هرچی اضافه بشه حساسیتش به ذرات و املاح بیشتر میشه!
این دوستان اگه یکی از محصولات لورنز یا مینلب رو کپی میکردن باید با فلزجو مقایسه میشد!
فقط عمق زیاد زدن ملاک یه دستگاه خوب نیست که!وقتی یه دستگاهی دو رقمی بزنه ولی ندونی چی میزنه به چه درد میخوره؟با فلزجو تا حالا هرچی زدم حذف آهن عمل کرده غیر از آهن در نیومده و غیر آهن هم هرچی زده همون بوده!
خب ام دی ال همچین کاری میکنه؟دوست من شما میگی من با هیچکدوم از این دستگاه ها کار نکردم ولی من چون با هردو کار کردم خدمتتون اینا رو عرض میکنم!
و اگه باهاش کار نکردین اون قسمت رزین شده دستگاه منو میخوای چیکار؟
موفق باشید