reza68 نوشته است:
با سلام و درود خدمت همه دوستان
حمید جان من مثل شما بلد نیستم اینهمه تومار بنویسم ولی نمیدونم چرا شما همیشه فقط خودتو میبینی و دوس نداری کسی دیگه تو این انجمن بخاد یه طرحی رو ارائه بده
هرکسی اومد و خواست یه طرحی بده از همون اول آیه یاس خوندی و نزاشتی تا آخر پیش بره . شما خودتو تنها طراح فلزیاب در ایران میدونستی حالا که یه نفر دیگه اومده و داره رقابت میکنه شما هی سنگ اندازی میکنی
اینقد مغرضانه با هرکسی که یه طرحی میده رفتار نکن . جای اینکه خوشحال باشی و دوستان رو تشویق کنی فقط مقابله میکنی .
البته مشخصه که شما چرا اینجوری میکنی ، همش بخاطر اینه که یه رقیب واسه فلزجو پیدا شده !!
درمورد فلزجو حرفی نمیزنم چون فایده ای نداره
ولی انشالله در آینده نزدیک دوستان هردو دستگاه رو خیلی بیشتر و بهتر باهم مقایسه خواهند کرد
یا حق
رضا جان متاسفانه با اینجور اظهار نظر ها بنظر من بیشتر خودتون رو خراب میکنین نه اینکه مطلب بدردبخوری حاصل بشه! در ضمن من خیلی وقته تلاش میکنم طومار اضافی ننویسم که افراد کم حوصله ای مثل شما توان مطالعش رو داشته باشن. هر چند جالبه که شما از طومار ادعاهای دیگران ظاهرا راضی هستین ولی تنها به چند جمله از بحث فنی یا حرف حساب بنده میگین طومار!!! هر ذهن هوشیاری میتونه خودش قضاوت کنه.
اما اینکه دوست ندارم کسی طرحی ارائه کنه ؛ شما قبل از اینکه به واکاوی مکنونات درونی بنده بپردازین ابتدا بفرمایین مثلا کدوم طرح یا مدار؟! منظور شما آیا به مدارات قدیمی و با کارامدی مشخص و اثبات شده در گذشته هست یا این طرحهایی که حداقل فعلا چیزی جز ادعا و پر و پکاند و تبلیغ بظاهر سودجویانه چیز دیگری ازش دیده نمیشه؟!؟! مطلب بنظر من خیلی واضحه. اگر کسی بیاد واقعا طرحی بذاره داخل انجمن که ما هیچوقت جلوش رو نگرفتیم و نمیگیریم! حالا بفرض طبق گفته شما من هم همیشه آیه یاس بخونم. نیست همیشه امثال شما و خیلیها به حرف من توجه کردین که حالا با آیه یاس من از ساخت طرحی منصرف بشین؟!
دوستانی نظیر شما که همیشه کار خودشونو کردن و از مدتها پیش در انجمن بودن و کماکان هم هستن! خب میشه بفرمایین هر جا خلاف آیه های یاس کاری کردین به چی رسیدین که حالا اینقدر امیدوارین؟!
بنده هیچوقت لفظ اینکه تنها طراح فلزیاب در ایرانم بکار نبردم! اما اولین طرح فلزیاب در ایران بصورت مدار منتشر شده عمومی تا جاییکه سالهاست داریم مطالب رو دنبال میکنیم تا این لحظه طرح بنده بوده. فکر میکنم لقب اولین رو دیگه میشه بهش داد و جز این هم از کلمه دیگری تا حالا استفاده نکردیم پس لطف کنین حرف در دهن ما نذارین! هر کسی هم اگر بخواد واقعا کاری صورت بده و عمومیش کنه بعد از این هست. وگرنه رقابت اگر واقعا جنبه فنی داشته باشه من شخصا خوشحال هم میشم چون میتونه به مسیر کاری بنده هم کمک کنه. شما از کجا اطمینان دارین که طرح پالسی فلزجو نمیتونه از این بهتر بشه؟ مگه تا همینجاش رو فکر میکردین که حالا از این به بعدش رو قضاوت میکنین؟ یا حکایت جناب کاوشگر هست که ظاهرا نتایج پارسال رو دارن با الان مقایسه میکنن و انگار در جریان نیستن که نسخه های اخیر طرح ما واقعا به زعم همه چقدر هم بهتر شده! فکر میکنم این خودش خیلی مسائل رو نشون میده.
اما در خصوص ارائه طرح که فرمودین ؛ اگر واقعا طرحی هست که قراره منتشر بشه ؛ خب نیاز به این بازیها نداره. ماشالا شما که از من ترسی ندارین و راحت هم دارین بحث میکنین! خب چرا یک تاپیک مجزا برای اون طرح نمیزنین؟ فکر میکنین بنده مشکلی دارم؟ آدم واقعا گاهی نمیدونه در سر امثال شما چی میگذره! بهرحال هر وقت طرحی بود و قرار شد منتشر هم بشه طبیعتا هم از نظر فنی و هم از نظر نتایج عملی همه میتونن در موردش بحث و تجربه داشته باشن. ولی با یک تصویر بیهوده از صفحه ال سی دی که به نمایش دراوردنش برای هر مبتدی در زمینه میکروکنترلر کار چند دقیقه بیشتر نیست ؛ توقع دارین امکان رقابت با طرحی که بیش از 1 سال روش کار شده و امکانات و نتایج کاریش هم برای همه ما مشخصه ؛ وجود داشته باشه؟! بنظر خود شما این طرز برخورد مسخره نیست؟
باز هم عرض میکنم دستگاه مورد نظر شما هیج ربطی به MDL و این تاپیک نداره! توضیحات واضح خودم رو قبلا عرض کردم. برای چندمین بار هم گفتم میتونین تاپیک مجزایی در این مورد بزنین که مباحث اینقدر با هم قاطی نشن. ولی نمیدونم چرا به این مسائل ساده و منطقی واکنش درستی نشون نمیدین! حتی گفتم اگر هم بحث فروشندگی باشه من مشکلی ندارم بشرطی که واضح و مشخص بیان بگن دستگاه برای فروش هست! دیگران رو معطل خودشون نکنن. ولی حالا که انگار میفرمایین طرح قرار هست منتشر بشه بنده شخصا مشتاق این موضوع هستم. مطمئن باشین بیش از اون چیزی که فکرش رو میکنین از رقابت لذت میبرم!
فقط حریف هم باید درست و طبق قواعد بازی کنه نه اینکه متوسل به مسائلی خارج از قواعد این بازی فنی بشه! این کارهایی که شما تا الان کردین در حیطه یک رقابت فنی نیست چون اصلا هنوز کار فنی مطرح نشده و فقط حرف و ادعا و تبلیغ و آماده سازی ذهن دیگران بوده!!! فکر میکنم همه دیگه تا اینجای مطلب رو موافق باشن.
اما در خصوص قرار دادن این تصاویر که ظاهرا شما علاقه دارین ؛ در صفحات قبلی مشخصا قید کردم علاقه مندم از تنظیمات و منو و سیستم تفکیک احتمالی چیزی ببینم و متوجه بشم. وگرنه دو خط نوشته که روی ال سی دی هر دستگاهی میتونه باشه که فایده ای نداره و بیشتر شبیه بازی کودکان هست تا مطرح کردن یک پروژه فنی!