حمید نوشته است:
ما چی میگیم برخی دوستان چی میگن! رضا جا مثلا این تصویر رو گذاشتین که چی رو ثابت کنین؟ لااقل به کسی که این عکس رو از ال سی دی گرفته میفرمودین ابتدا نحوه عکس گرفتن درست از صفحه ال سی دی رو یاد بگیره بعد مهارتهای خودش رو در نمایش 2 سطر نوشته روی ال سی دی به رخ بکشه!
وانگهی از همین دو خط نوشته هم مشخص شد داستان در چه حدی هست! دوستان اگر یک مقدار به انتخاب کلمات و حروف دقت کنن بنظرم متوجه بعضی نکات میشن!
اما در خصوص این گروه مانستر یا هیولا که اینقدر در موردش مانور میدین مطلبی خدمت شما عرض میکنم. در صفحات قبل هم دیدین که جناب کاوشگر به جناب جاوید میگن در گروه یک چیز میگی و اینجا چیز دیگه میگی! واکنشهای کم و بیش هماهنگ چند کاربر دیگه هم که مشخصا نشون داد این چند نفر هم بقولی هیولایی هستن!
حالا سوال اینجاست کسی داره مداری طراحی میکنه و مدعی موارد خاصی هم هست. این وسط دیگه چه نیاز به تشکیل گروه و یارگیری بوده؟!؟! مگه ما این همه کار در همین انجمن انجام دادیم یارگیری یا گروه بندی کردیم؟ در فلزجو حتی هیچوقت دسترسی به مطالب برای عده ای خاص محدود نشد یا مثلا حق اشتراکی تعیین نشد و همیشه همه به اطلاعات مختلف انجمن دسترسی داشتن! حالا وقتی چند نفر خاص از دل همین محیط تشریف میارن همزمان با تبلیغات در خصوص ارائه یک فلزیاب جدید اقدام به یارگیری و گروه بندی هم میکنن ؛ بنظر شما ما باید چه دید مثبتی به این داستان داشته باشیم؟! کم رنگ شدن فعالیت این دوستان در انجمن هم خودش نشانه دیگری از این هست که حواسشون جای دیگست! بعضیها هم اصولا عادت دارن اعتبار و آبروی خودشون رو در سبد ادعاهای دیگران قرار بدن! ولی هیچ مشخص نیست که در آینده و در پی اتفاقات بعدی به اعتبار و آبرویی که قبلا بدست اورده بودن لطمه نخوره. تشکیل این گونه گروه ها هم مشخصا در جهت یک سری منافع و سود های شخصی هست. وگرنه مثلا در همین انجمن این همه کاربر دارن فعالیت فنی میکنن و کسی هم جلوشون رو نگرفته. اما اگر کسی بخواد دنبال منفعت ویژه ای باشه طبیعتا این محیط رو مناسب نمیدونه و روی به این گروه بازیها میاره و فقط گهگاه پر و پکاندش رو میاره اینجا تا بیشتر انعکاس داشته باشه. حالا کار فنی انجام شده چه هست بماند! اقای ایکس و ایگرگ حتی اگر خودشون به سطح فنی کارشون ایمان کامل داشتن ؛ نه نیاز به طراحی دستگاه با استفاده از اسم و رسم MDL داشتن و نه نیاز به تشکیل گروه و به راه انداختن اینطور بحثها در اینجا و جای دیگه! این یک واقعیت هست.
در ضمن رضا جان شب برای همه درازه فقط برای شما نیست!
درود بر شما
مهندس جان در مورد اون مطلبی که جناب کاوشگر نسبت به من در پستشون اظهار نظر کردند براتون روشن کنم تا احیانا ما را در گروه یا رسته قرار نداده باشین
قضیه از اینجا شروع شد
بعد از اینکه اسدوف زحمت کشیدند و فیلم را توی سایت گذاشتند اول صبحی من فیلم را دیدم و در تلگرام رضا بیان کردم که رکورد مانستر گویا شکسته شده خلاصه تا ظهر که جناب کرمی تشریف اوردن و اعتراض به نخوه تست با متر دولا و خمیده کردند و ما را گفتند که شما نمیتونید این اعتراض که من کردم را توی سایت فلز جو بیان کنید
برای همین من اومدم و اینجا پست زدم
اما از پست کاوشگر خودم هم تعجب موندم و حتی تلفنی باهاش صجبت کردم که در جواب گفتند اگه لازمه تا بیام در سایت عذرخواهی کنم که من موافقت نکردم
موضوع این بود که حدود 4 یا 5 روزی قبل از اینکه اسدف فیلم را بزاره من با فلزجو روی سنس 10 با فرکانس 100 و پالس 200 و با فرکانس 200 و پالس 200 در 30 سانتی در خاک دست ریز حیاط یه هدف را سنس و بعد از اینکه حفاری کردم قیر اسفالت بیرون اومد که من به هوشی و به رضا و کاوشگر در تماسهایی که باهاشون داشتم اشاره کردم و موضوع این تماسها هم صرفا این مورد نبود اتفاقا همون روزی که اسدف فیلم را گذاشته بود و با چناب کرمی در تلگرام رضا با هم چت میکردیم در مورد این دو نقطه زن کرمی از مشکل داشتن من در درج متر خمیده در سایت فلزجو اظهار نظر کرد که من هین مورد که با فلزجو داشتم اونجا بیان کردم که حتی خود جناب کرمی اطلاعی نداشت و بعد از این بجث من در فلزجو پست خودم را زدم
فقط خواستم که مطمعن بشی که جاوید نمیاد پشت کسی رول بازی کنه من حتی این مورد را توی سایت بیان نکردم تا یه وقتی نسبت به شما و کارکرد دستگاه شما پون منفی نداده باشم چون دندون اسب پیشکش را شمردن نداره
در پستی هم که در جواب پست کاوشگر زدم دلیل هم اوردم که چرا توی سایت فلزجو این مورد خطا را بیان نکردم
خواستم بدونی که نزدیک سه ساله که ما شما را زحمت دادیم مطمعن باش که قدر این زحمات شما را لا اقل من یکی میدونم چون بر گردن ما حقی دارید و ما ناسپاس نیستیم
و مطمعن باش که ما هر کجا باشیم همون جاوید هستیم با هر اونچه که خوب و بد داشت
بازهم تشکر می کنم از شما بابت زحماتی که برای دوستان میکشید