نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
تا حالا بهترین کسی که دیدم اشکال این مدار رو مهندسی شده بر طرف کرده و مداراتش عالی دارن کار میکنن یکی از بچه ای رشت هست به نام مصطفی سیف الهی . حالا ایشون هم فروشنده هست ولی روی مدار خیلی زحمت کشیده و ثبات و برد خیلی خوبی از مدار گرفته و کلاً مدار رو خیلی عوض کرده . ایشون رو بنده به انجمن دعوت کردم ولی با توجه به برخوردها و کنایه های بعضی دوستان ایشون رفت که رفت !
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 1 اسفند1394 - 10:32pm |
|
|
سوناتا
کاربر فعال
|
دوستان خود دانید بنده تغییرات رو انجام دادم و همچنین چند تغییر کوچک هم خودم اضافه کردم واقعا عالی شد امیدوارم همگی موفق باشید
|
یکشنبه 1 اسفند1394 - 1:26am |
|
|
walkman
کاربر فعال
|
hi brothers, .can you shared tl12000 last layout and value
|
یکشنبه 2 اسفند1394 - 11:17am |
|
|
یشم سبز...
|
مهدی نوشته است: تا حالا بهترین کسی که دیدم اشکال این مدار رو مهندسی شده بر طرف کرده و مداراتش عالی دارن کار میکنن یکی از بچه ای رشت هست به نام مصطفی سیف الهی . حالا ایشون هم فروشنده هست ولی روی مدار خیلی زحمت کشیده و ثبات و برد خیلی خوبی از مدار گرفته و کلاً مدار رو خیلی عوض کرده . ایشون رو بنده به انجمن دعوت کردم ولی با توجه به برخوردها و کنایه های بعضی دوستان ایشون رفت که رفت ! ......سلام آقامهدی خداقوت..جناب سیف الهی دستگاهش ثبات داره درست...بردش زیاده درست...اما باچه قیمتی....دوستم ازش خریده بود همین دستگاه به اصطلاح ایمیجر..اومده مدار تی ال رو تصویری کرده و حفریابی هم با یه سنسور بهش اضافه کرده...میده 10 میلیون...دستگاه رو آورد پیشم بازش کردم همین مدار تی ال هست و یه قسمت رو اومده یکاری کرده که یکی از دوستان الکترونیک بلده میگف دارلینگتون دقیق یادم نیست اصطلاحشو...دستگاه با یه سنسور اف ال سی به اصطلاح حفره یابی میکنه...قسمت تصویریشم با کابل یواس پی متصل میشه به تب لت و نرم افزار سه بعدی فلزیاب آی 60....قسمت حفره یابیش که کاملا الکیه بیخود و الکیتا تکونش بدی بالا پایین میشه نمودارش ....قسمت تصویریشم که همش چرتو پرته....بردیم سرزمین 100جابوق زد....تا تکونش میدادی لوپ رو یکسره بندری میرفت....دوستم همونجا شوکه شده بود که 10میلیون پولش رفت برباد....بعدشم قراربود دستگاه رو باتست تحویل بده هزارجور بامبول سرهم کرد...آخرشم بعداز دوماه فرستاد برامون فوق العاده بدقوله وبی انصافه...سایتشم پالس 1 هست....برادرش محمدرضاسیف الهی و خودشم مصطفی سیف الهی...یه رفیق دیگه هم داره مهیار تجربه کار ولدی که اون دیگه از اینا میخره و میندازه دوبرار به ملت...اون همینو 13میلیون میفروخت....لعنت خدا برهرچی گرگهای آدم نماست....
|
یکشنبه 2 اسفند1394 - 10:15pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
خخخخخخخه دارلینگتون من که قبلا گفتم اینرو
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
یکشنبه 2 اسفند1394 - 11:07pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
یشم سبز... نوشته است: مهدی نوشته است: تا حالا بهترین کسی که دیدم اشکال این مدار رو مهندسی شده بر طرف کرده و مداراتش عالی دارن کار میکنن یکی از بچه ای رشت هست به نام مصطفی سیف الهی . حالا ایشون هم فروشنده هست ولی روی مدار خیلی زحمت کشیده و ثبات و برد خیلی خوبی از مدار گرفته و کلاً مدار رو خیلی عوض کرده . ایشون رو بنده به انجمن دعوت کردم ولی با توجه به برخوردها و کنایه های بعضی دوستان ایشون رفت که رفت ! ......سلام آقامهدی خداقوت..جناب سیف الهی دستگاهش ثبات داره درست...بردش زیاده درست...اما باچه قیمتی....دوستم ازش خریده بود همین دستگاه به اصطلاح ایمیجر..اومده مدار تی ال رو تصویری کرده و حفریابی هم با یه سنسور بهش اضافه کرده...میده 10 میلیون...دستگاه رو آورد پیشم بازش کردم همین مدار تی ال هست و یه قسمت رو اومده یکاری کرده که یکی از دوستان الکترونیک بلده میگف دارلینگتون دقیق یادم نیست اصطلاحشو...دستگاه با یه سنسور اف ال سی به اصطلاح حفره یابی میکنه...قسمت تصویریشم با کابل یواس پی متصل میشه به تب لت و نرم افزار سه بعدی فلزیاب آی 60....قسمت حفره یابیش که کاملا الکیه بیخود و الکیتا تکونش بدی بالا پایین میشه نمودارش ....قسمت تصویریشم که همش چرتو پرته....بردیم سرزمین 100جابوق زد....تا تکونش میدادی لوپ رو یکسره بندری میرفت....دوستم همونجا شوکه شده بود که 10میلیون پولش رفت برباد....بعدشم قراربود دستگاه رو باتست تحویل بده هزارجور بامبول سرهم کرد...آخرشم بعداز دوماه فرستاد برامون فوق العاده بدقوله وبی انصافه...سایتشم پالس 1 هست....برادرش محمدرضاسیف الهی و خودشم مصطفی سیف الهی...یه رفیق دیگه هم داره مهیار تجربه کار ولدی که اون دیگه از اینا میخره و میندازه دوبرار به ملت...اون همینو 13میلیون میفروخت....لعنت خدا برهرچی گرگهای آدم نماست.... هدف بنده اصلا تبلیغ نیست که در نوشتار بند هم مشهوده ، خوب کسانی که دستگاه میخوان باید خیلی پرس و جو کنن تا بهترین انتخاب رو داشته باشن . ضعف آقای سیف الهی هم مثل دیگر دوستان سازنده داخلی نداشتن آزمایش گاه واقعی برای تست و نتیجه های واقعی هست ! اگر شرکتهای معروف دنیا سیستمهایی کارآمد و معروف ارائه میکنن به این خاطر هست که مکانهای واقعی در زیر خاک داشته و به راحتی تست و بازسازی مداراتشون رو انجام میدن . خرید دستگاه های ناشناخته داخلی اصلا مورد خوبی برای هزینه تا سقف 10 میلیون نیست !!!!!
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 3 اسفند1394 - 8:54am |
|
|
walkman
کاربر فعال
|
Hi friends is it ture value, and correct draw?
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 5 اسفند1394 - 3:25am |
|
|
arash kamangir
کاربر حرفه ای
|
Hi my friend Yes it ture value and correct draw The transistor no. BUV48A is better than from BU508A And R13=330R should be 2Watt
|
پنج شنبه 6 اسفند1394 - 10:04am |
|
|
walkman
کاربر فعال
|
But I understand you say the transistor no. Buv48a orBu508. which use? Thansk for answers, arash kamangir friend
|
پنج شنبه 6 اسفند1394 - 8:31pm |
|
|
arash kamangir
کاربر حرفه ای
|
I had used the transistor no. 2n3055 and Bu508a high-quality The first number was better than the latter number But I think 2n3773 is better than from 2n3055 and Buv48a is better than from Bu508a
|
جمعه 6 اسفند1394 - 12:34am |
|
|
|