انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 12:20am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 145 , 146 , 147 , 148 , 149 , 150 , 151 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان اخرین ورژن مدار اقا رستم 1.22 هست؟ یا کدومه کارایی داره من برای ساختش اقدام کنم تشکر

سه شنبه 4 اسفند1394 - 2:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ayhan نوشته است:
ردیاب شما .خوب هم جواب میده چندین بار طلا قایم کردند و من پیداش کردم

ممنون دوست من
البته ردیاب من نیست و فقط یک مکمل بهش اضافه کردم و زحمت رو دوستان کشیدند
به طور کلی وقتی شما با ردیاب کار میکنید و مخصوصا به این حالت که گیرنده شما مکانیکی تعادلی است وجود خطا حتمیست و فقط با سعی و خطا و تستهای مکرر (البته با شناخت کامل از عواملی که میتواند باعث خطا شود) میتوانید تا 70 درصد به درست بودن منطقه کاریتون پی ببرید
موفق باشید

سه شنبه 4 اسفند1394 - 7:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ققنوس نوشته است:
سلام دوستان کارای مدار جدید به کجا کشید؟

با سلام
دوست خوبم جناب ه.شی داره رو سیستم موبایلی کار میکنه و متاسفانه هنوز به نتیجه ای نرسیده
و دیگر دوستان رو خبر ندارم
زیاد خودتون رو ناراحت نکنید بزار ببینیم دوستان چیکار میکنند تا تکلیف منهم مشخص بشه و اگر به نتیجه هم نرسند یک یادگاری از من میگیرید
هرچند برخلاف تفکر منه چون به نظر من تا کسی زحمت نکشه نه قدر دستگاهشو میدونه و نه قدرت کارایی دستگاه رو و مطمعنا موفق هم نمیشه
موفق باشید

سه شنبه 4 اسفند1394 - 7:12pm
کاربر فعال
کاربر فعال

استاد رستم چه طرح شما موفقیت آمیز باشه یا نباشه از زحمات شماوسایر دوستان تشکر میکنم
استاد رستم اینجوری هم نیست که در این راه زحمت نکشیده باشیم همه از دیدگاه خودشون به
ماجرا نگاه میکنن بنده خودم 5 سال از عمرم و هشت سال پس اندازم را که با سختی به دست آورده
بودم در این راه صرف کردم.
حرف اول رو در این راه دستگاه خوب و کارامد میزند
دل بستن به دستگاه هایی که به صورت عموم استفاده میشه چیزی جز عمر تلف کردن نیست
اگر موفقیتی هست شانسی هست.

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که آدمی پای بر شرافت خود گذارد.حضرت علی (ع)

چهارشنبه 5 اسفند1394 - 3:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نمیدونم دوستانی که تو این سایت میان و فعالیت میکنن چقدر سرمایه میزارن برای دستگاهاشون ولی تا جایی که من کار کردم و همرو انجام دادم هر سیستم 50 تا 100تومن بیشتر هزینش نیست البته مداراتو عرض میکنم که بخواد پس انداز8 سال و حقوق هرماه رو به باد بده. دوست من همه دستگاها در ردیابی الگوریتم اولیشون مباحث ابتدایشون یکی هست اپراتو باید دقیق باشه زمینت باید جنس داشته باشه. من یه خواهشی از دوستانی که واقعا براشون ساخت مدار هزینه بردار و مشگله از الکترونیک سر رشته ای ندارن دارم که بدون اطلاعات قبلی یا هرگونه اگاهی از الکترونیک وارد بحث ساخت مدار نشن چون هر کدوم از این مدارات مباحث علمی اولیه خودشو میطلبه که واقعا باید به اندازه کافی باشه. و اینکه با دستگاه دستساز و شرکتی و فلان نیست که بار در بیاری

چهارشنبه 5 اسفند1394 - 8:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال

تو دستگاه هایی که نقش اپراتور پررنگ باشه دستگاه نیستن یعنی الافی
ما یه دستگاهی میخوایم که فلز طلا رو نقطه دقیق و عمقش رو بده حتی لازم هم
نیست تصویری باشه یه بوق بزنه کافیه حالا هرکی هم چین دستگاهی میشناسه معرفی کنه
اکثر ردیابها و نقطه زنها چه شرکتی و چه دست ساز همشون خطا دارن

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که آدمی پای بر شرافت خود گذارد.حضرت علی (ع)

چهارشنبه 5 اسفند1394 - 11:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
کسانی که گیرنده و سنسور رو ساختن

حالا باید برسی بکنید که امواج اسکالر رو میتونه بگیره یا نه برای اینکار
یک اهنربای قوی و یک دلز شارژی اماده کنید
سنسور را به گیرنده (ورودی میکروفن موبایل-یا کیت گیرنده مادون قرمز و یا هر تقویت کننده خوب) وصل کنید دقت کنید که زمانی که سنسور وصل نیست نمایشگر باید صفر باشد
حالا اهنربا را که یک میدان مغناطیسی است به سنسور نزدیک کنید هرچقدر واکنش دستگاه کمتر باشد انوقت سنسور در شرایط مطلوبتری است
حالا دلر شارژی رو بر دارید و حداقل 5 متر از سنسور دور بشید و فقط یک فشار کوچک به شاسی دلر بکنید
صفحه نمایش باید کاملا پر بشود
امواج حاصل اسکالر میباشد (اینهم از معرفی یک منبع اسکالر دم دست ) البته منابع دیگری هم است ولی دلر منبع دم دست تری است
حالا که میدونید امواج اسکالر باعث حرکت انتنتون میشه حالا میتونید با یک دلر شارژی انتنهاتون رو به حرکت در بیارید البته اگر انتنهاتون کالیبره باشه
دوستان لامپهای فلورسنت ترانسهای برق سایش دو صفحه -تغییر ناگهانی هوا -برخورد دو موج همنام و ...... عواملی برای تولید موج اسکالر در محیط هستند (جهت شناسایی عوامل تاثیر گذار بر ردیاب و عوامل خطا)
موفق باشید

پنج شنبه 6 اسفند1394 - 8:35am
استاد
استاد

درود بر شما
ما هم کیت را با هر زجر و زاجراتی بود سر هم کردیم مونده سیم پیچ که باید یه هفته قبل از سیم پیچی براش استراحت کرد

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 6 اسفند1394 - 11:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جاوید نوشته است:
درود بر شما
ما هم کیت را با هر زجر و زاجراتی بود سر هم کردیم مونده سیم پیچ که باید یه هفته قبل از سیم پیچی براش استراحت کرد
خسته نباشید
جاوید عزیز 4013 لازم نیست تو مدار باشه درش بیارید
دیود phd رو در بیارید و جاش سنسور رو وصل کنید و بعد تستی که گفتم رو بگیرید
موفق باشید

پنج شنبه 6 اسفند1394 - 12:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال

رستم عزیز موبایل باید رو چه برنامه ای باشه
اگر دلر به برق وصل باشه نمیشه

پنج شنبه 6 اسفند1394 - 12:30pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 145 , 146 , 147 , 148 , 149 , 150 , 151 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 105 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure