kdj نوشته است:
Mojtaba195 نوشته است:
دوستان دارن مدار آنتن دار رو می سازن . من در عجبم از این جماعت
استاد رستم گفته که یک مدار سنسور دار که کلا این آنتن ها حذف خواهد شد عمومی میکنن.
استاد رستم و سایر اساتید که روی مدار و سنسور دارین کار میکنین ، داره عید نوروز میاد و بچه ها رو با یک عیدی خوب غافلگیر کنین.
شما لطف کن عجبیاتت رو بزار واسه وقتی که اون مدار دستت رسید!
اگه درگیر ردیاب آنتنی هستیم ردیاب لازم بودم وگرنه منم دوست دارم ببینم اون مدار کارکردش چجوریه!فعلا هم که خبری از هیچیو هیشکی نیست!!!درضمن ما لاشخور نیستیم وایسیم همه کارای مدار رو دوستان انجام بدن سر فرصت هلو برو تو گلو بیایم سر سفره!
اولا طرف صحبتم با شما نبود
دوما اگر منظورت اینه که بنده لاشخور هستم دیگه نباید اصلا حرفی با شمای به ظاهر با ادب زد.
دوما اگه بحث اینه که یکی زحمت کشیده و دیگران دارن از اون استفاده میکنن رو تشبیه به لاشخوری میکنین، این امر شامل حال خودتون هم میشه که دارین الان زحمت یکی دیگرو به طریقه لاشخوری نوش جان می کنین.(مدار رستم)
فکر کنم این حرف شما توهین به شخص بنده نیست و شامل تمام افرادی میشه که مثلا اومدن فلزجوی آقا حمید رو ساختن چون زحمتش مال یکی دیگه بود و هزاران نفر الان دارن لاشخوری میکنن.
مطمعن باشین اگر در این زمینه بنده میتوانستم کمک کنم هیچ دریغ نمیکردم.
لطفا در بیان کلمات ، ابتدا تفکر لازم رو انجام بدین و بعد حرف بزنین.
برای بر هم نخوردن این تاپیک بنده دیگر هر حرفی بزنین جواب شمارو نخواهم داد و بخاطر این پست از خواننده های محترم معذرت خواهی میکنم.