|
ثبت نام • • ورود
|
|
|
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 11:55am
|
یک روش جالب برای تمرین تازه کارها
نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. فیلمها در این پست قابل مشاهده هستن: viewtopic.php?f=17&t=312&p=7063#p7063
|
یکشنبه 18 اسفند1392 - 10:10pm |
|
|
مرزبان
کاربر فعال
|
من يه مدت خونه تمرين ميكردم.زياد جوابي نگرفتم.يه مدته ميرم بيابون اونجا تو هزار متر مربع النگو پيدا ميكنم.فك كنم وقتي كاسه ميذاري و تمرين ميكني ذهن خيلي ادم رو گول ميزنه.ولي خب اونم خيلي به من كمك كرد.روش استاد اريا رو ميگم
هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
|
سه شنبه 26 آبان1394 - 12:11pm |
|
|
salamon545
کاربر فعال
|
سلام دوستان ،،به نظر من ،،بهتره که از کاسه پلاستیکی یا انواج اجناس غیر رسانا استفاه نکنیم،، چون به نظرم به خاطر نارسانا بودن امواج خیای سخت ازشون خارج میسه،مخصوصا وقتی که مدت کوتاهی جنس هدف زیر گاسه قرار داره
|
پنج شنبه 15 بهمن1394 - 12:55pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
بهترین روش اینه که در یک باغی یک نفر دیگه با فاصله حدود 10 متر از هم فلزات مختلفی مثل مس و طلا و نقره در عمق 20 سانتی زمین مخفی کنه و بعد اپراتور بدون هیچ اطلاعی بیاد و اونهارو با فرکانسهای مختلف جستجو کنه . این بهترین راه برای موفقیت هست !
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 17 اسفند1394 - 8:53am |
|
|
|
چه کسی آنلاین است؟ |
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 189 مهمان |
|
در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید
|
انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای
پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی
و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب -
best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure
|