نویسنده |
پیغام |
hoshi
استادیار
|
rostam نوشته است: hoshi نوشته است: سلام رستم جان من که فعلا به نتایج قابل قبولی نرسیدم با سلام لطفا نحوه تست رو توضیح بدید و نوع تستهاتون را این سیستم به خوبی داره کار میکنه ببینیم ایراد کار کجاست لطفا تصویر چیدمان انتن و سنسور رو بزارید و ایا همونطور که گفتم تنظیم کردید ممنون از شما منتظرم چیدمان انتن و سنسور به همون صورتی هست که قبلا تو تصویر نشون دادم مشکل فقط اینه که نهایت متراژی که با تست دلر میتونم جواب بگیرم 10 متر هست حالا اگه این متراژ خوبه من بقیه تستها رو انجام بدم و گرنه من دارم سیم پیچی رو اهنربای نئودیوم رو انجام میدم ببینم تغییری میکنه یا نه؟ مشکل فعلا ضعف مدار گیرنده است
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
چهارشنبه 19 اسفند1394 - 3:21pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
hoshi نوشته است: rostam نوشته است: hoshi نوشته است: سلام رستم جان من که فعلا به نتایج قابل قبولی نرسیدم با سلام لطفا نحوه تست رو توضیح بدید و نوع تستهاتون را این سیستم به خوبی داره کار میکنه ببینیم ایراد کار کجاست لطفا تصویر چیدمان انتن و سنسور رو بزارید و ایا همونطور که گفتم تنظیم کردید ممنون از شما منتظرم چیدمان انتن و سنسور به همون صورتی هست که قبلا تو تصویر نشون دادم مشکل فقط اینه که نهایت متراژی که با تست دلر میتونم جواب بگیرم 10 متر هست حالا اگه این متراژ خوبه من بقیه تستها رو انجام بدم و گرنه من دارم سیم پیچی رو اهنربای نئودیوم رو انجام میدم ببینم تغییری میکنه یا نه؟ مشکل فعلا ضعف مدار گیرنده است با سلام خسته نباشید دوست من اگر شما در 10 متری تونستید امواج اسکالر (مخصوصا زمان استارت و قطع ) رو بگیرید به جرات میتونم بگم گیرنده شما تا شعاع 2 کیلومتر به خوبی کار خواهد کرد لطفا دستور سیم پیچ و مداری که به این قدرت رسیدید رو برای دوستان بزارید
|
شنبه 22 اسفند1394 - 4:39pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام رستم جان بنده تقریبا از 7000 الی 8000 دور سیم بر روی اهنربای کارتریج 12 میل با ظرافت تمام استفاده کردم و این سی پیچ رو داخل 20 عدد اهنربای کارتریج دیگه گذاشتم سایر موارد رو دیگه خودتون میدونید اما دارم سیم پیچی رو روی یک اهربای قدرتمند دیگه انجام بدم تا ببینم نتیچه چی میشه؟ ضمنا بگم تقریبا 14 لایه سیم پیچیدم
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
شنبه 22 اسفند1394 - 5:10pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
ممنون هوشی جان اما اگه دوستان بگن الان داریم چه میکنیم عالی میشه یعنی من چند وقت نبودم و نمیدونم مدار چی هست و کجاست یه دست که صدا نداره لااقل بگید ماهم کمک کنیم
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
شنبه 22 اسفند1394 - 10:35pm |
|
|
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
ممنون از اساتید که بی منت زحمت می کشند و از همه شون سپاسگذاری میکنم. من فکر کنم هر روز چندین بار به این تاپیک میام. موفق باشین و خدا خیرتون بده
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
شنبه 22 اسفند1394 - 10:47pm |
|
|
signal
کاربر حرفه ای
|
هوشی جان خسته نباشید بابا یه عکس خشک وخالی هم نمیتونید بزارید ، دلمون ضعف رفت .
جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست
|
شنبه 22 اسفند1394 - 11:02pm |
|
|
hamidimilani
|
باسلام خدمت اساتید که زحمت میکشند و شرمنده ایم که کاری ازمون برنمیاد سوالی برام پیش اومده اینکه 1-دلیل اینکه جنس آنتن تو ردیابها اکثرا از برنج هست چیه؟وآیا بطور کلی جنس آنتن در گیرنده گی و حرکت آنتن تاثیر زیادی داره؟ و آیا میتونیم ازآنتن صرفا فلزی استفاده کنیم(به دلیل خاصیت مغناطیسی صددرصد) چون مبنای کارآقارستم کمک گرفتن از مغناطیس زمینه دوم اینکه چه عاملی باعث حرکت آنتن میشه و از لحاظ فیزیکی به چه شکلی موج تشدید شده رو حرکت آنتن تاثیر داره و باچه آزمایش ساده ای میتونیم یک آنتن ردیاب یا حتی یک سیم ساده رو به حرکت در بیاریم ممنون میشم پاسخ بدید با تشکر.
|
شنبه 22 اسفند1394 - 11:05pm |
|
|
quester
کاربر فعال
|
سلام شب خوش
کدوم ورژن رو بسازم؟ لیست قطعات اون ورژن که در صفحه اوله درست و کامله_تو 120 صفحه که خوندم دیدم گویا اصلاح و یا تغییر داشه؟
ممنون از کمک دوستان
|
شنبه 22 اسفند1394 - 11:44pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
hamidimilani نوشته است: باسلام خدمت اساتید که زحمت میکشند و شرمنده ایم که کاری ازمون برنمیاد سوالی برام پیش اومده اینکه 1-دلیل اینکه جنس آنتن تو ردیابها اکثرا از برنج هست چیه؟وآیا بطور کلی جنس آنتن در گیرنده گی و حرکت آنتن تاثیر زیادی داره؟ و آیا میتونیم ازآنتن صرفا فلزی استفاده کنیم(به دلیل خاصیت مغناطیسی صددرصد) چون مبنای کارآقارستم کمک گرفتن از مغناطیس زمینه دوم اینکه چه عاملی باعث حرکت آنتن میشه و از لحاظ فیزیکی به چه شکلی موج تشدید شده رو حرکت آنتن تاثیر داره و باچه آزمایش ساده ای میتونیم یک آنتن ردیاب یا حتی یک سیم ساده رو به حرکت در بیاریم ممنون میشم پاسخ بدید با تشکر. با سلام دوست من بعلت اینکه تایپیک شلوغ و پر از حرفهای تکراری نشه لطفا در صفحه اول کلمه رستم رو سرچ کنید و مطالب رو با دقت بخونید و اگر مشکلی بود من در خدمتم
|
یکشنبه 22 اسفند1394 - 12:24am |
|
|
alireza mo
|
hoshi نوشته است: rostam نوشته است: بهرام نوشته است: فریدون جان با همه احترامی که برای دوستان قائلم ممنون میشم قضیه رو چال کنید وبه کار خودتون مشغول بشید بگذارین به جای کشف حقایق انتن از اتم وهسته اتم سانتریفیوژ سر در بیارن چیکار دارین به این کارا طرح استاد رستم اگر بهینه بشه مثلا اشکالاتش برطرف بشه از نظر تئوریکی که بحث میشه باید کاملا جواب بده دوستان همکاری لازم رو با استاد رستم داشته باشین ممنون -دوست عزیز با شما موافقم و خودتونهم دیدید که برچسب علمی به صحبتشون میزنن و در نهایت به بی منطقیترین روش جواب میدن دوست من منهم فکر میکردم موضوع رو درک نمیکنن ولی مشخص شد که هدفشون تخریبه و دوست من همینکه بتونم چند نفر رو از دست این شیادها نجات بدم خدامو شکر میکنم از دوستان چه کسی مدار گیرنده ای رو که گفتم ساخت اما خودمونیم دوستان خیلی تنبلید همین سهل انگاریتون است که اجازه میدید هر بلایی سر تون بیارن به خدا من نیازی به دستگاه ندارم و اصلا دنبال این کارها هم نیستم بجنبید شاید فرصت کم باشه راستی کیا اینجا تو کار تعمییر موبایل هستندسلام حاضر داداش رستم سلام استادان وسروران گرامی بنده هم در کار تعمیر موبایل هستم امری بود در خدمت گذاری حاضرم
|
پنج شنبه 26 اسفند1394 - 12:44am |
|
|
|