نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 7 دی1394 - 12:12pm |
|
|
takrobot
|
دوستان سلام
یک توصیه مهم به دوستان عزیز لطفا برد مدار چاپی این فلزیاب را مشابه مدار اصلی ( انگلیسی ) بسازید و از اعمال تغییرات بروی برد مدار چاپی خودداری نمایید زیرا نکات فراوانی در طراحی این برد در نظر گرفته شده که این عملکرد خوب مخصوصا در زیر خاک را برای این سیستم به ارمغان آورده است.
ای جوان بر قامت خم گشته پیران نگر رفته رفته زندگی بار گرانی میشود
|
یکشنبه 20 دی1394 - 6:41pm |
|
|
aygon84
کاربر فعال
|
سلام بدون تغییرات واسه یک متر مدار خوبیه
|
چهارشنبه 15 اردیبهشت1395 - 10:32pm |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
aygon84 نوشته است: سلام بدون تغییرات واسه یک متر مدار خوبیه سلام اینو خوب اومدی
|
پنج شنبه 16 اردیبهشت1395 - 7:05am |
|
|
مجید1
کاربر فعال
|
سلام دوستان این دوستمون که میگن پی سی بی عین خودش باشه راست میگه حالا قبول دارم متراز کم میزنه ولی باز میتونیم تغییرات ایجاد شده رو بر روی همان می سی بی اعمال کنیم بنده که اعمال کردم و ازش رازیم عالیه
|
جمعه 17 اردیبهشت1395 - 2:30pm |
|
|
aygon84
کاربر فعال
|
مجید1 نوشته است: سلام دوستان این دوستمون که میگن پی سی بی عین خودش باشه راست میگه حالا قبول دارم متراز کم میزنه ولی باز میتونیم تغییرات ایجاد شده رو بر روی همان می سی بی اعمال کنیم بنده که اعمال کردم و ازش رازیم عالیه من هم از اول گفتم پی سی بی همونه ولی تغییرات لازمه
|
جمعه 17 اردیبهشت1395 - 9:57pm |
|
|
meisam121
|
aygon84 نوشته است: با عرض سلام خدمت همه دوستان دوستانی که این مدار را ساخته اند و به هردلیلی نتوانسته اند جواب بگیرند میتوانند مداراتشان را بفرستند تا تنظیم و اصلاح کنم البته انتظار داشتم همه به راحتی این مدار را بسازند اگه واقعا کسی تلاش کرده وبا راهنمایی ها هم نتونسته جواب بگیره خوب ما در خدمتیم بدون منت ورایگان سلام مهندس جان من مدارو به چه ادرسی بفرستم اگه ممکنه خصوصی برام بگین تا بفرستم راه اندازیش کنیین بی زحمت
|
جمعه 17 اردیبهشت1395 - 11:15pm |
|
|
مجید1
کاربر فعال
|
aygon84 نوشته است: مجید1 نوشته است: سلام دوستان این دوستمون که میگن پی سی بی عین خودش باشه راست میگه حالا قبول دارم متراز کم میزنه ولی باز میتونیم تغییرات ایجاد شده رو بر روی همان می سی بی اعمال کنیم بنده که اعمال کردم و ازش رازیم عالیه من هم از اول گفتم پی سی بی همونه ولی تغییرات لازمه سلام دوست من بله این دستگاه از لحاظ ثبات حرف اول رو میزنه و عمق زنیش هم خیلی عالیه تفکیکش خیلی ضعیفه ایگون جان من روی ۴۰۱۱ کار کردم به تفکیک ۶۰ درصدی هم رسیدم ولی بردش در تفکیک نهایتا تا۷۰ سانت شد که گذاشتمش کنار ولی خدایش در حد خودش درسته مدار قدیمی هستش ولی با یه کم تغییرات عالی کار میکنه
|
شنبه 18 اردیبهشت1395 - 10:40pm |
|
|
aygon84
کاربر فعال
|
meisam121 نوشته است: aygon84 نوشته است: با عرض سلام خدمت همه دوستان دوستانی که این مدار را ساخته اند و به هردلیلی نتوانسته اند جواب بگیرند میتوانند مداراتشان را بفرستند تا تنظیم و اصلاح کنم البته انتظار داشتم همه به راحتی این مدار را بسازند اگه واقعا کسی تلاش کرده وبا راهنمایی ها هم نتونسته جواب بگیره خوب ما در خدمتیم بدون منت ورایگان سلام مهندس جان من مدارو به چه ادرسی بفرستم اگه ممکنه خصوصی برام بگین تا بفرستم راه اندازیش کنیین بی زحمت سلام خصوصی بگم خوبه
|
سه شنبه 21 اردیبهشت1395 - 7:58am |
|
|
aygon84
کاربر فعال
|
مجید1 نوشته است: aygon84 نوشته است: مجید1 نوشته است: سلام دوستان این دوستمون که میگن پی سی بی عین خودش باشه راست میگه حالا قبول دارم متراز کم میزنه ولی باز میتونیم تغییرات ایجاد شده رو بر روی همان می سی بی اعمال کنیم بنده که اعمال کردم و ازش رازیم عالیه من هم از اول گفتم پی سی بی همونه ولی تغییرات لازمه سلام دوست من بله این دستگاه از لحاظ ثبات حرف اول رو میزنه و عمق زنیش هم خیلی عالیه تفکیکش خیلی ضعیفه ایگون جان من روی ۴۰۱۱ کار کردم به تفکیک ۶۰ درصدی هم رسیدم ولی بردش در تفکیک نهایتا تا۷۰ سانت شد که گذاشتمش کنار ولی خدایش در حد خودش درسته مدار قدیمی هستش ولی با یه کم تغییرات عالی کار میکنه واسه تفکیک فلزجو بهتره
|
سه شنبه 21 اردیبهشت1395 - 8:00am |
|
|
|