MINLAB2 نوشته است:
سلام اقا فریدون
ممنون ازینکه رسیدگی میکیند
متاسفانه مولتی متر من تا 20Hبیشتر نداره!!!!!
روی 20Hهم گذاشتم امتحان کردم بین 0 تا 1 متغییر نشون میده!!!!!!(امیدوارم نگید مدارم مشکل داره!!!!!)
هیچ راه دیگه ای نیست ک بشه فهمید مدارم درست کارمیکنه؟؟؟؟!!!!
اگر میشه ی راه هم بگید واسه این ک بفهمم ترانس م هم درست کار میکنه!!!
راجع ب ولوم ها هم گفتم سایت رو خوندم اما گیج شدم.یکی از چیزهایی ک راجع به ولوم ها نفهمیدم این ک کدام ولوم واسه عمق و کدام واسه حجم و کدوم واسه مسافت!؟؟؟؟؟لاوه بر این اپراتوری چندین روش توضیح داده شده.اما کدام درسته؟؟؟؟شما بهتر از من میدونید ک در ردیابی کسی موفق هست ک اپراتور خوبی باشه!!!اگر میشه ی بار کامل توضیح بدید.و بصورت ی فایل wordدر اول سایت قرار بدید تا همه بتونن ازش بهره ببرن.این جوری دیگه همه از ی روش استفاده میکنن.
ببخشید فکر کنم زیادی درخاست کردم!!!!!
ممنون میشم اگر کامل و واضح توضیح بدید
مینلپ عزیز برای نحوه کار ولوم ها استاد رستم صفحه 109 توضیح کاملی دادن امیدوارم که برای حل مشکل شما کافی باشه
نقل قول از استاد رستم :
rostam نوشته است:
با سلام
بنا به درخواست دوستان نحوه کار با دستگاه رو دوباره میگم (خدمت ارتین عزیز) کمی ساده توضیح میدم تا همه دوستان متوجه بشن با عرض پوزش از اساتید
تنظیمات اصلی ( لازم به ذکر است که این تنظیمات نسبی است و برای تنظیم نهایی و کالیبره کردن دستگاه باید شرایط واقعی ایجاد و تنظیم نمایید)
1-ولوم صدا :کار این ولوم تنظیم شعاع عملکردی دستگاه است (با 850 ولت خروجی تقریبا 1 کیلومتر) با افزایش مقدار ولوم برد شعاع عملکرد دستگاه شما بیشتر میشود
2- ولوم باس: عمق گیری که من تا 10 متر توانستم تنظیم کنم البته در یک منطقه خاص -با افزایش ولوم بیس فرض عمق کاوش و هدف مشخص میشود
3-ولوم تریبل: اندازه گیری حجم هدف و هم حذف ذرات - با افزایش مقدار حجم کمتری از هدف را اسکن میکند
برای کار یک مثال ساده میزنم
شما فرض کنید در وسط یک دایره به شعاع 1000 متر ایستاده اید و حال این دایره را یک ساعت فرض کنید و قطب شمال شما ساعت 12 و جنوب ساعت 6 و شرق ساعت 3 و غرب ساعت 9 میباشد و فرض کنید یک هدف به اندازه تقریبی 100 کیلو و در عمق 4 متری به فاصله 700 متری از شما به سمت ساعت 2 وجود دارد (لطفا برای درک بهتر روی کاغذ رسم کنید)
حالا نحوه پیدا کردن هدف (به فرض کالیبره بودن دستگاه-که توضیحاتشو قبلا دادم)
ولوم صدا و بایس را در حد اکثر و ولوم تریبل را در حداقل میگذارید
دستگاه را روشن و با روش درست انتنهایی که کالیبره شده را بلند میکنید (سه بار به سمت شمال می ایستید -سه بار به سمت جنوب - سه بار شرق و سه بار غرب ) که در این حالت انتنهای شما باید مسیر ساعت 2 را به شما نشان دهد (تبریک میگم مسیر رو پیدا کردید )
در این حالت عمود به ساعت 2 که میشود ساعت 10 می ایستید و ولوم صدا را تا نصف کم میکنید با توجه به شرایط هدف فرضی دیگر انتنهای شما به سمت راست حرکت نمیکند بنابر این کمی ولوم را افزایش میدهید تا انتن حرکت کند (شما به فاصله 700 متر از خودتون رسیدید (خودتون رو کنترل کنید و اجازه ندهید ضربان قلبتون بالا بره )
حالا دستگاه رو خاموش کنید و 700 متر به سمت ساعت 2 از مرکز دایره حرکت کنید (هر 3 قدم رو 2 متر در نظر بگیرید خدایی نکرده نیایید هر قدم یک متر حرکت کنید چون هم احتمال زمین خوردن دارید و هم خدایی نکرده کشاله هاتون اسیب میبینه )
دستگاه رو روشن کنید و ولوم صدا را در حد 50 متر شعاع بگذارید وبه ولومهای باس و تریبل دست نزنید و دنبال جایی که انتن ها ضربدر میشن بگردید
وقتی نقطه را پیدا کردید (تقریبا 10 دقیقه صبر کنید حتما ترکیبی از ابلیمو و قند بخورید (حتما دلیلش رو میدونید) حفارهایی عزیزی همراهتون هستند رو کمی خوشحال کنید و اماده باش بدید )حالا ولوم بیس رو تا وسط کم کنید و دوباره عمل قیچی شدن انتن را برسی کنید چون هدف در عمق 4 متریست پس حرکت دارید حالا انقدر ولوم را کم کنید که دیگر انتنها ضربدر نشود و با افزایش اندک ان انتنها دوباره ضربدر شود
(تبریک میگویم شما عمق تقریبی هدف را که 4 متر است پیدا کرده اید که خیلی زیاد است و احتمالا کنده کارها در این لحضه به فکر قرارهای فراموش شدشون می افتند )
در مرحله اخر ولوم صدا رو کمتر میکنید (توجه نمیبندید) تقریبا شعاع 10 متری و به ولوم بیس در حد نیم متر عمق اضافه میکنید و با ولومتریبل حد اکثر حجم جنس رو مشخص میکنید (اگر جنس کوچک بود یعنی مجبور شدیدولوم تریبل را تا انتها باز کنید یا ذرات زدید و یا حجم جنستون خیلی کوچیکه و در اینجا با توجه به درایت خودتون و در نظر گرفتن حفارهای عزیز اجازه کنده کاری نمیدید چون گناه دارند )
اگر به حجم 100 کیلویی هدف رسیدید و حفارهاتون هم جیم نزدند دستور شروع به کار رو میدید و دستگاه رو کاملا جمع میکنید و در گوشه ای تنها میشینید و شروع به فکر کردن در رابطه با اینکه چطور جنس رو ردش کنید میکنید چون تازه اول راهید و 99 درصد کار مونده )
خسته نباشید دوستان امیدوارم منظور را رسونده باشم ببخشید کمی شوخی کردم نقل از یکی از دوستان بود